Rámtört

Az érzés, hogy fogyni kellene még. Megmértem a magasságomat, és kiderült hogy 172 magas vagyok, nem 170. Ehh. 66 kilóval számolva így a BMI-i 22,3. Lehet hogy csak a hétvégén produkált példátlanul nagy zabálás okozta bűntudat mondatja ezt velem, de meg kellene szabadulni attól a 6 kilótól még. Van még hasam, és el lehetne tüntetni. Holnaptól el akarok kezdeni felkészülni egy maratonváltóra a csajokkal, amiben a részem 7km lenne, szeretném 50 percen belül lefutni. Tudom hogy ez amúgy másnak nem nagy cucc, de nekem az lenne. Nem kihagyható tény, hogy így kapna egy kis célt újra a futás, így biztosítva h még véletlenül se mismásoljam el. A héten elég gáz voltam ilyen szempontból, asszem összesen 8 km-t futottam, ami qvára vérszegény, mentségemre legyen, hogy nem a kanapén fetrengtem helyette, hanem tavasz lévén elültettem vagy 100 db fát, bokrot, növényt, pofásítottuk a parkot, miegymás. Feltámadt a lelkiismeretem, meglátjuk mi lesz belőle holnapra, de szép lassan, nem programszerűen, de fogyni szeretnék egy picit. Minden esetre örülök hogy 2 sütizabálással töltött nap után nem az van hogy hátradőlve simogatom a kerek hasamat, hanem nagyon basztat belülről a dolog.
Segítségem is lesz, anyukám megirigyelte a fogyásunkat Tittivel, és magától (!!!) úgy döntött, hogy diétázik velünk. Holnap jelentek hogy ébredtem!

6 megjegyzés:

  1. uh 60? en 10 centivel vagyok nalad alacsonyabb, akkor nekem olyan 50nek kene lennem. irrealis. biztos, hogy jau lesz neked az a 60? (nem azert, mert nekem nem lesz jo az 50, de szerintem ahhogy en elnezegettelek, nincs mar rajtad 6)

    sok sikert a gruppendietahoz :)

    edzesek meg hajra, en mar nagyon izgulok. izgulhatunk egyutt :)

    VálaszTörlés
  2. Nem ér már fogyni neked, mert soha a büdös életbe nem tudlak utolérni ha te mindig csak fogysz:P
    És húzzunk bele a futásba, el vagyunk tunyulva...

    VálaszTörlés
  3. FBon nem valaszolsz, igy itt kerdem. Hany kilo vagy te, hogy meg 6or akarsz fogyni? :)

    VálaszTörlés
  4. A futás szuper, de a 60 kg nagyon kevésnek tűnik a magasságodhoz...

    VálaszTörlés
  5. Jajjjj Boszorkááááááák:)))))) Imádlak benneteket:)
    Értettem. Oké, nem leszek 60, de 63?Esetleg...de semmi drasztikusra nem gondoltam ám, nekidurálódom a futásnak komolyabban, és figyelek az evésre, igazatok van, de keményedni még nagyon tudnék.
    Amúgy 67,5 voltam reggel, éljen a süti:) Azt hittem jobban fogok sikoltozni a mérlegen, az után amit leműveltem még jófejnek is mondanám a kilóimat.

    VálaszTörlés
  6. A 63 kg szerintem oké. Aztán majd jól körbeforgatunk, és eldöntjük, hogy szabad-e tovább menni :)

    VálaszTörlés