Day 63.

Be akartam illeszteni a blogba egy visszaszámlálót, de ügyetlen vagyok és nem hozzáértő, így nem tudtam megcsinálni, pedig nagyon tetszene.
Valamelyik nap elmentem bevásárolni, de nem volt a szokásos light tolle sajtom, ezért rányúltam a Norbi féle update csodára, megforgattam hogy vajon hol lehet a kcal és összetétel leírás, hát nézegethettem volna zárásig, mert az biza nem volt. Mekkora blama már ez, nem? Egy kifejezetten diétásnak szánt ételen nincs rajta a kalóriamennyiség.  Vagy csak olyan bolhafasznyi betűkkel volt, hogy nagyító nélkül nem volt látható?
Végül light pannóniát vettem, amiben sok a kcal, de legalább ráírják, nincs benne sok szelet, és az a heti pár alkalom mikor sajtot eszem elmegy.
Jöjjön a tegnapi kaja mustra:
  • 1 falat frissen sült vadnyúlmáj (muszáj  volt, mert imádom, és olyan jó illata volt, de eskü csak egy falatkát kunyeráltam)
  • 1 alma, 3 szelet light pannónia, kv
  • 1 graham, 1 tojás, retek
  • 15 dkg pulykamell, pároltzöld, kefires fűszeres kutyvaszban (nem ízlett végül) 3 kanál rizs
  • 23g (1/3ad) protein szelet futás előtt
  • 1 alma (tapétázás közben)
  • 5 dkg sonka, 2 abonet, fél paprika
Soknak tűnik így leírva, de már megint nem pontosan azt, és annyit ettem mint kellett volna. A reggelit az szabotálta hogy nem volt tojás...így megcseréltem a tízóraival, de mire 10 óra lett, úgy gondoltam hogy nem ehetek egy reggelinyi mennyiséget akkor, azért megfeleztem. A felezésen felbuzdulva úgy gondoltam belefér a plusz kefir az ebédbe, bár ne tettem volna, mert elrontotta a megszokott ízeket. Kicsit korán mentem futni (tele volt még a hasam is), de ráfalatoztam a protein szeletből, aztán már nem volt idő a tejre, ahelyett jött az alma. A futás 5,2 km volt, 6 körig jól ment aztán lemerült az mp3-am, én meg szétestem, nem találtam meg a ritmust, és nagyon elfáradtam a végére. Nulla szusszanás után úgy izzadtam mentem tapétázni, amiből végül festés lett, hát ne tudjátok meg hogy néztem ki utána...szépen megőszített, de kis karedzésnek sem volt utolsó a plafonfestés. Nap végére azért megfáradtam, bevágódtam a kádba, ilyen alkalmakra jó lenne visszarepülni a 17. századba, és lehetne egy szobalányom aki megmossa a hajamat és nem nekem kell, de sajnos itt a 21-ben ez csak kósza fantázia maradt. 
Hajszárításra már végképp nem maradt energiám, ezért összefontam, természetesen reggelre nem szárad meg, örültem, pláne hogy el is aludtam, villámgyors hajszárítás, és visszafonás, olyan Katniss Everdeen stílusban, csak nekem nincs dús és hosszú hajam.

5 megjegyzés:

  1. Óóó, Katniss:))
    Menjél be nekem 60-ba és vegyél egy Mockingjay, priti plííííííz:)

    VálaszTörlés
  2. hát nem tudom, nekem a bűnözés nem a májnál kezdődik :D azért sokkal jobb, mintha egy adag spagettit nyomtál volna be, szerintem :)

    VálaszTörlés
  3. :| na, en meg megtudtam h ma ert veget az eredetileg kituzott 77 nap, 78 ejszaka. Not happy.

    VálaszTörlés
  4. thatsme: nem is azért írtam le mert bűnnek veszem, hanem mert megettem, és akkor le kell írni:)
    MC: fonott hajas kép most nem lesz, majd ha kicsattanok az egészségtől (jelenleg nem), a program végéhez meg khm khm, hát vége...úgyis újrakezded:)

    VálaszTörlés