50!

Jubilálunk, juhéé, ez az 50. diétával töltött napom, már csak húsz van hátra:) Kismiska. Bezzeg mikor még csak 20nál tartottam,(érzetre 200nál:D) sosem gondoltam hogy eljön az ötven, viszont látni hogy fejlődőképes emberi lényformaféle vagyok, 50 után simán meglesz a 70 is, aztán szünet, Karácsony, és vissza a mókuskerékbe. Jó szegény mókus leszek, akinek csak pár naponta adatik egy fél marék mogyoró, remélem az mamutfenyőm már sarjad valahol. A mókusok másik előnye, amellett hogy cuki kis rágcsálók, hogy van frankó meleg bundájuk, amit ugyancsak tudnék élvezni, így 1 saját és 1 kölcsönkért polár pulcsi alól. Ha kicsit infantilisnek tűnnék, az csak azért van, mert egyszerre ért el a PMS teljes harci díszben, spékelve kezdeti fosós hányós lázas vírussal, ami a fél családon már végigment. Ez utóbbi csak feltételezés, - mert reggelizni volt kedvem - bár ha belegondolok micsoda súly vesztéssel járna 2-3 nap ilyen "remek" betegség, egyből megkívánom, csak az erőm ne menne el. 
Súly. Tegnap kigondoltam, hogy kellene egy cél nyárra, mondjuk milyen atom brutál állat lenne, ha 65 kiló lennék a bikiniszezonra! (jött egy futár és elfelejtettem mit akarok írni). Szóval, jelen pillanatban ez az álmom (beflesseltem a Micsoda nő ide vonatkozó részét: neked mi az álmod??neked mi az álmod?mindenkinek van egy álma! vagy vmi ilyesmi szöveg, feka csávó kiáltozza az utcán). Persze nem biztos hogy ehhez elegendő lesz a futkározás, de majd meglátjuk. A tornához egyre inkább nincs kedvem, mondhatni gyűlöletes. Pedig sokkal kevesebb idő, mégse visz rá a lélek, sokkal szívesebben futok egy órát akár, mint egy átkozott unalmas Réka.
Tegnap este nem sok tartott vissza attól hogy kimenjek, olyan mérges voltam. Suliból jöttem, és ez a számvitel tanárnő amilyen szimpatikus volt az elején, és hogy örültem hogy jól magyaráz, mostanra egyre inkább seggfej. Jeleztem neki, hogy az egyik e-mail-jét amit küldött a csoportnak nem bírtam megnyitni (később kiderült hogy más se, és a freemail volt szar), persze abban voltak az órai feladatok, naná, hogy abban. A táblára kivetített cuccot meg nem látom bazd meg, mert picit híján vagyok az éles látásnak, és amúgy is kedvelem a hátsó sort, de olyan pici volt a betű hogy közelebbről se láttam volna, és hogy talán legalább olvassuk már fel azt a qva feladatot, mert ülök én a seggemen és kibámulok szépen az ablakon, de hát azért mégse azért töltöm itt az értékes óráimat. Erre a tanerő szofisztikált válasza, hogy ez aztán már tényleg nem az ő problémája. Ja! Tényleg? Talán ha nem előző este küldené el a szaros motyóját, meg ha venné a fáradságot hogy készítsen másolatot a feladatokról, nem neki kéne, odaadja a suli titkárnőnek és az lehúzza,akár óra előtt 5 perccel még adnék is érte laponként 50 forintot, csak tudjam miről van szó. Egyébként szívesen lőttem volna nyílpuskával fejbe akkor is, mikor kérdeztem , hogy mégis ez hogy működik, mert kicsit elvesztem a degresszív értékcsökkenésben, akkor ő levegőnek néz és halad tovább, igaz megmondta az elején hogy semmit nem magyaráz duplán, mert haladni kell az anyaggal. Hálás köszönet, rájöttem magamtól is a megoldásra egyébként, csak rohadtul nem szimpatizálok az ilyen hozzáállással. Ha én veszem a francos fáradságot hogy tanuljak, meg kipimpőzöm a házi feladatot, amit aztán meg se nézünk, hiába kérdez rá az aki nem tudta megcsinálni (nem én háhá), akkor ő is magyarázzon újra ha az egész csoport les rá mint a borjú. Azért is vagyok felháborodva, mert itt pont a lényeg hogy órán értsd meg, ne otthon kelljen faszakodni mint fősulin, hogy majd ráérek, itt  igen hasznos figyelni órán, mert nem nagyon van időm hét közben tanulni. Nah, jól kipuffogtam magam, bocs az offért.
Tegnapi kaja:
  • 30 g zab, tej, kv
  • 2 kiskanál túró (aztán kuka), helyette banán * (tudom tudom, nem jó)
  • 13 dkg karaj, gombás rizs fél zacsi (jó sós lett)
  • 2 graham, sonka, paprika
  • 2 tojás, 2 abonet, pici retek, pici paprika (maradékot takarítottam, és azt az abonetet már nem kellett volna, de azé' megettem)
 Mozgás, mint említettem nem volt. Ma sem biztos hogy tudok menni futni, jönnek meglepi vendégek, és még sok a dolgom délután, egyrészt fogadóképessé tenni a házat, másrészt mindezt eltitkolni a meglepni kívánt célszemély elől, ami nagyon nagyon nehéz, tekintve hogy minden lében kanál. Lesz torta is, de abból én nem eszek:)

