Day 64.

Azt hiszem a kép elmond mindent. Kifogytam az energiából, kerülget valami betegség, már náthás vagyok, és minden egyes orrfújás nagyon fáj mert ki is sebesedett az orrom, kopogtat a fejfájás is, valamint hogy teljes legyen a kép kezdem lázasnak érezni magam, persze ha megmérném nem mutatna semmit, mert nem vagyok lázas típus, ennek megfelelően 37,5-nél már hívatom a halottas kocsit. ráadásul kicsit félek, mert van egy letörött őrlő fogam, ami nem fájt még soha, de kb abban a magasságban van kívülről az állam alatt egy pont ami nyomásra fájdalmas.  Éjszaka nem aludtunk jól kollektíve a zemberrel, neki mint kiderült veseköve van, és azért nyögdécselt, én baromira megijedtem hogy mi a baja, mert olyan tüneteket produkált mint akinek vakbélgyulladása van, kobaktörős, mert ezen már túlesett tini korában. aztán kis ügyeskedés után bekönyörögtem őt a saját háziorvosomhoz, aki nagyon rendes volt és adott neki szuris fájdalomcsillapítót, majd megnyugtatott h úgyis a sürgősségin fogunk kikötni. Az orvos mizéria ezért ilyen nehézkes, mert a zember pösti, oda van bejelentve, így a háziorvosa is ott tanyázik. Valamint az egyik kutyaállatom sincs 100%-os állapotban, sántikál. Megvizsgáltam, nincs semmije eltörve, vagy ilyesmi, de ő egy nagyon nehéz eset, félős mint az állat, kocsiba nem tudom berángatni, lévén vagy 70 kiló, max dokit tudok hozzá hívni, akitől elmenekül, áh, remélem rendbe jön magától, mert máskülönben nagy tortúra vár ránk.
Ezek az állapotok uralkodnak jelenleg, a diétát tartom, ma kéne futni, de nem valószínű hogy kivonszolom magam, nem hiányzik h odabahhak még egyet magamnak a -6 fokban. Tegnap se voltam mozogni, mert sulis nap volt, de enni azért ettem, íme:
  • 30 g zab, 2 dl tej, kv
  • 125 g túró, joghurt, megédesítőztem, mert vmi mételyesre vágytam (megkaptam)
  • 150 g pulykamell, pároltzöld és rizs
  • 1 proteinszelet (178 kcal, vészmegoldás volt suli előtt)
  • 2 főtt tojás retekkel
De azért a hajam fényes, elcsíptem egy új Nightwish számot ami tetszik, persze már megy az anyázás a youtube-on hogy micsoda fosok. Nem értem én ezt. Sebaj. Tegnap még az a szerencse is megadatott, hogy rajtam kívül senki nem volt az irodában, kb fél óra időtartamban, és a futár pont akkor hozta a névnapi ajándékomat:DD Háhá, ki is fizethettem, tesómék meg lebuktak:)  Jobb napokat mindenkinek!!!

7 megjegyzés:

  1. orrfújásra ilyen kritikus napokban nálam bevált a zewa sensitive. egyébként nem dobálom ki a pénzt ilyen luxus cuccokra, de ez tényleg finoman bánik a nózival :)
    szerintem a futást ne erőltesd most, bár fene tudja, talán Lenivel beszéltük, hogy azért mégis tisztíccsa a légutakat, mert egyszer elmentem fullbetegen runtiltre és másnapra kutya bajom volt.
    boldog névnapot egyébként! :) ti egy helyen dolgoztok tesódékkal? :O

    VálaszTörlés
  2. Á, az a baj, h nem a külső hám sérült, hanem belül, nem is értem, és ha már csak hozzányúlok jujj.
    lehet hogy használna a futás, de olyan röttyedt gyengének érzem magam, hogy nem hiszem h lesz lelki erőm elmenni.
    Köszönöm szépen, ma még csak pre névnap van:) (nem mintha nagy feneket kerítenék neki)
    Mi Tittivel családi vállalkozásban nyomjuk:)

    VálaszTörlés
  3. Ahh, jobbulast a kutyaallatnak! Nem mukodik esetleg egy enyhe kutyanyugtato adagolasa.
    Nevnapi meglepi vegulis sikerult, ne mondd h nem lepodtel meg! :))
    Orrba van valami orrkenocs, nekem is sikerult anno felsebesitenem, de a nevere mar nem emlekszem. Mentolos, es jo zsiros, begyogyult tole a seb. Embernek szurkolok h ne surgosodjon.

    VálaszTörlés
  4. Adtam most neki egy algopyrint, tudom h rosszat tesz a kutyamájnak, de 1 szemtől a 70 kilós állatkájának semmi baja nem lesz, és meglátjuk hogy reagál rá. Úgy tűnik mintha csak meghúzta volt, vagy beszorult volna vhova az istenadta, külsérelmi nyomot nem látni. A héten kap majd minden nap spéci kutyatápot(http://www.profpetcorporation.com/hu/kennels-favourite/dry-food/product/m-5-cold-pressed). Illetve hát amúgy is ezt eszik, de csak vasárnaponként, mert akkor nem főzünk nekik. Displasiahoz öreg, a porc problémák is előbb kijönnek, daganat bármikor lehet, de nem olyan jellegűnwk tűnik, és már qvára túlbeszéltem a dolgot:)
    Az orromba nem kerülhet semmi, már 3 évesen is kivertem a balhét ha csepegtetni akartak bele, így hát marad a kussol és szenved mód.

    VálaszTörlés
  5. Boldog névnapot, ezek szerint a ketket jelent valamit:D Meg jobbulást.
    Én PEAK-es vitamint szedek, Bence/Tomi "tanácsára", eddig nem voltam beteg, de náthás se.

    VálaszTörlés
  6. Köszi Debra:)A Ketket abszolút jelentéssel bíró becenév:) Úgy tűnik a megfázás sem komoly, tegnap aludtam 12 órát, és ma már sokkal jobban vagyok. Érdekes hogy pont most kerülget valami, mert eddig még csak egy fejfájásom se volt, lehet így akar rávenni a szervezetem hogy folytassam:))

    VálaszTörlés