Sunnyogtam már megint....

Ejgen, rápattantam a mérlegre. Nem tudom mi ez az akaratgyengeség részemről, eddig olyan jól megálltam hogy ne csűrjek rá néhány naponként. De most majd megevett a fene, hogy kiderítsem lett e negatív hozadéka a lustázásnak. Hát nem! :) 74,3 kg-t mértem. Ez fél kiló mínusz múlt vasárnaphoz képest. Tudat alatt (és fölött) rohadtul izgulok hogy csütörtökig megmaradjon a -10, jelenleg 40 dekával vagyok alatta, és ha minden jól megy és nem kerülök be gágogva egy libatömő üzembe akkor sikerülni fog.:) Na nem mintha csak az lenne a cél, hogy jövőhétre koncentráljam a súlyomat, ez valszeg vmi hülye teljesítmény kényszer. Sebaj, mindaddig jól jövök ki belőle míg pofán nem csördít a mérleg.De ha jobban belegondolok, annak is lenne pozitív hozadéka az első megrázkódtatás után. Látom előre magam, ahogy a program vége után minden áldott reggel mérem magam. Utólag is elnézést az összes naponta méreckedő bloggerinától, kezdem megérteni őket.
Ígértem fotót a ninja szerkómban, vigyázat, le ne essetek a székről röhögés közben:
Megdöglesz köcsög! ninja nézés
Kedves ninja nézés (csak álca)  



 Holnap majd jelentem milyen volt benne futni. Amúgy kaptam egy hozzá illő kis csukló tokot, zsepinek, kulcsnak, kis bizbasznak tökéletes, és az is izzadság elvezető anyagból készült. Yay!
Tegnap ettem rendesen, azaz semmit sem hagytam ki:
  • 2 tojásból hagymából rántotta, kv
  • 2 abonet, 1 szelet light pannonia, 3 szelet füstölt mozzarella (*) 
  • 15dkg csirkecom-pulykamell vegyesen (a maradékok összefogtak), 3 kanál rizs, fél képosztával töltött alamapaprika, 1 csemiubi
  • 3 szelet sütőtök
  • 200g kefír (98 kcal)
Tudom tudom, a füstölt mozzarella bűn a javából, egyébként is sonkát kellett volna ennem, de nem volt, én meg éhes, szóval megettem a sajtot, ez volt a legkompatibilisebb a hűtőben. A kefir meg kunsági 12%-os, meglepően alacsony kcal tartalommal (49/100g), az összetétele már nem ennyire klassz, 3g fehérje, 4 g ch, 2 g zsír. Hirtelen nincs nálam egy danone kefír h összehasonlítsam, már úgyis mindegy mert betoltam. Egy tök nagy dobozzal van, adtam belőle Methosnak, hát ne tudjátok meg milyen aranyos volt, még az orrán is a kefir folyt:)))))
Mozgás nulla, ultrahangon voltunk az emberrel délután, nem találtak nála semmit, de immár hivatalos papírja van róla hogy a mája nincs megnagyobbodva, szabad út a piálásra:)))
That's all folks! Ujjak erősen keresztbe, hogy elálljon az ónos szitálás délutánra, így kevésbé takonyolás gyanús legyen a futás, ami egyébként fura, - főleg egy főlustától- de már hiányzik. 

17 megjegyzés:

  1. Én mint naponta mérlegelő kollegina nem nagyon bírnám ki, ha nem látnám napról napra a változást, akár pozitív, akár negatív. Szerintem nincs baj azzal sem, ha hetente, meg azzal sem, ha naponta méred magad, csak írd az eredményeket, hogy a végén lásd a tendenciát. Mivel a kajákat úgyis írod, nem nagy dolog a reggeli mérés eredményét is hozzátenni.
    És szurkolok a -10 kg-hoz, bár a -9,8 kg ugyanolyan szuper :)

    VálaszTörlés
  2. Jaja, de azért a lélektani határokra szükség van:))

    VálaszTörlés
  3. Kár, hogy itt nem lehet kedvencelni.:)))

    VálaszTörlés
  4. :)))))
    "kedves ninja nezes (csak alca)"
    :D:D:D

    nagyon szurkolok h most mar igy maradjon, es ne aljaskodjon be valami noi dolog, ujjak keresztbe (bar szerintem sem ezeken a dekakon mulik, de persze, ertem en h igy nagyobb az orom :))

    VálaszTörlés
  5. Mc: én is nagyon ajánlom magamnak h meglegyen az annyi:) Azért már vannak bűnös kaja gondolataim, mit fogok enni (pizzeria vagy cukrászda vagy vagy etc)...vmelyik nap úgy gondoltam iszom még egy kv-t ebéd után, mert már miért is ne...erre elfogyott a lájtos tejem, és meggondoltam magam. Ezzel csak azt akarom mondani h fejben már picit szakadozom...

    VálaszTörlés
  6. Mar csak 4 nap, addig tarts ki, btw, az ebed utani kave miert is gaz, ezt nem vagom.
    DE kitartas, es eberseg elvtarsak, eberseg!!

