Csodák márpedig vannak!

Hirtelen ötlettől vezérelve fürdőszobai látogatás után rápattantam a mérlegre, és 74,9-et mutatott!:)) Megismételtem az ugrás még 2x, ebből 1 alkalommal nagyon gondolkodott hogy 75,1et mutasson-e, de aztán szép reggelt kreálva nekem újfent megállapodott a 74,9-nél:) Azt is mondhatnám hogy JUPÉÉÉÉ!:)
20 deka híjján akkor fogytam 10 kg-t? Na ne szaladjunk ennyire előre, majd ha két hét múlva a program végén is ezt látom akkor lesz hivatalos az öröm, addig csak fű alatt dörzsölöm a tenyerem.
Itt egy kép a tegnapi ebédemről:
Totál tisztességes adag, megérteném ha azt mondanátok hogy ez nem is diétás mennyiség. Zöldsaláta minden nélkül, 3 evőkanál barnarizs, 2 szelet( cca15 dkg) karaj. Az a szuszmák a husin úgy keletkezett, hogy most anyukám csinálta nekem a kajcsit, és húsleves levét tette rá víz helyett, tett mellé hagymát, fokhagymát, mustárt, és valami isteni íze lett. Meg is gyanúsítottam hogy titokban szabotálja az ebédemet, mert édeskés volt a hús, de megesküdött hogy nem tett bele mézet, szóval csak a hagymára tudok gondolni, amit ugye nem ettem meg.
Egyébként elég ritkán eszem ebédre ilyen salit, mert már undorom van tőle, viszont most jól esett, plusz a többiek tortillat ettek ebédre, ezért kézenfekvő volt hogy csórok a salijukból, amit én dobtam össze. Csudállatos konyhai tehetségem van dolgok aprításához, összekeveréséhez, nem gondoljátok?:DD Nem sokkal tudok többet művelni...Titti kollegina tudna mesélni kukában landolt palacsintákról, felforralt futtatott élesztőkről, földön landolt tepsi kacsacombokról...stb:)
Gyorsan a tegnapi kaját:
  • 2 graham, 5 dkg sonka, kv
  • 10 dkg sonka magában?
  • a képen látható finomság
  • 1 db étcsokis pufi
  • maradék sonka cca 3 dkg maradék zöldsalival
  • 125g túró, joghurt
Kicsit sok volt a sonka, i know, de uzsi után mentünk el vásárolni, szóval már vannak étkeim. Vettem egy milklandos krémtúrót, nagyon korrekt kcal tartalommal, azt ettem este joghurttal, kicsit olyan maszkarpóni íze volt, mínusz a cukor, megeszem ami van, de többet nem veszek, mert hiába sovány, több benne a cukor mint a sima túróban.
Ja! Voltam futni, 11 kört, 5,2 km. Lett volna még talicskám pár körre, de siettem, mert dolog volt, sajnáltam, mert sztem ment volna megint a 7. Úgy veszem észre sokkal jobban érzem magam futás közben ha előtte betolok egy kis ch-t. Ebből következik h nem is érzem bűnözésnek azt az 1-1 kocka étcsokit...
Egyébként rájöttem mi lett volna az ideális blogcím. Az Éhezők Viadala! Háhá, imádom ezt a könyvet, az egész trilógiát, márciusban jön ki a mozi, néztem a trailerjét, és akkor ugrott be.

12 megjegyzés:

  1. Mondjuk ja, kb igy vannak csodak, miota dolgozol te ezen a csodan? :) En is csak fu alatt gratulalok akkor. A kaja sztem nem nagy mennyiseg, a salata becsapos, mert elfoglalja a fel tanyert, kaloria meg nem sok van benne :) De legalabb latjuk h ha nem is eszel, de ragsz rendesen! :D

    VálaszTörlés
  2. Grat a -10hez!! :) persze azért nem szabad elkiabálni, pont 8. héten volt, hogy nekem is 70,0-t mutatott, és örültem, hogy program végére kicsivel 70 alatt leszek, erre nem 70,6-ot mutatott a szutyok a végén? pedig ugyanúgy csináltam mindent, sőt, akkor még a mozgás menüpontot is visszakapcsoltam... fene érti ezt.

    VálaszTörlés
  3. Jaja, igazad van thatsme, én is teljesen így gondolom:) Amúgy tudom mitől ment le ennyire, csak nem akarok vulgáris lenni:)

    MC: Jólvan jólva, de őszintén, ha ránézel arra a tányér kajára nem gondolod, h úristen, hogy fogom én ezzel kihúzni estig? Azt akarom mondani, h újabb bizonyíték arra, h nem kell koplalni, és 1000 kcal/nap alatt enni.

    VálaszTörlés
  4. Az a tányér kaja így első ránézésre - ha a szmötyiben se cukor, se méz nem volt - 600-700 kalóriánál nem tűnik többnek, a többivel együtt azért te sem eszel sokkal többet, mint 1000 kalória.
    A -10 kg-hoz én is gratulálok!
    A Milklandos túrón én eddig csak a kalóriatartalmat néztem, hogy tudták összehozni, hogy kevesebb kalóriával több szénhidrát van benne? Itt valami furcsa dolog van...

    VálaszTörlés
  5. Witch: pl kevesebb benne a zsir(ez a valoszinubb), vagy a feherje :)

    VálaszTörlés
  6. Boszi: törekszem az 1500 kcalt betömni, ma tuti sikerült, botrány hogy miket ettem, majd leírom:D

    A kcal része nagyon csábító a krémtúrónak, az összetétele nem az igazi, de csak akkor látod ha melléteszel egy sima sovány túrót.

    VálaszTörlés
  7. Most én is sima túróból csináltam almás-túrós sütit, de csak mert nem kaptam Milklandot. Majd legközelebb összehasonlítom az összetételüket. Én amúgy nagyon szerettem a krémes állagát, fagyihoz sokkal jobb volt, mint a sima túró.
    Amikor leírod a mai "botrányos" menüdet, legalább képet ne rakj fel róla, mint Debra a múltkor a pizzáról... az gyilkos volt :)

    VálaszTörlés
  8. Remélem nem copyright az Éhezők viadala mint blogcím, mert ez nekem KELL:))))(Szóval most már az enyém!mindenki hallotta?!:))Qvajó 5let:)Pont azon jár az agyam, hogy nem bírom ki karácsonyig,most kell a Mockingjay:)

    Jah, -10nek is örülünk:D (látszik h hol vannak a preferenciáim), tényleg igaz, hogy egy kicsit béna vagy a konyhában, de szerintem néha direkt rájátszol!:P

    VálaszTörlés
  9. Boszi: Szerencsére nincs fotóm a tegnapi kajálásról, nem kell izgulnod:))

    Titti: megengedem h ellopd az ötletemet, de csak mert már nem lenne értelme blogcímet változtatni, a jogdíjat 1 db Mockingjay-ben állapítom meg, köszönöm:)

    VálaszTörlés
  10. Tudod mit neked:P Mockingjay csak az enyém lehet:P teee Battle Royal lopó....

    VálaszTörlés
  11. Vedd meg a névnapomra, enyém az első olvasás joga, aztán neked adom, na?:))

    VálaszTörlés
  12. Az milyen ajándék már?:P
    tényleg mit szeretnél névnapodra?

    VálaszTörlés