M é r é s, k é p e k D a y 56.

 A táblázatban látszik minden adat, szerintem szépen skinnysedem, anyukám már nagyon aggódik és ez így is van rendjén:) Valószínű nem lesz meg a 65 a program végére, de annyi baj legyen. Mellem gyakorlatilag nincs, ez az egyetlen fájó pont. A combom és derekam stagnál, viszont megmértem hogy 74 cm ott ahol a legvékonyabb a felsőtestem. Ment le a karomból, és másfél centi a csípőmből, sőt már egyetlen adatom sincs 100 felett, besunyizott a seggkörméret is 99-el:) 1 kiló mínuszból sztem többet nem is nagyon lehetett volna kihozni, bár azért nagyon izgultam hogy legalább nyomorult 1 kiló lemenjen. Pedig tegnapi nap evés szempontjából nagyon benézős volt, durván elszámoltam az ebédet, vmi 750 körül jött ki, ebben volt egy kis csík házi lúdláb torta, Titti volt a felbujtó, én meg beadtam a derekamat:) Az 1400 kcalt nem léptem át, de kihagytam emiatt az uzsit, és sovány volt a vacsora is. Futni is voltam, tegnap nagy családi mozgás volt, mert apu is jött velünk biciklivel. Titti kiszállt 3,2 km után, és rekordot döntött, aztán én mentem még 2 km-t, összesen 5,2-t, apa mellettem tekert, folyamatosan mondta h mennyivel megyünk:))) Az uccsó km-t 10km/h fölött toltam, a 4. is 9 fölött ment, szóval én baromi büszke voltam magamra, apa is elismerően mondta h hohóó a vége felé felmentem kicsivel 11 km/h fölé is:) Összességében 4 x futottam múlt héten 21 km-t, és egyik nap kipróbáltam a fegyenc edzést is. Szombat kivételével a kajálás is helyen volt, ott az osztálytalira készülés hevében keveset ettünk. Szuper volt találkozni a régi osztálytársakkal, mindenki megszépült, aranyos kedves volt, igazán jól éreztük magunkat, meg hát dagadt a májam, mindenki dicsért, meg se ismertek, kérdezgettek hogy s miként sikerült lefogyni. Blablabla...:)
Képek alant. 

Dülöngélek mint aki részeg....:)



35 megjegyzés:

  1. Tetszős:)
    Észrevételek:
    - oldalt felnyújtott kéznél kiáll a csípő csontod, valamiért a kiálló csípőcsont szerintem qvajól néz ki, szóval *.*
    - látom a bordáidat
    - combod is alakul a legvastagabbján
    - kulcscsont is látványos, kedz fogas vállad lenni a gömbölyű helyett

    A lúdláb megérte szerintem:)

    Szerintem 65,5 körül fogsz zárni, ráhúzol velem még pár hetet, és besunyizhatsz 56 alá is.

    Ami külön jó hír, hogy totál skinnynek nézel ki szerintem, és nagyon arányosan fogytál, kifejezetten jó alakod lett. Mert azért régen a hátsód nagy volt a többi részhez viszonyítva, de ezt valahogy sikerült arányba hoznod:)


    Örülünk:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, micsoda értékelést rittyentettél, örülünk:))

      Törlés
  2. Szuperul nezel ki, a -4 centi karbol kulonosen durva. Tenyleg szep aranyos alakod lett, ami szamomra megdobbento h keprol nem latszott h hatbol ennyit tudsz fogyni! (ranezesre is) Cici miatt ne nyafogj, aranyaiban NOTT, mert mell alol tobbet fogytal :DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. KÖszi MC:)
      "Szerencsém" a dunyha hátam, és így valójában nem fogytam olyan sokat mellből, mert a nagyobbik része a hátam zsírjából csordogált, meg az oldalsonkából.

      Törlés
  3. azta milyen király hátíved lett :P nagyon jól nézel ki, és én nem vennék mérget rá, hogy temetni kell azt a 65 kilót, még van rá 2 heted :) És már besunyiztál 67 alá, ezért külön simi, mert én megrekedtem 67,3-nál :(
    a hasad is nagyon formálódott, meg most a derekad miatt kijött egy kis homokórás ív is :) a 91 cm meg pont király mellnek, szerintem skinny testalkattal csak akkor lehetne nagyobb, ha genetikailag csöcsös valaki :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem temetem én, csak az biztos hogy nem lesz meg a 70 nap végére:)
      Nem hinném hogy megrekedtél, szinte másfél hétig én 68 körül jártam és egyszer csak lecsökkent, szerintem nálad is így fog történni:)
      Mellbőségnek a 91 centi az nagy királyság lenne, csak a nagy részét a hátszélességem adja ki, mert sztem aki vékony és 90es a mellbősége az ahogy írtad csöcsös is, no most én nem, de mondjuk sose voltam és nem is zavar, meg valahogy nagyobb jóságnak értékelem azt, hogy nem fáj a hátam, és h nyáron 40 fokban nem kell melltartóban sínylődnöm ha nem akarok, de szerintem ezeket te is tudod:)

