28. nap vs 42. nap

Csináltam egy ilyen összemérést is, de nem igazán látni semmit rajta, maximum picit simultam, de ez is lehet már belemagyarázás. Még az előző bejegyzésbe akartam írni, mikor megláttam a 0. napos hátamat meg a 42-et, hogy már mintha múlna a dunyha róla, és ez hurrá hepi:) Lát valaki valami különbséget? Nem baj, ha nem, csak őszintén;))

 Kék ruhás 28. napos fotó, fekete-fehér 42. napos

10 megjegyzés:

  1. hasad hatarozottan formasabb, laposabb. Derekad elol-hatul képeken is lathatoan kezd kijonni. Comb hátsó része szebb. Van változás. Ne várj akkorát mint a 0, naptól, aranyaiban egyre kisebb rajtad a felesleg :)

    VálaszTörlés
  2. Egyszer jöjjön ki a a derekam mint a csiga szeme, esküszöm pezsgőt bontok!:DDDD Iszunk-e?:)

    VálaszTörlés
  3. siman :DDD
    szaraz pezsgorol van szo, ugye? *aggodva nez* :)

    VálaszTörlés
  4. Megértem az aggodalmadat, de akkor 1-1 üvegről lesz szó:D Csak az édes pezsit szeressem.

    VálaszTörlés
  5. Sokkal szebbek a vonalaid és pár narancsbőrnek is búcsút intettél (:

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm:) Narancsliget felszámolás folyamatban...:)
    Láttam ám a felöltözött képed, és tényleg sokat ad hozzá a fenekedhez a farmer(jó értelemben):) csak nem volt időm akkor írni mikor néztem.

    VálaszTörlés
  7. hogyhogy nem látod a változást? :O szerintem nagyon szemet szúr. teljesen más lett a tested, ahogy írtad, kisimultak a vonalak, derék, has, fenék, comb, mindenhol van csökkenés :)
    én azért megnéznék egy 0. nap - 42. nap képpárosítást, azon biztos szépen látszana, az olyan motiváló :) és kg-t meg centiket is kapunk majd? *.*

    VálaszTörlés
  8. Van, menj egyel lejjebb, 6. hetes értékelés címen, vagy ilyesmi, ez már csak a ráadás volt:)

    VálaszTörlés
  9. Húú, olvasom a blogodat, és eddig megálltam hogy ne szóljak hozzá, csak a végén akartam, ha mindent elolvasok, de azta:O Nagyon inspiráló amit csinálsz, és a képek is, gratulálni tudok az akaraterődhöz és minden máshoz!! Elképesztően sokat változtál, és itt is van különbség, a bőröd sokkal feszesebb, simább:) Én 2 év alatt szedtem fel kb 20 kilót, elképesztő, a párom családja folyton kritizálgat, heccelget, de már megőrülök tőlük, úgyhogy Neked köszönhetően, nekiállok diétázni és mozogni, elcsórom az étrendedet is ;) Bár a futást mellőzöm, mert nem szeretem, de tornázni naponta fogok. Szóval köszönöm! És remélem lesz annyi akaraterőm, mint Neked:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon örülök hogy picit segíteni tudtam a motivációban:) Ha tovább olvasol akkor látod h én is kb 20 kilót fogytam, és tartom azóta is:) Rábeszélnélek a futásra, mert az nagyon tuti zsírégető, de kezdetnek a torna is nagyon jó:) Sok akaraterőt és kitartást kívánok!

      Törlés