    VálaszTörlés
  7. Ez a nyinnya cucc amugy nagyon tetszik, honnan szereztek ilyet neked? Lehet most telre en is ujitanek ilyesmit, termesztesen csakis akkor ha letezik sotet ejfeketeben, hogy menjen a kis lelkemhez :)

    VálaszTörlés
  8. Amugy kivancsi vagyok mennyire fogsz kilengeni a szunetben. En amikor elkezdodott a szakitosdi, meg a szivatosdi, akkor eldontottem h nem erdekel, nem gorcsolok meg azon is h most 15 deka-e a csirke, vagy ki van-e porciozva minden, megis alig-alig csusztam el, egyszeruen nem allt ra a kezem. Az uccso egy heten volt olyan, h mar (BARNA) kenyeret is ettem 2x, meg 1x foetelnek krumplit, utobbi azert mert csak azt tudtam szerezni tanfolyamon, elobbi meg mert itthon nem volt semmi normalis kaja. Parszor mandulaztam. Es mar ettol is buntudatom volt.
    Tegnap elhataroztam, hogy mivel vege van az eredeti 77 napnak, igy tartok direkt egy olyan napot, amikor bunozhetek, mindenfelet osszeehetek. Vettem sutit. Es nem fert belem, kidobtam a felet. Alltam a boltban, es semmi kedvem nem volt elvenni a cukrozott pudingokat, se a gyumolcsjoghurtot, vegul egy majonezes tojassalataval es egy kenyerrel tavoztam, meg egy croissonnal, amibol kb 2 harapast ettem, es kidobtam, mert nem esett jol.
    Bocs h kajakrol beszelek!!! :( most jovok ra.
    Szoval a lenyeg, h amikor direkt elhataroztam h en most igy eszek, hiszen ket program kozott vagyok, akkor inkabb csak kivantam, kivantam, de volt amit meg elvenni sem volt kedvem, es volt, ami kifordult a szambol... Erdekes ez.

    VálaszTörlés
  9. Nem zavar ha kajákról beszélsz, az se ha előttem ennéd ezeket:) Viszont teljes mértékben megértelek, kívánok valami mást, de mikor pl megettem a szülinapon azt a kis tortát, ízlett, de semmiféle eufóriát nem okozott, sőt inkább zavart h megettem, úgy éreztem ezt gyorsan kompenzálni kell. Ugyanígy az ebéd utáni kávéval, mert ugyan semmi gond nincs vele, de nincs beleírva a diétámba, plusz 50 kcal (mert sok tejjel iszom) és az már csalás. Mondjuk én eddig is ettem gyümölcsjoghurtot, ezután is fogok. Kíváncsi leszek magamra, lesz e majd vmi ami kifordul a számból. Nem hinném hogy visszaállnék a régi életmódomra, mert egyrészt akkor mi a fenének csináltam végig ezt a 70 napot, másrészt nem is tudnék annyit enni, nassolni, meg olyanokat, valszeg elhánynám magam. A karácsony kicsit necces lesz biztosan, de januártól úgyis újra elkezdem.
    A ninjasisak van feketében is, a lelked felragyoghat :)
    http://www.hippsy.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=hippsy_reszlet.tpl&product_id=13310&category_id=115&option=com_virtuemart&Itemid=1

    Már kipróbáltam, és az van, hogy baromi jó mert nem fázott a fejem, meg a fülem se, mert az szokott hiába a dupla polár sapka. A maszkos részét volt mikor lenyomtam az állam alá, mert zavart h azon keresztül kell lélegezni, de az elején tetszett, szűrte a hideget. Mondjuk ugyanúgy leizzadt a fejem, mint máskor, azon nem változtat, lehet azért is volt mert "telihuhogtam" a sapit. Összességében jócucc.

    VálaszTörlés
  10. Jó a ninja sapid! :)Végülis ha vissza is térsz a 70 nap után a nem diétás életbe a mozgás akkor is fontos marad ugye? továbbra is futni fogsz.. Én legalábbis ezt tervezem ha vége lesz (bár messze van még) a turmixot meghagyom vacsira nekem az nagyon bejött, és a heti 2-3 futás is megmarad, bár biztos nagyobb távval :) És most szerettem meg a halat, ez továbbra is a heti 2-3* maradni fog !
    De a mai napodból a sütőtököt elcserélném az én 2 főtt tojásfehérjémre :) Imádom a sütőtököt!!

    VálaszTörlés
  11. Erika: szerintem amikor főzelék van a diétádban akkor teljes lelki nyugalommal megeheted Te is a sütőtököt. Hehe, azért majd megkérdezem tőled 70 nap után is hogy szereted-e még a turmixot meg a halat:) Nálam a hal egy gyorsan elhaló görbét írt le, nem szeretem- hm, ez az afrikai harcsa nem is rossz- finom- hát, nem fogom olyan gyakran enni - fujj, ez mégiscsak hal. Vissza az alapokhoz:) A futást természetesen megtartom, ahányszor csak ki tudok menni, ha ez heti 5, akkor heti 5, ha csak 2, akkor 2. Lényeg, hogy nem hagyom abba, és az étkezésre is ügyelni fogok, az 5xi evést is megtartom, nem is tudnám elvetni. Igazából most villant be, hogy továbbra sem szabad nagyon jóllaknom. Mindenből egy picit, hogy az éhség elmúljon, esetleg kis jóllakottság érzést a főétkezések után és akkor nem lesz gond, tartani tudom az 5x evést, mert ugye pár óránként meg fogok éhezni.

    VálaszTörlés
  12. Mar csak 3mat kell aludni! :):):) (majd en leszek a visszaszamlalod, jo? :))

    VálaszTörlés
  13. Jó!:)) Kinevezlek hivatalos blog-szárnysegédnek:)
    Btw nem tudsz aludni?:)

    VálaszTörlés
  14. Hat mar akkor orak ota fenn voltam, 6kor keltem :D Ma jott a tokmag, es probaltam elokeszulni (nem sikerult).
    Illetve m'am, yes m'am!

    VálaszTörlés