Szombat-vasárnap

Adós vagyok még a tegnapi nappal. Voltam futni, már kevésbé volt szenvedtetős, de még mindig nem az igazi, a táv 4,75 km lett. Figyeltem hogy ne öltözzem túl, amúgy is gyönyörű napsütéses meleg idő volt. Energizálás jelszóval megengedtem magamnak egy darab picike bonbont az akció előtt. Ezen kívül még ezeket toltam az arcomba szombaton:
  • 2 sz graham, 5 dkg sonka, paprika, kv
  • 30g zab, 2 dl tej
  • 15 dkg vadnyuszi, fél zacsi rizs, répásalma
  • 1 db BŰNBONBON
  • 1 graham (2t lehetett volna, de nem volt pofám a bűn miatt) 2 tojás összerántva zsiradék nélkül, maradék répásalma
  • 125 g túró+kefír
Jajj, és micsoda trauma ért még tegnap futás közben! A túlsó fordulónál, a kerítés tövében ott volt egy döglött galamb, először nem láttam jól h mi az, de ahogy realizáltam, kicsúszott egy sikkantás, majd kicsit lejjebb fordultam ezután h ne kellejen közel menni szegény porhüvelyhez. Viszont ami szerencsétlenség neki, nagy mák egy éhes macskának, ugyanis ma már nem volt ott, biztos felfalták a vadak.
Mivel úgy volt hogy ma délután nem fogok ráérni, ezért már délelőtt elmentem letudni a napi távot. Nálam volt tesóm telója, szolgálhatok adatokkal, de inkább elrejteném őket jó mélyre. 4,27 km (a levezető 475 métert nem számoltam bele, nem akartam h rontsa amúgy sem fényes statisztikámat)36:10 alatt, ami 7,09-es átlagsebességet jelent, nem fényes, de fényesebb mint amit a legutóbb mértem, mert az 4,28 km volt 37:40 alatt (6,81km/h). Továbbra sem éreztem azt a jót féltáv után, de leküzdöttem, igazából nagyon kíváncsi vagyok, h mi okozza ezt, jövőhéten kiderül. Mármint akkor legalább lesz vmi amit kizárhatok.

4 megjegyzés:

  1. jó ez az eredmény, így szép lassan kell fejlődni :) Akkor Te is csináltál egy "Runtiltet" otthon :)

    VálaszTörlés
  2. Mini runtilt:) Futok mindig amikor csak tudok. Tegnap sapka sál minden nélkül voltam, és még így is melegem volt. Neked "megengedtetett" a sapka nélküliség?

    VálaszTörlés
  3. persze, amúgy is tök jó idő volt, szóval nemcsak én futottam lengén. volt 2 srác rövidgatyában, azon azért kerekítettem a szemem :D

    VálaszTörlés
  4. Jaaa, láttam fb-n a képeket:) Az azért nagyon cidris, de a fiúk nem fáznak:)

    VálaszTörlés