Too much is never enough :)

Gyors poszt, mert nem bírom ki, hogy ne mondjam el, hogy most jöttem be egy 9,5 km-s futásról!:))) Időt nem tudok, de olyan 4ed 4kor mentem ki, bemelegítettem (cca 5 perc), és miután lenyújtottam (cc 3 perc) háromnegyed 5kor jöttem be, szóval olyan 1:20 lehetett, de nem is az a lényeg, hanem hogy ez életem leghosszabb távja, jelenleg dagad a májam:)

18 megjegyzés:

  1. Ahova pacsi oda puszi is:)))
    Tenkja ólovja:)

    VálaszTörlés
  2. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    ALLLAT VAGY
    ezt most csak igy hirtelen???
    :))))

    VálaszTörlés
  3. aztaaaaaaa :) sok gratula!!! :) ez méltó zárása lett a programnak azt hiszem :)

    VálaszTörlés
  4. MC: volt kedvem, meg időm. rám is sötétedett:)Utolsó kilométert már csak azért nyomtam le, mert akartam a 20 kört:) De jó érzés hogy megcsináltam:)

    Thatsme: köszönöm szépen:) örülök neki én is, a következő nagy célom a 10 egész km lesz, de rájöttem hogy nem tudom erőltetni magam, ha kedvem van és jól érzem akkor magától megy, ha nincs akkor sokkal kevesebbet is kínok közt teljesítek, mint vmelyik nap.

    VálaszTörlés
  5. Igen, én is pont erre gondoltam, h multkor ment meg a rejtvényfejtes miért nem esett jól aztán tessék:)))
    Közben rájöttem a nagy aaaaaallatozasban nem írtam h gratula, pedig úgy értettem az aaaaaaallllatot:)))

    És most... ez a nap mas mint a többi, ezt te is jól tudod.... :D

    VálaszTörlés
  6. Most Ketket fényezés nélkül mondom, félelmetes hogy 70 nap alatt a semmi mozgásból el lehet jutni a 9,5 km-ig. Én is akarom.

    VálaszTörlés
  7. Tittike, jössz velem, nem kell megvárni a januárt a futással:) De azért ne zengjünk ódákat, lassan futok, mondhatni kocogok.
    Köszi MC, értettem én:) Igen, ez a nap más mint a többi, mert vééégre hallgatom az új Nightwish albumot amit tegnap este szedtem le, és nincs bent a főfőfőnök, aki agyfaszt kapna tőle:)))) Egyébként minden másban ez még egy programban töltött nap, majd holnap fogok szalámis graham kenyeret enni, bolognai spagettit ebédre, és remélem anya süt nekem almás sütit, amit a diétám alatt ötölt ki és egybehangzó az éljnzés a család körében mikor süti:)

    VálaszTörlés
  8. nem ódákat zengek, csak arra akartam rávilágítani, hogy milyen gyarlók és kishitűek vagyunk/vagyok mi humanoidok. Igazából sírunk, de ha van elhatározás, akkor 2 hónap alatt is nagy eredményeket lehet elérni. Akaraterő szükségeltetik. :)

    By the way, sütni kéne répatortát is:D

    VálaszTörlés
  9. Nyam nyam nyam, vérszemet fogok kapni, ááááá

    VálaszTörlés
  10. Óriási gratuláció!!! Nagyon motiválóként hat rám a teljesítményed, ezek szerint nincs veszve az ötletem a progi végére a 10es:) pedig a 0ról kezdtük. Nagyon ügyes vagy!!

    VálaszTörlés
  11. Karácsonyra sütök majd az új sütőmben, az jó lesz?:)))

    VálaszTörlés
  12. Erika, nahát, ez tök jól esik:) Semmi sincs veszve, hidd el ha nekem sikerült ez, bárkinek menni fog akinek 2 lába van:)

    Tittike: jó! csak legyen kész a ház és legyen megvéve a sütő:D

    VálaszTörlés
  13. megvenni könnyű, a lakás legyen már készen:)

    VálaszTörlés