Day 65.


Picit jobb. Ez már elég az optimizmushoz. Mindenki egy kicsit jobban van, zember és kutya egyaránt.
Ráadásul ma átléptem az 5000 megjelenítést, nem is néztem mostanában, szóval meglepődtem:) Tittike posztolj vagy pusztulj, mert utolérlek:))))
Tegnap elterültem a nappaliban este 7kor, éjfélkor kijött értem a zember, hogy akkor jó lenne ha bemennék a helyemre, és fel se keltem reggelig, így abszolváltam egy 12 órás alvást, ami nagyon jól jött, remélem ennyi pihenéssel beéri a betegségkezdemény, és visszavonul:)
Lusta csütörtök volt, ugyan kellett volna futnom, de nem kockáztattam, meg megmondom őszintén, erőm se volt semmi ilyesmire, se fizikai se lelki. Azért hihetetlen hogy a program utolsó hetébe csellózik bele az élet, eddig semmi bajom nem volt, sőt készültem kihúzni magam, meglapogatni a saját vállamat hogy milyen fasza csaj vagyok, és hogy biztosan mindent qva jól csináltam, jól bántam a testemmel...stb. Hát ez így ebben a formában elmarad, bosszant hogy lehet ez rontja el a hivatalos mérlegelésemet ami jövőhét csütörtökön lesz, és ha akkor nem lesz meg a hivatalos -10 nagyon morci leszek. Összességében meg úgy gondolom nem 1-2 elmaradt futáson múlik minden, remélem a hétvégén be tudom hozni az elmaradást.
Enni sem volt sok kedvem tegnap, de nagyjából tartottam a diétát:
  • 2 graham, sonka sajt , kv
  • 30 g zab, 2 dl tej
  • 1 tányér raguleves csirkehusival
  • 2 darab sütőtök
  • 125 g túró, joghurt
Ezer éve nem ettem, de nagyon jól esett a forró leveske, kicsi pici gallyas husi volt benne, azt leszopogattam, nyám nyám. Nem is tudom miért nem jutott még eszembe, hogy levest egyek. Úgy értem, egy pulykanyakból készült húsleves zöldséggel tökéletes ebéd, nem is csalás szerintem. Alig várom már hogy valaki főzzön,  én ilyesmire nem vállalkozom.

13 megjegyzés:

  1. Képzeld ma én is 11 órát aludtam, ez hihetetlen számomra, én addig alszom / aludhatok ameddig a gyerekeim engedik és ők is ennyit aludtak, szóval valami van a levegőben :) Hétfőtől remélem tegnapig voltam olyan mélyponton amit Nóri írt, hogy szoba sarkában kis párnát szorongatva(lettem volna szívesen) de a kis családot el kell látni, így zombiként tettem a dolgom. Neked már nincs sok hátra, meglesz az a fránya -10!! 70 NAP..Utána mi lesz? Meg kell tervezni, és ha néha becsúszik 1-1 finom falat, nem gond súlytartásba belefér... :)KITARTÁS! 5 nap!!De jó!

    VálaszTörlés
  2. Wow, micsoda angyali gyerekeid vannak!:)Remélem már kijöttél a gödörből, csúnya idő rátesz minden nyavalyára még egy szívlapáttal.
    A súlyom remélem hogy megmarad, mert már múlt vasárnap mértem annyit, de nem bízom én a mérlegben, plusz most pufirizsának érzem magam. Gondolkodtam már mi lesz ezután, nagy változásra nem számítok, 1-2 belecsapós bűnös nap után visszaállok a szolid táplálkozásra, a futást meghagyom.

    VálaszTörlés
  3. Nyahu, nagyon finom húslevest tudok csinálni, gyere el egyszer enni:) Meg tárkonyos pulykaragu levest:) cipóban! (igaz, azt vettem és nem ehetek úgy életem végéig amúgy se:D)
    debra

    VálaszTörlés
  4. Hehe, szavadon foglak:) Tárkonyosat én is csináltam már egyszer, nem lett rossz, de anyukámé sokkal jobb. A cipót elfelejthetjük, viszont ha csak egy ragut ennénk ebédre abban semmi kifogásolnivalót nem látok (najó, mi tejszínnel meg karamellel készítjük, az tán egy kicsit húzós)

    VálaszTörlés
  5. Grat az 5000+hoz:)
    Nem tudok veled versenyezni:P 70 posztod volt idén, pedig csak másfél hónapja csinálod, nekem összesen 28... De majd térjünk vissza a kérdésre egy év múlva:P

    VálaszTörlés
  6. Naa,ha 1 évig csinálnám a diétát csörögnének a csontjaim hé, annyira legyengülnék hogy blogolni se tudnék, és simán elhúznál előttem:)

    VálaszTörlés
  7. :) nekem is nagyon hianyoznak a levesek! :)
    Ugyanazt tudom neked is mondani, mint Thatsme-nek: akarmilyen kurva nehez, tessek felallni, menni, csinalni, mar csak par nap :)

    Persze az, hogy meggyogyultal, Rekanal meg a futasnal is tobbet er :)

    VálaszTörlés
  8. Holnap már megyek:) Kaptam vicces ninjazsák fejfedőt, futáshoz nagyon hasznos lesz, mert a szám és az orrom előtt is van egy vékony anyag, majd csinálok fotót, nagyon idiótán nézek ki benn:DD

    VálaszTörlés
  9. Szaj es orr elott? Olyat meg nem is lattam, csak sima bankrablosat :D feltetlen fotozd! :D

    VálaszTörlés
  10. Pulykaragu leves, nagyon jól hangzik :) nyammi.. én is nézegettem ezek az orr - száj eltakarós maszkokat mert nagyon leszívom a hideg levegőt. :)
    A gyerekek köszönik az angyal jelzőt és meg is ünnepelték pár rosszcsontsággal. :D

    VálaszTörlés
  11. Jaja, majd meglátjátok, röhejes ám sztem nagyon funkcionális a téli futáshoz, az egész mozgás pozitív anyagból készült.
    Erika, a gyerekek jól csinálták, mindig bizonyítani kell az ellenkezőjét a kis ördögöknek;))) (remélem most jók lesznek egy darabig)

    VálaszTörlés
  12. Tejszín helyett próbált meg joghurttal a ragulevest, nem állítom, hogy ugyanolyan, de a semminél jobb.

    VálaszTörlés