Nevetek és sírok

Nem dramatizálom túl, de rohadt érzékenyen érint a ma reggel tett felismerés. Itt a tavasz, meleg is van, elővettem az átmeneti kabátomat, ami egy vagány barna csatos zipzáros bőrkabi. A tükör előtt nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek, mert qva nagy lett rám:( Így már nem vagány, így átlagos zsákos szütymó. Pedig tavaly ősszel még úgy feszült rajtam mint az állat és csak egy vékony pulcsit tudtam alá venni maximum, akkor az volt a baj, most meg hogy túl nagy:( Van még 2 átmenti kabátom, azok nagyobbak mint ez......nincs egy rongyom se baszki!Viszont most jön a nevetős rész, egy csomó ruhám jó Tittire már, tegnap 5 nadrágot, melltartókat (bye bye cici), felsőket örökölt tőlem, néhány eredetileg az övé volt, azokat ő adta nekem mikor kövér voltam:) Azon röhögtük hogy külön bejáratú turkálója van:) Másik nevetős rész, hogy ma egy olyan gyapjú ruhába bújtam, amit még főiskolás koromban volt rajtam egyetlen egyszer, többször se, mert kellemetlenül éreztem magam benne a testhez simulós fajtája miatt. Ezzel szemben most sztem kifejezetten qvajól áll, és szerény is vagyok tudom:)
Alászállva a Földre jelentem tegnap voltam tisztességes 6 km-t futni, és a második 3 km 7,5 perces kilométerekkel ment átlagban, ami nálam kifejezetten jónak mondható. Tök jót futottam nagyon jól esett, nem fájt semmi, és imádom a mostani futós zenémet. P.O.D gratest hits album, nekem találták ki, kedvencem mikor azt üvölti h satellit:)))))) ( http://www.youtube.com/watch?v=02vSlktZE6M) Nem tudom miért, nem lehet beszúrni ide a videót rendesen.
Reggeli súlyom is megmosolyogtatott, 67,3 kg lokális minimum, hihi:) Ugrálgattam a mérlegre, mert először 67,1-et mutatott, ezt nem hittem el, aztán 67,5, 67,3 és még ezt mértem 3x....infantilis-e vagyok? határozott igen! De kövezzetek meg:)
Tegnap ettünk rendhagyó kajákat, így nézett ki a nap:
  • paradicsomos sprotniból csak a hal(asszem 9dkg,) 2 grahamre rakva
  • 30g zab 2 dl tej
  • Lájt resztelt máj 15dkg májjal, és 3 evőkanál barna rizzsel (naggyon nagggyon finooom)
    Ezt úgy készül, hogy 1 kanál olíván 1 hagymát megpirítasz, rádobod a sózatlan(!) májat, borsozod, majoránnázod és fedő alatt jól megpárolod, de nem nagyod kiszáradni mert akkor szar lesz. Figyelni, mert a máj nem veszt a súlyából, így az ebéd 1/3-át rá kellett tukmálni másra.
  • 1 jogobella 20 g zabbal, 2,5 tojás kígyóubival és koktélparadicsommal
    Elcsúsztam az uzsival, fél 7 körül sikeredett, elment az idő és a hasam sem jelzett h éhes, viszont meg kellett nyomni a kcal-t mert így sem jöttem ki sztem 1400-ra. 2,5 tojást úgy lehet megenni hogy 5 volt közösen Tittivel:)
  • 125g túró, 1 light jogobella este 10 körül 
Kihagyom ma a sulit, inkább futok helyette, az a vicc hogy az értékrendemben magasabb helyen van a futás mint a  suli, illetve konkrétan a mai óra, ami ilyen könyvelőprogramos okoskodás...amit én már nagyrészt tudok,  amit nem azt jóanyám sokkal jobban elmagyarázza mint a tanár, akinek amúgy anyám szokta megmondani hogy mit csináljon ha elakad a programban. Vicc hogy ilyen belterjesek vagyunk, nem?

11 megjegyzés:

  1. Nah, végre jókedvű bejegyzés:)
    És veszünk neked egy qva dögös bőrkabit majd, mert anélkül nem lehet élni, nekem meg majd 2 lesz:D

    VálaszTörlés
  2. Ennél nagyobb baj ne érjen :) A lokális minimumhoz gratulálok! Remélem, érzed, mennyire közel vagy a célodhoz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen és nem:)
      A tudat nem áll át olyan könnyen, de tényleg effektíve már csak 2 kiló és "normális" leszek:D A régi tudatom ezért a kijelentésért egyből seggbe is rúgott.

      Törlés
    2. rakd inkabb ki a ruhas fantasztikus gyonyoru kepeket. Normalis sosem leszel:P, de csinos mar most is vagy :))))

      Törlés
    3. Így van, különben a zember erre mondja mindig hogy normális=középszerű, átlagos:)
      Köszii, ne dicsérjetek, mert nagyképű pina lesz belőlem, és azt nem szeretné senki:)

      Törlés
  3. ma reggel én is voltam 67,1 és 67,3 is :D:D:D tök jó együtt haladunk! :):)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó!:)) Meddig akarsz lemenni?

      Törlés
    2. tegnap azt beszéltük Boszival, hogy jó lenne a 65.0, de nem úgy, hogy reggel wc után vízhajtóval beszívott hassal, hanem úgy rendesen, stabil 65 :D
      ez gondolom azt jelenti, hogy diétával le kéne menni 63.5-64.0 környékére, és akkor lehet tartani a 65-öt akkor is, ha a ch miatt visszatöltődik a vízraktár is kicsit.

      Törlés
    3. Kísértetiesen egy rugóra járt az agyunk, pont ezen gondolkoztam békés pancsolás közben, hogy 1-2 kilót biztosan visszajön és az a 65 olyan széép szám:) Viszont az én súlyom mindig reggeli, üres gyomor, többé kevésbé wc utáni. :D

      Törlés
    4. Igen, a 64-65 kg körüli állapot lenne az ideális.

      Törlés