28 napos mérések

Excelből vágtam ki, kissé tré, na de a lényeg!!!
Nem kicsit vagyok boldog, 28 nap alatt fogytam 6,7 kg-t, ezt nem reméltem a program kezdetekor:) Majdnem 7 kg!Basszus, nagyon örülök neki, főleg azért is mert így nem csak behaluzom a a változást amit a tükörben látok :)
A centiméterekkel is elégedett vagyok, még a mellben mért csökkenésnek is, mert ennek a nagy része szerintem hátzsír:D Derék is derék volt, összeszedte magát, egyedül az a fránya csípő nem igyekszik, de azzal tisztában vagyok, hogy meg fogunk küzdeni. Kar csudás, nem hittem hogy akár egy centit is változott volna, combbal is elégedett vagyok:) Ma egy olyan tesómtól örökölt gatya van rajtam, amit kb 1x ha felvettem, mert engem is szorított. Várom a napfényt és világosságot, és akkor majd lövök egy fotót a gatya nagyságáról:)Non plusz ultra, reggeli vásárlás közben megláttam a gagyi ékszeres állványon, nagyon cuki kis bagoly sziluettes fülbevalót, ez is gagyi, de bagoly:)))))Vettem egy kéket meg egy pirosat:) Lehet még nem mondtam, de van egy enyhe uhu mániám, végülis moly (moly.hu)vagyok vagy mi a fene...:)

3 megjegyzés:

  1. Megvolt a lélektani mérés:) Hetessel kezdődik, juhujj:)
    Szerinted lemész 70-re a program végére? Vagy mi az amivel elégedett lennél?

    VálaszTörlés
  2. Hááát, nem hiszem, nem tudom, szeretnék....:)Végülis még van 6 hetem a programból, de valamikor meg fog állni a fogyás, illetve le fog lassulni, gyanús, hogy a 6. hét végére már nem fogok megint -3 kilót produkálni. Mondjuk ha lemennék 72 kg-ra akkor szerintem elégedett lennék. Aztán ha tavasszal nekifogok, cél a 68!!!!!:)

    VálaszTörlés
  3. Oké, majd meglátjuk mi lesz:)

    VálaszTörlés