8 hét után...


Tádádádámmm!!:))
Bőszen örvendek a mai reggelnek, hajnalban ráhuppantam a mérlegre, lélekben felkészülve, hogy súlyosabb leszek mint 2 hete, de úgy tűnik szeret engem ez a mérce, kerek 1 kilóval mutat kevesebbet. Így már egészében véve -8,6 kg-nál tartok, aminek nagyon örülök. Milyen tendenciózus a szervezetem, nagyon úgy néz ki beálltam a 2 hét -1 kilóra, ami sztem teljesen rendben is van. Főleg úgy, hogy ebben a két hétben jócskán többet ettem mint az azt megelőző 6-ban. Szóval itt az élő bizonyíték, hogy jól kell enni , nem csalni, és mozogni, be kell indítani az anyagcserét, mert koplalással nem lehet elérni semmit. Úgy érzem kicsit nagy az arcom ma reggel, de nézzétek el nekem, túl sok dicséret ért ebben a 2 napban, több mint eddig összesen. Először a fodrász csajok, aztán egy bankos ismerős, aki először meg sem ismert, és különösen jólesett, mert kabátban voltam felöltözve, szóval valószínűleg az arcomon is látni hogy csökkent a pufirizsizmusom. De leginkább a ma reggeli párbeszéd tetszett:
Sógor: - Hello vadász!
Én: - Tsá, miért vagyok vadász?
S: - Azért mert az embered felkötheti a gatyáját, mert újra felvetted a vadász alakodat

Jót röhögtünk ezen, de azért jól esett:)Annyit hozzá kell tenni, hogy ma egy olyan szoknya van rajtam, ami kábé főiskolás koromban volt rám jó, Titti csinált is képet, fel fogom tenni amit megkapom tőle.
Visszatérve a centik marcangolásához, derékban -10 összesen, két héttel ezelőttihez képest -3, komolyan, el se hiszem, háromszor megmértem, tükörben néztem, hogy nem-e csalok valahol. Végre a csípőm is csökkent 2 cm-t, kar és a comb is ment le, de ők már kevesebbel, de mégiscsak kevesebb. Gondolom azért ezeket az eredményeket a több futásnak is köszönhetem, ami külön jóság, hogy a torna elhagyása nem bosszulta meg magát, igaz hogy azok helyett is futottam.
Tegnap suli volt, tehát nem volt mozgás.
A kajcsi tételesen:
  • 30g zab, tej, kv
  • 125 g túró, rostos activia
  • Olyan rizottó mint tegnap (15 dkg csirkemell, zöldségek, 3 kanál rizs)
  • 2graham, 5 dkg sonka, fél paprika
  • 3 tojás (picik voltak, én meg éhes), 1 paprika
Viszont a mai reggelit benéztem, megkeveredtem a napokkal, rántottát ettem sonka sajt graham helyett, ezért azt hiszem nem megyek a Dunának.
Képek este lesznek, igyekszem minél előbb feltenni őket.

UPDATE: Fotó

9 megjegyzés:

  1. Csak a push up cicifix hiányzik a ruha-összeállításból csontos:D
    Olyan jó lenne, ha a 10. hétre összejönne a -10 kg:)

    VálaszTörlés
  2. Nem fog...ahhoz még kéne plusz 1 hét sztem, de hát úgy sem fogom abbahagyni....

    VálaszTörlés
  3. csak 1,4 kg :)menni fog. azon már gondolkoztál mivel ünnepeljük meg?:)

    VálaszTörlés
  4. hú, nagyon szép eredmények! kíváncsian várom a fotókat este :) ezen a képen is nagyon csini vagy, meg a hajad olyan szép *.* a fehér bőr fekete haj kombó baromi jól néz ki, de én félek ilyenre vállalkozni :D

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen thatsme:)
    A haj azért ilyen, mert frissen van festve, ilyenkor még rajta van az extra fény, plusz a fodrásznénim vmi arany csillogás izét kent rá, aminek az illata is nagyon finom:)

    VálaszTörlés
  6. Titti: ünneplünk ma, 5 km futással, na?:)))

    VálaszTörlés
  7. Hoho, itt az elo bizonyitek az elmeletre, eljen, eljen! :) A masik poszthoz mar irtam h szuper a kep, es nagyon helyes, novekedjek csak az onbizalmad, van mire! :)

    VálaszTörlés
  8. Én ugyanilyen magassággal, kb. ugyanennyi kilóval fele ilyen jól sem nézek ki (hol van nekem lapos hasam...), most irigykedem :) de egyszer majd utolérlek!

    VálaszTörlés
  9. MC: Köszi, azé ne mondd h növekedjen csak, mert nem férek be egy szabványméretű ajtón:) amúgy az elmélet beigazolódásának én is örülök, ezzel kicsit meg is döntöttük a Bence féle nagy kalóriadeficitet.

    PrettyWitch: Én ezt nem hiszem el, különben is Te jó 2-3 kilóval kevesebb vagy. Mindjárt teszem fel a lenge fotókat, ott azért korántsem ilyen jó a helyzet, ruhába sokkal jobban mutatok mint pőrén :P A hasam meg nem is lapos, van rajta hájacska, meglásd!:)

    VálaszTörlés