Tuttti uzsi

Hatalmas fölfedezést tettem, ez pedig a cottage cheese. Thatsme-nél olvastam mindig hogy ezt eszi, de nem igazán tudtam hova tenni ezt. Tegnap megláttam a tescoban, kcal tartalma és összetétele megtetszett és bezsákoltam. Ma uzsira kigondoltam hogy meg kellene kóstolni, így nézett ki: 2 grahamet megpirítottam, fél dobozt elosztottam a 2 szeleten, jó ujjnyi vastag lett rajta nyami. Aztán megkentem lehelet vékonyan auran sinappi-val, ez rohadt jó finn mustár, nagybátyám hozta nekünk. Erre rákarikáztam paradicsomot, és sűrű humm és mmm és ammm között megettem.
Isteni volt, tényleg, főleg hogy hiányolom a kencéket, és ez a cottage cheese abszolút kimeríti ezt a kategóriát. Szinte már olyan feelingem volt mint a fetás pirítósnál.
Non plusz ultra, olyan  aranyosak voltak a fiúk, hogy figyeltem rám, ezért virággal és fincsi teával köszöntöttek nőnap alkalmából, nem pedig bon-bonnal, mert hogy nálunk ez a szokás. Nagy nagy jóság:)
Futottam 6,4 km-t 48:20 alatt, és marha jól esett, a felét Tittikével tettük meg, tempósan jöttünk, és ő is bírta szépen, jött velem:)
Valamint kaptam anyutól egy hiper szuper szempillanövesztőt, ilyet:
Megcsináltam a before képeket is, ez úgy nézett ki, hogy T belemakrózott a fejembe, és minden ráncom és szeplőm látszik a képen, majd 2 hét múlva leszenk referencia fotók, ha látszik változás akkor közzé teszem.
Rövid de velős poszt, ennyi volt a mese mára.

2 megjegyzés:

  1. én is a cheeselandot veszem, szerintem a zöldfűszeres meg a nyári zöldséges is nagyon fincsi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azokat még nem kóstoltam, igaz csak sima ízesítésű volt a boltban, de akkor majd levadászom, mert ez most nagyon felüdítő újdonság:)

      Törlés