A bikini

Beszereztem!!! Nem tudom ki emlékszik rá, de már gagyogtam róla, hogy szeretnék egy fehér bikinit. Megláttam ezt a példányt és vissza kellett mennem érte, igaz hogy 1 héttel később jött csak a birtoklási vágy.
Tetszenek a hímzett dolgok, megint divatba jönnek, a felirat a háromszögön a kissé sem szerény "Magyarok világszépe" :)))) Majd kíváncsi leszek mennyire horkannak fel strandon a népek erre az egotrip-re, de megnyugtatom a nagyérdeműt, hogy nagyrészt otthon lesz rajtam. A seggén a Poppy  (ez a márka) felirat priceless. Ugyan akkor note: popsigyakorlatok elkezdése, mert löttyedt a seggem!!!! Jelenleg amúgy ez a legkisebb bajom, vészesen közel vannak a vizsgaidőpontok én meg még sehol sem tartok, azaz szart se tudok, ma szombat van és munkanap, hajrá emberek!

20 megjegyzés:

  1. Csini lettél, nagyon :) és a bikini is jó!

    VálaszTörlés
  2. Örvendek, nem a strandszezonban fogsz nyikogni, hogy nincs bikinid:))) Kíváncsai vagyok bírja e a vizet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem bírni fogja,elég masszív és dupla,így nem lehet cikis ha vizes:)

      Törlés
  3. Hat en mar korbeugraltalak a virtualis terben, nagyon allat ez a bikini s te is benne. Ha tudnek ilyesmit hordani, tuti nem lennek szegyenlos es vennek tokugyanilyet (akkor is ha megutalsz :))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem utálnálak, egy feltétellel, hogy együtt egy helyen nem hordjuk:)

      Törlés
  4. Nagyon csinos vagy! A bikini is szép, jó vétel volt :)

    VálaszTörlés
  5. Tök jó, hogy lefogytál, több szempontból is, de szerintem azért ehhez a bikinihiez egy kicsit kevés vagy... Vékony vagy, de ennyi. Genetikailag nem a legjobb a testi adottságod, nincs derekad, nagyon kicsi a cicid. Amivel nincs különösebb probléma,de én biztos nem hívnám fel a figyelmet magamra ilyen szöveggel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyrészt még folyamatban van a fogyás, még néhány kiló mínusz a cél, ha jól tudom, ami feltehetően a mostaninál látványosabb derekat fog csinálni, bár nekem most is tetszik, főleg ha összenézem a régi képekkel.
      Másrészt ezt a melltartótípust nagy mellekkel nem lehet felvenni, mert nem tartja meg.

      Törlés
    2. A genetikámat és testi adottságaimat ne cseszegessük ha lehet, mert az alapom nagyon jó, az más hogy én mit tudok/akarok kihozni belőle. Van még mit faragni rajtam, idő kérdése. Ha elolvastad hogy mit írtam a képek mellé, lejön a sorokból hogy kellő egoval és öniróniával rendelkezem ahhoz a felirathoz. Majd ha "bevetettem" le fogom írni a reakciókat.:) Valószínűleg hímnemű vagy, így nem tudod, hogy kis mellekhez ez a háromszög melltartó szinte a legelőnyösebb, és ahogy PrettyWitch is írta, nagy mellekkel (ami nem szilikon) nem lehet hordani.

      Törlés
    3. Szerinted milyen bikinit kellene felvennie ilyen adottságokkal?
      A "Magyarok Világszépéhez" vagányság és pimaszság kell, tudni viselni, és hidd el, Ketketben megvan:)

      Törlés
    4. :))) "de én biztos nem hívnám fel a figyelmet magamra ilyen szöveggel" - nem is kell mindenkinek egyformaban jarnia. Nem hiszem h attol lesz valaki bekepzelt h ilyen bikinit vesz fel - szerintem poen. Mondok valamit: pont egy "kozel tokeletes" alaku lanyon lenne olyan erzesem h felvag a szoveggel (ha egyaltalan valaha is lenne. mondjuk szerintem inkabb akkor sem. de lehet tul jol fejlett a humorerzekem :))
      Mas: multkor talalkoztunk tobben futos lanyok. Ketkethez kepest pocahontas kutyafasza, persze ti a fejet nem latjatok, s igy valoban nem tudhatsz rola h Ketket telleg magyarok vilagszepe *smile*

      Törlés
  6. Állati jó ez a bikini, tessék szép nyugodtan vonulni benne a strandon, a sok szilikonos ropi között igenis szuperklasszul fogsz mutatni!!!
    amúgyis olyan lábaid vannak, hogy na, a fejedet én nem látom, de hiszek az előttem szólóknak :)

    VálaszTörlés
  7. Látnátok most! 6km után, megázva, csapzottan,bongyor hajjal vörös fejjel :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Le a kalappal, de komolyan! Én nem tudom, hogy mikor leszek olyan kemény, hogy ilyen időben is rávegyem magam a futásra (még csak 1 hete kezdtem és csak 1,5 megy, 1,5-t pedig gyalog). Földúton szoktam kocogni, és a sár ma elriasztott, pedig itt nem is esett egész nap, a nagy vihar is csak most ért ide. :(

      Törlés
    2. Ketket, te most panaszkodsz vagy dicsekszel? :DDD

      Törlés
    3. Egyiket sem, csak céloztam rá, h tudok kevésbé szalonképes is lenni, s akkor odavész pokahontasz:)

      Törlés
    4. Yeochi!
      Sztem az nagyon nagyon jó kezdet, teljesen jól csinálod:) Én úgy kezdtem h 500 m futás, 1000 séta...csak kitartás kell:) A földút nagyon jó, nem terheli az ízületeidet, remélhetőleg gyorsan kiszárad és akkor mehetsz újra. Ilyen esetek miatt van nekem több útvonalam is, tegnap csak aszfalt volt, hasonló okok miatt:)

      Törlés