Óvatos projekt

Az van, hogy sunnyogni fogok. Titti előtt már lebuktam ezzel a poszttal. Most reggeliztünk és kérdezte hogy miért eszem azt amit ők is, mikor nekem már nem kellene fogyni. Pedig én szeretnék, nem sokat, 3 kilót. Jelenleg 66 kg vagyok kereken, bár reggel első blikkre 65,7 voltam, ami túl szépnek tűnt hogy pontos legyen. Ketket fogta a vadiúj elemmel felszerelt mérleget, megforgatta az energiaforrást, leszedegette a szöszöket a mérleg talpacskáiról, és ráállt újból, akkor mérte a 66-ot hosszas gondolkodás után. A sunnyogás miértje abban rejlik, hogy nem akarom hallgatni a 'ne fogyjál már többet, mert gebe leszel' c. mondatokat senkitől, márpedig ha nyíltan kezelem hogy még fogyni akarok akkor nem menekülök meg, így pedig senki se fogja észrevenni a dolgot. Amúgy sem eszeveszett hajszában óhajtok belefogni, azt tervezem hogy a félmaraton váltóra, -  melynek szentséges és sérthetetlen időpontja június 10-e - kellene elérni a 63 kg-t, az még 2 hónap, szóval semmi drasztikus megoldás, még az is lehet hogy csak a versenyre készülés meghozná az eredményt, de azért nem bízom a véletlenre. Olyan nagy változást természetesen ez nem jelent nekem, minden megy végül is a régi kerékvágásban. Fotót és centiket majd készítek ha fakítottam valamit a mérlegen, mert most teljesen felesleges lenne, pont úgy festek mint a program végén. Tulajdonképpen nem akarnám keretek közé szorítani magam, sö nem is fogom.
Ma tervben van egy 6-7k körüli futás, remélem nem fog esni, mert most nagyon sok és csúnya felhő van az égen. Ráadásul leginkább a futással magyarázom be magamnak hogy nem megyek ma és holnap iskolába, no meg a 450 forintos benzinnel. Mert az van hogy a héten 4x kellene menni, tegnap voltam értelmes órán, a könyvvezetést sosem hagynám ki, szombaton egész nap muszáj lesz bemenni nemszeretemmertsemmiértelme órára, ebből lenne ma még egy, és pénteken egy másik iq 0 óra. Na most vessetek meg, de smuccer vagyok bejárni ezekre a nulla fejlődést adó órákra, értékesebb időtöltésnek vélem a futást. Valamit még nagyon akartam írni, de szita az agyam.

8 megjegyzés:

  1. én megértelek :) lényegében én is ezt csinálom, sunnyogok mint állat :P drukkolok hogy sikerüljön a terv, meg hogy onnan sikerüljön, ahonnan szükségét érzed :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hasból akarok tpk, aztán majd jól megszívom és mellből megy :D

      Törlés
  2. Jajj erről ez jutott eszembe most: http://youtu.be/m9J5uHdUsNs
    :D

    Bírom a csákót az előadása miatt, jó hasizomgyakorlat már nevetni is rajta.
    Nincs sunnyogás!!! :))

    VálaszTörlés
  3. hiányzik a diéta mi?:D :))
    Mondjuk nálad nem kell félni hogy túlzásba viszed a fogyást, szerintem annál szilárdabb talajon állsz, szóval engedelmeddel nem is aggódok. Várom a képeket:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Háááát, ezt így merész lenne állítani, de az biztos hogy 1-2-3 elengedett nap után felüdülés a sonka zöldség túró és társai.
      Képek sokára lesznek, majd eccercsak:)

      Törlés
  4. Kíváncsian várom az eredményt, meg Titti kommentjét :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vagy nem vette észre, vagy nincs hozzáfűznivalója:))

      Törlés
    2. Hát kicsit még fogyhat a sunnyogós skinny, úgy is azt csinál ami akar:P :)
      Nekem már az gyanús volt h velünk eszik, így még a poszt előtt lebukott.

      Törlés