(Kövérnek) lenni vagy nem lenni?

Gyorsban csináltam két fotót magamról mai valóságomban, hogy lássam hogy is festek ruhába IRL, mert bizony én a tükörnek itt sem hiszek. Nem kis különbség van a tükör és a fotó között szerintem, legalábbis a tükör mindig kedvezőbbet mutat, a programot nem kis részben azért kezdtem el, mert húbazeg de kövér vagyok a képeken....


6 megjegyzés:

  1. Nebassz. Hát felöltözve én sosem mondanám meg azokat a plussz kilókat, amik bikiniben azért csak látszanak. Most bevallom meglepődtem, nagyon jól állsz fogyásban! (ugye én meglestelek titokban :D és azokhoz a kepekhez kepest is...)

    durvadurva. (ui: egesz hosszu mar a hajad :)

    VálaszTörlés
  2. Tényleg egész más az ember ruhában mint fürdőruhában. Na nem azért írom, mert gáz lennél benne. Tök ügyi vagy!

    VálaszTörlés
  3. Leningrad: hát azért a farmer összetart, a narancsbőrke se látszik, és a "lesőhelyen" szinte mind diéta előtti súlyos fotó, még régi régi slankabb se nagyon van. :) A haj köszöni szépen a dicséretet, ha tudnád mióta növeszti magát....:)

    Pöttyöstúrórudi: köszönöm szépen:) Te is ha gondolod tehetnél fel fotókat ruhában, lefogadom hogy akkor semmi sem látszik rajtad:)

    VálaszTörlés
  4. én egyedül csak a hasadon látom a felesleget, a többit tényleg eltünteti a ruha :) a melleidre pedig külön irigy vagyok :)

    VálaszTörlés
  5. Arra nem kell, max a faszántos push up melltartómra:)))
    Plusz az ilyen eccerű garbós felsők mindig optikailag tuningolnak ájtink.

    VálaszTörlés
  6. Oké, holnap csinálom ruhás képet is, de fehérneműset is, mert 20.nap. Kíváncsi leszek (:

    VálaszTörlés