2 dolog

1. Tegnapi futás rettentő szar volt, oldalszél, szembe szél, ólmos lábak, fájó has fájó gyomor fájó oldalak, ennek eredményeképpen 2 perccel szarabb idő 6 km-n mint 2 napja. csüggedtem, de már elmúlt majd lesz jobb is. Ha nincs a verseny biztos visszafordulok. Note: jó dolog a motiváció.
2. A kedd reggelhez képest 2 kilóval vagyok könnyebb, mindenféle sült krumpli bűnözések ellenére, ki érti ezt? A mérlegben új az elem, 6x ráálltam.  Ez egyben lokális minimumot is jelent, illetve voltam már ennyi mikor már 5 napja feküdtem lázasan a múltkor, de az nem számít. Soha rosszabbat péntek 13-án!

12 megjegyzés:

  1. lájkolom a mérleget, illetve azt, amit mutat :)

    VálaszTörlés
  2. ugyanez a motivacio nalam is jatszik, mikor 5:52-kor csorog az ora, es menni kell futni.

    csak igy tovabb!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dettó!:)
      Nekem is be kell iktatni egy oár délelőtti futást mert bajban leszek.
      Hajrá hajrá!:)

      Törlés
  3. Leningrad törölte a blogját?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha jól értettem, kicsit pihen.

      Törlés
    2. Leningrad felkurta az agyat Bence hulyein. Aztan paran nekialltak oktatni h majd akkor beszeljek ha valamit letettem az asztalra.
      Akkor kurtam csak fel az agyam igazan. Gondoltam kivagom a pofajukba a legutobbi kepeket (amik futas utan keszultek), de aztan az egeszet betettem privatba inkabb. Nem irok a hulyeknek. Majd ha eltuntek folytatom.

      Törlés
    3. Értem, kösz az infót. A cikket nem olvastam el, de megnéztem a hozzászólásokat. Azért elég jól bírtátok.

      Törlés
  4. Sziasztok lányok! Ti, hogyan tudtok korán reggel futni? Úgy értem esztek előtte valamit? Nálam felkeléssel semmi gond nem lenne, de a vércukorszintem szórakozik ilyenkor, de ha reggelizek előtte talán az sem olyan jó. Köszi a tanácsokat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Én nem szeretek reggel futni, és ha jól emlékszem egyetlen egyszer mentem el délelőtt éhgyomorra futni, többet se akarok.
      Ha mindenképp reggel mennél, akkor próbáld ki hogy neked mi jön be, éhgyomorra egyszer, ha tetszik akkor nem kell változtatni, ha nem jó, akkor egyél előtte egy fehérjeszeletet, vagy egy banánt, ami nem telít el és nem lötyög a hasadban de a ch értéke magas, esetleg vmi teljes kiőrlésű keksz, ilyesmi.

      Törlés
  5. Úgylátom thatsme törölte a blogját a nagy bulizásban. :)


    A reggeli futás az egy elég speciális eset mert ugye akkor nem sok "cukortartalék" van a szervezetben így vigyázni kell ne sok izom égjen el a zsír mellett, ha rendszeresen csináljátok.
    Ezt úgy lehet elérni ha nem futtok nagyon intenzíven reggel. Pl egy tempósabb séta vagy nagyon laza nagyon lassú kocogás csak maximum.
    Ha túl gyorsan futtok akkor mivel nincs cukor elkezd mindent bontani a szervezet, ha tartósan csináljátok (több nap, hetekig hónapokig rendszeresen).

    Mondjuk erre is van ellenszer, ha visztek be reggeli futás előtt aminosavakat (ami egy spéci fehérjekészítmény végülis). :)

    VálaszTörlés