Szánalmas...

A körök 25 méterrel rövidebbek, ezért csak 950 méter, amit 1 km-nek hittem. Így a köridőm is sokkal rosszabb, és az egész szánalom úgy ahogy van. 4,28 km-t futottam, ami 9 kör, ezt 37:40 alatt sikerült teljesíteni, ez 8,7 perces kilométerátlagot jelent, nem emlékszem pontosan de ez olyan 6,8 km/h. A levezető 475 méterem nem került bele a statisztikába hogy még jobban elrontsa. Annyira felhúztam magam a saját hígfosságomon, hogy elfelejtettem lenyújtani, egyébként is végig ólom volt a lábamban, gondolom a tegnapi, most már a hivatalos 6,18 km miatt.
Napi kaja:
  • 35 g zab, 2 dl tej, 6 szem mandula, kv
  • 5 dkg sonka, 2 graham, paprika
  • Rakott karfiol light
  • 2 graham, sonka, sajt, paprika (nem írom a dekákat mert melegszenyának csináltam)
  • 125g túró, 1 kefír

13 megjegyzés:

  1. Nem értem, miért kicsinyelled a teljesítményedet, én pl. 6 km lefutásába belehalnék (már 5,2-vel is nagyon küzdök). Sőt, eredetileg csak 2 km-t tudtam egyben lefutni, 20 perc fölött, na az milyen átlag :)
    Rajtam három dolog segített: a fogyás, a futózokni+cipő és az, hogy összeválogattam rendesen tempós zenéket, és azokat hallgatom futás közben (pl. Lady Gaga: Born this way, Tankcsapda: A legjobb méreg, J.Lo: A'int it funny, Shakira: Whenever, wherever stb.). A végén már csak a zenék húzzák meg a tempómat.

    VálaszTörlés
  2. Á, elkeseredtem ezektől a számoktól, csiga lassú vagyok:(
    Ami meg főleg bajom, hogy nem nagyon hiszem hogy a tempómat tudom növelni, inkább csak a távot. Lehet ha még fogynék 10 kg-t, akkor javulna a helyzet, de ez még nem most lesz.
    Egyébként én mindig Nightwish-re futok, főleg gyors dalokra, de elég rapszodikus a tempójuk, nekem is szokott segíteni "kilépni", meg szoktam kedvenc részeket énekelni:DD Még jó hogy nem hall senki:)

    VálaszTörlés
  3. semmi okod, hogy búslakodj! Én meg 5 km-et 55 perc alatt futottam régebben, na az a szánalmas szerintem. Nem számít, hol jársz, lényeg, hogy egyre többet és gyorsabban fogsz tudni futni, úgyhogy most ne azt nézd, hogy ez milyen sok, hanem a következőnél örülj, hogy az mennyivel gyorsabb :)
    futós zenék: nekem lelkileg azok a számok segítenek, amik támogatnak, pl. linkin parktól az I wanna run away, vagy a Don't stay :D bár bevallom a végén áttérek a Nickelback: Somebody help me breathe-re :D:D

    VálaszTörlés
  4. Hali, mar nagyon fekudnom kene, de meg en is beszallok a vigasztalo korusba. Meg mielott azt hinned h elvtelenul mondjuk amit mondunk, tudnod kell h a kezdo futok rengeteget fejlodnek mar honapok alatt. Amig egy gyakorlott futo evrol evre a masodpercekben mert javulasert kuzd, nekunk honapok alatt perceket csokken a kmph-nk.
    Figyu, amikor elmondtam Petya baratomnak (gyakorlott felmaratonista+ az elso maratonjat iden futotta) h 160-as pulzussal futom a 7 perces kilometereket, kozolte h a futas nem nekem valo. Merthogy a 160 irto magas, es hat o meg felmaratonon fut 5.30-as kilometereket, es alig javul par masodpercet evente... MERT NEM EMLEKSZIK MAR RA H HOGY KEZDTE.
    :) te pedig emlekezni fogsz. Szepen futkarozz csak tovabb, az ido nem lenyeg, az a lenyeg h ugy tudj futni h akar beszelgethess mellette. Folyamatosan fejlodunk, nekem a 8 perces kilometerek mar 130-140 kozotti pulzussal mennek, pedig eredetileg ez volt a 160-as pulzuson. TE is fejlodsz.

