Álmatlan vasárnap

Lassan kezdem úgy érezni magam mint Edward Norton a Fight club-ban, insomnia rulez! :P
Valamikor úgy 3 körül ébredtem fel, gondolkoztam hogy mit csináljak?Olvassak?De azzal felkeltem az embert, mert szemébe világít a lámpa. Nézzek filmet? Ha nem fülessel nézem megint csak felébred, de amíg megkeresem a fülest, szintén zenész. Szóval kijöttem a nappaliba netezni :D Legalább nem látja a ház népe hogy már megint függök :)
Egyelőre nem ment a "sokevés", nem volt időm megcsinálni a lájt rakott karfiolt, de már minden szükséges hozzávaló a hűtőben pihen. Majd ma!
A tegnapi étkek felsorolása:
  • 2 graham, 5 dkg sonka, 1 paprika, kv (ahogy a nagy könyvben meg van írva, tök jó volt a graham, jól laktam vele, a tízórait csak kötelességből nyomtam be fél11kor.)
  • 30g zabp. 1,5 dl tej
  • 15 dkg csirkemell, 1/3ad rizs, pároltződ (délután háromkor, fujjnemszabadilyenkésőnebédelniii)
  • 125 g túró, kefír
Mint látható, kimaradt az uzsonna, egyszerűen nem tudtam mikor benyomni. 4-kor elmentem futni, jobb lett volna még egy picit várni az ebéd közelsége miatt, de nem lehetett, mert akkor besötétedik. Sötéttel meg az a bajom, hogy én terepen futok, dimbes dombos, buckás, és nem óhajtok félrelépni és bezsákolni egy törött bokát vagy szalag szakadást. Természetesen közvilágítás itt a mezőn nincs:D Gondoltam már rá, hogy elcsórom apum fejlámpáját...nagy sötét pont fején fényeskedéssel lomhán ugrándozik körbe körbe...ijesztő/röhejes látvány. A táv most 5 km volt, tök jól esett, úgy éreztem hogy tempóban is jól mentem, már magamhoz képest persze. A zember kijött megnézni, és megdicsért hogy gyorsan futok, ez azt jelenti, hogy gyalogos tempóban nem tudott követni, mert mondtam neki h jöjjön velem.  Energiám is volt,és ez igazán megnyugtatott a múltkori vánszorgás után. Sajnálom picit hogy nem volt nálam semmiféle stopper, kíváncsi lettem volna egy köridőre. Nade majd ma! Haha,ilyen kialvatlan testtel érdekes lesz mire megyek!:) Ki kéne húzni legalább 7 óráig reggeli nélkül, pedig már most csiklandoz az éhség. Milyen jól jönne ma a tegnap kihagyott uzsonna!

3 megjegyzés: