Day 68.

Kimerítő nap volt. Most nem fogok itt reagálni a Bence által írt poszt kiváltotta vitára, majd később lehet leírom a véleményemet ide is. Jelenleg bele vagyok fáradva a témába.
Tegnap, és ma elég gázul alakult. Dióhéjban annyit, hogy a párom tegnap kórházba került, szaladtam vele este, aztán ma délelőtt hozzá. Ekképp történt hogy tegnap kimaradt a vacsora, ma a tízórai és az uzsonna.
Vasárnapi étkezés:
  • rántotta két tojásból, 2 graham, kv
  • 3 szelet light pannónia
  • 1 csokis pufirizs (futás előtt)
  • 15 dkg pulykamell, 4 kanál rizs
  • 30 g zab, 2 dl tej
Mozgás: 4 km futás, meg akartam halni, nagyon szar volt, nem tudom miért. Aztán még felmentem tesómékhoz és leparkettáztunk 1 szobát. Qvajók voltunk, 2,5 óra alatt megvolt 15 négyzetméter, hiába, már 400 nm után profi az ember:)

Hétfői étkezés:
  • 30g zab, 1,5 dl tej, nem volt csak 2,8-as, jöhetnek a kövek, kv (szintén 2,8-as tejből)
  • 15 dkg pulykamell, köretnek 1 kis-közepes cukkniből, 1 paradicsomból, 2 szelet mozzarellából fűszerekkel kreált csoda
  • Sonka, zöldséggel (ezt még nem ettem meg)
Futás nulla, remélem holnap el tudok menni. Az egyetlen pozitív dolog a mai napban, hogy szerdán nem számvitel lesz hanem pénzügy, így nem kell tanulni:)

Kórház után voltam muníciót vásárolni,  kb egy hetit, hiába h még 2 nap a program, innen látszik hogy továbbra sem fogok mást enni. Sőt, szereztem nagyon jól kinéző újfajta zöldségkeveréket. Aztán mentem picit dolgozni, bár túlzás lenne állítani hogy bármi hasznosat is tettem, a délután további részében pedig meglátogattuk tesómmal a nagyfalut (gyk: Bp.), beszereztük ami kellett, majd tűz haza. Enikőt sajna le kellett mondanom, pedig igazán szerettem volna ha még az uccsó fotózás előtt meggyúrja a combomat. Sebaj. Zűrös hetek, remélem gyorsan egyenesbe jövök, és lesz idő bőven futásra, barátnőkre. Agybaj, de 3 hete nem tudok kicsiholni 1 fél szombatot, meg egy hétköznap délutánt 1-1 baráti talira.

7 megjegyzés:

  1. szurkolok az utolsó képek előtt :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi:) Szigorúan a kék fürdőruhában fogom megcsinálni őket csütörtökön:)

    VálaszTörlés
  3. Ne legyél elkenődve, P hamar rendbe fog jönni.

    Veszekedni meg minek ha verekedni is lehet?:)))
    Btw, pont lemaradtam róla, és nem tudtam véleményt nyilvánítani, olyan nagypofájú egyénnek mint én, ez fájdalom:D
    Sejted kikkel értek egyet....Csak az a kérdés maradt, hogy a nagy mahinátor úriembernek (?), aki megcsinálja a szarkását, kavar rakta egyet, utána pedig mossa kezeit, mi volt ezzel a célja. Mert tuti volt. Vagy Debrát kiűzni, vagy MC-t. Bírnám ha visszanyalna a fagyi.....

    VálaszTörlés
  4. Jobbulást a párodnak!

    A parkettázást írhattad volna korábban is, akkor nem mesteremberrel csináltatom meg, hanem felhívlak titeket, hogy tanítsatok meg :)

    VálaszTörlés
  5. "jópézé" mindent:DDD
    Hát, ha van még magad mellé 2 vállalkozó szellemű segéderő, aki tud mérni, és pattintani, valamint van otthon egy dekopir fűrész, akkor simán megoldható. Ezeket a klikkes laminált padlókat már nem nagy ördöngösség legurítani.

    Köszi a zember nevében is, már jól van:)

    VálaszTörlés