Guarded by my Dogo Canario

Még ha akarnék sem tudok "csalni". Tegnap Methos nagyon elemében volt, teljesen fel volt pörögve, ráadásul rájött a cuki mód, ami nála hááát, ritka, ezért jutalmul kapott lufit, amivel imád játszani, nagyon szépen el tudjuk pattogtatni, már rájött ha gyorsan kinyírja akkor nincs játék. Nem ez a lényeg, hanem hogy a mindenre elszánt eb úgy gondolta, hogy mi most nagy pajtások vagyunk, és a nagy igyekezetben hogy megtudja mi van a bögrémben, belenyalt az átok, így történt, hogy a  plusz fél decit Meti itta meg, felügyelve, hogy nehogy már megigyak 2,5 dl tejet ha csak 2 dl az engedélyezett.

Titti kérésére maga az ördög csíkos bundában


Mielőtt még átmegyek kutyás blogba, jöjjenek a tegnapi étkek:
 • Rántotta 1egész tojásból és 2 fehérjéből (maradék), 2 graham, 1 gerezd pritamin paprika, kv
 • 1 alma, 5 dkg sonka
 • Isteni finom rizottó, 15 dkg csirkemellből, gomba, borsó, paprika, hagyma, répa, rizs és fűszerek társaságában.
 • Kb 10 g 70%os étcsoki, 2dl tej
 • 10 dkg sonka, fél sörretek
Voltam futni is, jó hideg volt, de nem zavart. Rövid ujjú póló, hosszú ujjú, és egy pulcsi, plusz sapka sál kesztyű volt a menetfelszerelésem.  Igazából a lábam fázott, csak nagyon a végére melegedett fel, viszont a kesztyű csak a futás elején jó, utána már inkább letépném magamról. Mértem is, 4,71 km-t futottam 39:52 alatt, a sebességem kb mint a múltkori. Plusz volt még egy levezető 475 méterem, ez csak lélektanilag hat, mert így több mint 5 km mozgást könyvelhetek el. Azt hiszem kb 330 kcal-t égettem el. Ami érdekes volt, és örültem is neki, hogy könnyebbnek éreztem a mozgást, nem akartam meghalni, az első 7 kör tök simán ment, utána már kezdtem fáradni. Sajnos ma nem tudok elmenni futni, estig suliban vagyok, már előre zsibbad az agyam. Nem is nagyon tanultam, csak megoldottam a házit, persze találtam furcsaságokat, megkérdeztem a hozzáértő anyámat, aki közölte hogy vannak csúsztatások a vadiúj könyvemben, ajvé.
Holnap jön a 8 hetes mérlegelés, fényképezkedés, minden csinnadratta, kicsit izgulok.

7 megjegyzés:

 1. Igazán feltehettél volna egy képet Methos őaranyosságáról is:D

  VálaszTörlés
 2. Hohooo, kepek!!! :):):) Nagyon helyes. Mi is izgulunk :)

  VálaszTörlés
 3. óó, micsoda fotó montázs:)))tenkja

  VálaszTörlés
 4. Mindjart lefekszem es felkelek es lesznek kepek, tok jo :)

  VálaszTörlés
 5. Este lesznek csak képek, de addig is, hogy túlélj lesz egy ruhás, a tényeket meg mindjárt megírom:)))

  VálaszTörlés
 6. NAGYON JO A RUHAS* (most jottem vissza roadshowrol, ide kettyintettem elsonek :)))

  * "- SZIASZTOK, MEG UJ VAGYOK ITT A CHATEN, UDV MINDENKINEK!
  - CapsLock!
  - HUUUU KOSZI, TOK JO H NEM KELL FOLYAMATOSAN NYOMVA TARTANOM A SHIFTET!!!!"

  VálaszTörlés
 7. Aaaa, neeee!!! A fájó h tényleg vannak ilyen emberek!Egyik kb velem egykorú ismerősöm könyvelő irodában dolgozott a "legalján", épp vmi meghatalmazást írt wordben, és kétségbeesve kérdezi, hogy hogy megy lejjebb? Mondom micsoda D.? Hát ez itt, (és mutogat a monitorra) ???? Kérdem, tőle, hogy egy sorral lejjebb akarsz menni? IGEEEN!!!! ENTER bazeg! sajnos ki is röhögtem, meg is sértődött.

  Milyen roadshown voltál?

  VálaszTörlés