Rohangálós szombat

Jövök-megyek intézkedek, közben gyorsan jelentést teszek. Tegnap suliban voltam, egy agyrém volt, késtem, és előbb is léptem le, de még így is vagy 15x ásítottam, aranyos a pénzügy tanárnő, ha nagymamát kellene választani simán vinném, de a magyarázás nem az ő asztala, csapong, mindenbe belekap, pontatlan és úgy kezel minket mintha már tudnánk az anyagot. Az uzsonnát nem tudtam megenni, nem volt szünet :S Órán meg mégse kezdhetek el csámcsogni, ráadásul az első sorban jutott csak hely!!!! (note: sose késs, mert már csak a szar helyek maradnak)
Szóval:
  • 2 graham, sonka, retek, kv
  • 125 g túró, joghurt
  • 15 dkg karaj, pároltzöld, rizs (dokumentáltam is, majd később felteszem a fotót, hogy lássátok milyen korrekt adagokat eszem, alapjáraton kis étkű olvasóim ne nézzenek majd oda)
  • 1 alma, 1 szelet sajt, 10 dkg sonka
Nem valami fényes evészet volt, egyik napom sincs így összerakva, de már nagyon ki vagyok fogyva a hozzávalókból, pl egyszerűen nem volt itthon estére semmi zöldség, ezért ettem egy almát a felvágotthoz:D Nem is volt rossz úgy...bár 8kor már nagyon éhes voltam, miután kihagyni kényszerültem az uzsonnát.
Mozogni nem tudtam sajnos, pedig lett volna kedvem. Viszont ma nemsokára indulok, csak megvárom míg leülepszik az ebéd. Aztán bevásárlás, még ajándékokat is kell vennem, holnap a zember családjához megyünk ebédre, névnap-szülinap hegyek. A torát én viszem :P Tököm teli már a tortázásokkal amiket csak nézhetek, a holnapi annyiban lesz könnyebb, hogy nem igazán szeretem a dolce lattet. Egyébként meg bőven elég lesz annyi bűntudat amiért nem diéta kompatibilis kajákat kényszerülök majd enni, tuti tészta lesz tésztával, mártásos kulimajszokkal egy szál saláta nélkül. Plusz még ez azt is jelenti, hogy vasárnap reggel a hidegben kell futnom, mert máskor nem lesz rá idő. Ez a hét egyébként sem vmi bajnok ilyen szempontból, ha minden összejön akkor csak 4x voltam futkározni, az meg kevéééééés!!!!

4 megjegyzés:

  1. heti 4 futas egyaltalan nem rossz. Foleg h volt kozte mar egy jo hosszu is :)

    VálaszTörlés
  2. 5x szoktam minimum menni, ezért frusztrál h nem volt többre idő. Viszont futás közben lehet agyalni, és kitaláltam h úgy a leghatásosabb előadni magamat, h a héten lefutottam a félmaratont:DDD Igaz négy részletben, de ez már senkit ne érdekeljen:DDDD

    VálaszTörlés
  3. :):):) szerintem megiscsak jossz te tavasszal felmaratonra... :)
    Elvileg pont azt javasoljak alapozashoz h fusd le hetente a versenytavot... :)

    VálaszTörlés
  4. Tényleg?Hehe, ezekről a dolgokról nekem fogalmam sincs:) Tegnap megakadt a szemem rajta h milyen blogokat olvasol, könyvjelzőztem is párat, és ott volt a Dagadt köcsög (LOL), belepörgettem a blogjába, és volt h csak jókedvből lenyomott vagy 24 km-t, de ami a lassúcsiga szívemnek kedves volt, h ő sem száguld:)

    VálaszTörlés