    Egyszeruen csak megszokas kerdese. En 120-ig csak ugy tudom kurva gyors seta kozben felvinni a pulzusomat, h hadonaszom kozben a kezeimmel mint egy idiota. Ezek a 6+ kmphs gyaloglasok. Es ugyanakkor a 7kmphs futo mozgas meg felbaszta 160ig a pulzusom. Azert, mert a gyaloglashoz nagyon szokva voltam, a futashoz meg nagyon nem. Most mar 8.5kmphnal van 160-on, es remelem 2 honap mulva 10nel lesz. Te sem vagy valami csodaleny (de legalabbis biztos nem ezert:))), aki ismetlodo terheleshez nem szokik hozza, barmennyire is szeretned ;)
    Szoval nem elkenodni. Ja es kivancsi lennek ott a kornyeteken hanyan tudnak 6 kilometert lefutni. En ugy gyanitom Pesten a lakossag 20%-a, ha, egyaltalan, es ez is csak azert, mert meg sok a diak aki tesiorak miatt kotelezoen mozog.

    VálaszTörlés
  5. Futoszenek temaba: csakis metal, es csakis Godsmack. Mostanra ha meghallom az azonos cimu albumuk elso szamat, maris futhatnekom tamad :)))

    VálaszTörlés
  6. Ja igen, es ha irsz egy cimet priviben, elkuldom neked a kedvenc stopperemet addig, amig nincs androidos telod :) Nyakba akaszthatos, tenyleg nagy kedvenc az oreg:))) Remelem magyar posta nem lopja ki boritekbol, majd kotok ra biztositast :D

    VálaszTörlés
  7. Ne hisztizz! Totál frankón futsz, gyorsabban mint kezdted, és egyre többet. Mitől vagy elkenődve?Hogy apád nikkelezett szemmértéke tévedett 500 méteren 25-öt? Hát igazából ez benne volt a pakliban...Nem adom oda többet a telómat, ha ez lesz belőle:P
    *SLAP!* *simi*

    VálaszTörlés
  8. Jajj tudom én hogy a 27 év totális tunyaság után nem lenne szabad nyavalyognom mikor 1,5 hónap után lekocogok 6 km-t, csak a hit zavart meg. Azt hittem hogy...bla bla, már rosszul kezdpdik a mondat, tudom. Semmiképp sem hagyom abba, ma is kimegyek:)
    Amúgy mi kell ahhoz hogy a pulzusomat is tudjam mérni? Biztos az is 180:P haha
    Köszi Macskacicó a stoppert, de inkább ne kockáztassunk, és most már tesó mindig kölcsön adja, amikor meg nincs itthon, a futás attól még futás marad, és most már pontosan tudom mennyi az annyi. Azért a futás közbeni csacsogástól még messze vagyok, de majd gyakorlom a magamban beszélést:D Egyébként én pont egy ilyen futós útvonalon lakom, szoktam látni futkározókat, igaz nem sokat. Meg más az hogy valaki fut, meg más az hogy tudna, de mégsem. elég merész az a 20%, ha belegondolsz az minden 5. ember nemtől kortól egs állapottól függően, vagy csak magamból indulok ki:D

    VálaszTörlés
  9. "Hogy apád nikkelezett szemmértéke tévedett 500 méteren 25-öt?" Ezen olyan hangosan felröhögtem a síricsendes munkahelyemen, hogy a 2. szobából is átjöttek megkérdezni, hogy nincs-e valami baj? :D:D

    VálaszTörlés
  10. LOL:) Ez nálunk már szófordulat:)

    VálaszTörlés
  11. thatsme: a család hím tagjai között sok a gépész, és nekik bizony nikkelezett a szemmértékük:)komolyan:)

    VálaszTörlés
  12. na tessek uj posztot alkotni, ne ez az orrlogatos diszelegjen mar elso helyen! :)

    VálaszTörlés