19 megjegyzés:

  1. Ne aggódj, csacsog ragyog minden, te csak ellátmányt hozz:)
    Nézed, hogy jubilálsz a 3000. megjelenítéssel is?:)Grat! Nem figyelek oda és behozol:D

    VálaszTörlés
  2. YAY!Pont most kereken annyi:))) Neked mennyi molyocska?
    Tenkja, igazán csudik vagytok hogy megcsináltátok betegen. :***

    VálaszTörlés
  3. :):):) hivhatlak móóókuskanak? :)
    Jó kis naturalis poszt lett, teljesen feldobta a hig fosnak indulo reggelemet :D

    Nyarra meg valasszunk innen alomalakot:
    http://ourfashion.blog.hu/2011/11/10/a_foldkerekseg_legszexibb_noi_a_victoria_s_secret_bemutato_legjobb_pillanataiban_1?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_11_10&utm_campaign=index
    mondjuk a magassagot elnezve en a tornacipos neger csaj leszek:)

    VálaszTörlés
  4. 3940, szóval tuti be fogsz hozni, hacsak nem kezdek el hetente megint 2-3 könyvet elolvasni, és posztolni is róla....

    Macskacicó, oké, én is választok innen, majd egy kötényre rá is szitáztatom 1:1 arányban, és felveszem majd néha:D
    2. képen az a cipellő valami brutálisan gyönyörű, de láttam még ott párat amitől kijött a szemem mint csigának, pedig nem vagyok egy magassarkú rajongó:) De imádom az angyalokat és fairy-ket:)

    VálaszTörlés
  5. Mi ez a molyolas, konyveket olvastok es irtok is rola, es utana kaptok egy pirospontot?

    VálaszTörlés
  6. És en is imadom a tundereket meg manokat :)

    VálaszTörlés
  7. Nem, a molyolás, az a www.moly.hu -ra vonatkozik, ami olvasó embereknek olyan mint a többinek a facebook :) Könyves játszótér.
    Nekem meg szeptember óta van egy könyvesblogom, ahol kritikákat írok önszorgalomból, mert jó nekem:)Piros pont nincs:(

    VálaszTörlés
  8. http://www.catwalkqueen.tv/2011%20VS%20Fashion%20Show%20-%20image%2010.jpg
    Én ő leszek:D Nagyon frankók a szárnyak:)Meg a haja miatt is:)

    VálaszTörlés
  9. :) lehet beaktvizalom en is ott magam :) Regen sokat olvastam nagyon.

    Ketket: en is ot neztem ki, meg a kovetkezot :) Ott inkabb az alak, szoke nem szivesen lennek :)))

    VálaszTörlés
  10. Ja, és ha kérhetném ne emlegessük a cseppfolyós állagú végtermékeket:P:P:P
    Hívhatsz!:)))) De csak ha mamutfenyőt látsz:D

    VálaszTörlés
  11. Szőke én sem lennék, egyszer régen voltam, világos barna szőke melírral, hát óborzalmas volt a fejem.

    VálaszTörlés
  12. Oké, tessék regelni, tutira megjön a kedved az olvasáshoz:)
    Kell is, mert már nagyon csinik lesztek, de az elméteket is ideje lenne pallérozni!:P :D:D:D

    És az nem is szőke volt Katóka, hanem libafoszöld csíkos:D
    Nekem jól állt a szőke:D csak a haj nem szerette, és a hajra hallgatni kell, ő a főnök:D

    VálaszTörlés
  13. Naaa, most muszáj volt ezt így kinyilatkoztatni???:P:P:P Ronda volt és kész, részleteket nem kérünk :P

    VálaszTörlés
  14. Én egyszer voltam szőke, de igazából akkor sem. Én a színt sápadt csibesárgaként tudnám jellemezni (ezt volt képes a fodrász 2 szőkítéssel kihozni a hajamból), és amikor még 4. nap is döbbentem néztem reggel a tükörbe, éreztem eljött a fekete hajszín ideje :)

    VálaszTörlés
  15. http://www.catwalkqueen.tv/2011%20VS%20Fashion%20Show%20-%20image%2011.jpg
    én őt kérem, az alakját, a fejét, a haját, a barnaságát, a bugyiját... a többit megtarthatja :D

    VálaszTörlés
  16. MC: LOL :)))) Én két hétig lestem a majdnem szőke fejemet, azt is csak azért mert féltettem szegény hajat, hogy ilyen rövid idő alatt többszöri festés, etc, na és azután lettem fekete, csak az fedte el a csíkokat, igaz mikor kopott akkor zöldült. Azóta is megmaradtam a feketénél, passzol a lelkemhez:DD

    thatsme: megosztozunk a csajokon, betegek vagyunk, nem kicsit :))))

    VálaszTörlés
  17. http://www.catwalkqueen.tv/2011%20VS%20Fashion%20Show%20-%20image%205.jpg Én Ő szeretnék lenni nyárra, nem akarok szőke lenni bár még mindig van kis szőke melír a barnák között. :)

    VálaszTörlés
  18. Ime a megoldas a kommentfolyam elejen emlegetett problemara!
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150152081722625&set=a.10150152081267625.327245.293165727624&type=3&theater

    VálaszTörlés