      Törlés
    2. hihi igazad volt, ma reggelre pont beértelek :)

      Törlés
    3. YAY!:)))Ugye hogy ugye?:)

      Törlés
    4. Nem mintha ez valami verseny lenne...

      Törlés
    5. nem az, csak kezdtem aggódni, mert 5 napig 67.3 volt, máskor meg azért szokott gondolkodni az egymás utáni mérésekkor (3x szoktam mérni, egy mérés nem mérés :P) pár tizedet. de olyan jó érzés úgy gondolni magamra, hogy 66 kilós vagyok :):):):):)

      Törlés
    6. Az egy mérés nem mérés ez annyira gépész:))) Nálunk mindig ezt szajkózzák a fiúk:)
      Viszont, tudhatod már magadról, hogy nem mindig egyenletesen csökken a súlyod, ahogy másnak (pl nekem) se. Nem szabad bepánikolni ezeken,m bár elismerem hogy bosszantó, de ha tudod hogy mindent megteszel érte, és jól csinálod akkor nem lehet kétség, át kell vészelni a picit stagnálós időszakokat, igazából 5 nap, 1 hét az semmi.
      Az én fejemben akkor ugrik lefelé egy kiló ha elérem a .0 tizedet, vagy annak a közelében, pl a 66,9 az még mindig 67...de a 67,2 is, ezért is felesleges görcsölni 30 dekán.

      Törlés
    7. igazából mérnök :D nálam az egy kiló ugrás akkor tudatosul, amikor .0-ról átbillen .9-re, ezért örültem annyira ma reggel :)

      Törlés
  4. Gyönyörű! Szerintem már most fantasztikusan nézel ki, a hátad íve és a kockásodó hasad valami álomi! De tényleg állj meg 65-nél, én most láttam egy 170 cm magas csajt 61 kg-val, nem kell az az alkat neked.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon aranyos vagy Boszi, köszönöm:) Meg fogok állni, ezeken a képeken már én is vékonynak látom magam:) Nem akarok gebe lenni, sosem tetszettek a pálcika lányok.

      Törlés
    2. Ha sokan nem is értik meg, de nekem is jobban tetszik ez az alkat, mint a modelleké. Kíváncsi lennék amúgy a pasik véleményére is ezzel kapcsolatban - már olyan pasikéra, akik nem érdekeltek valamelyik irányba, azaz abszolút pártatlanul tudnak nyilatkozni.

      Törlés
    3. a.nna: hun, do you prefer this shape on this picture (ketket) or the skinny model one?
      m*: she is a model, isnt she?
      a.nna: i meant her shape, or those skinny models?
      m*: but she is skinny
      a.nna: ok, i show you a skinny model

      (http://www.sodahead.com/living/guys-only-would-you-rather-date-a-girl-thats-super-skinny-or-is-a-little-chubby/question-1534061/?link=ibaf&q=&imgurl=http://fashionlawyerblog.com/wp-content/uploads/2008/08/skinny_model.jpg)

      m*: wow that is horrible, close it!

      :)

      Törlés
    4. Ez érdekes felvetés, mert hát miaz hogy egy pasi pártatlan? Tudja hogy milyen típus jön be neki, skinny, normális, husibb, még husibb...és hogy mik az átmenetek amik még tetszősek. Nyilván semmi értelme a saját páromat kérdezni, meg akit ismerek, mert úgy sem lenne hiteles:)

      Anna: M* nem kap már agyérgörcsöt tőlem?:) megnéztem a modellt, hát ilyet soha, inkább még vissza is híznék, csak így ne nézzek ki, elvinne egy nátha meg egy nagyobb tavaszi szellő. :)

      Törlés
    5. Anna pasija a jelen esetben pártatlannak tekinthető :)

      Törlés
    6. Ojajj, ez a csaj nagyon betegen nez ki :(

      Törlés
    7. ja és a vicc, hogy alatta a kérdés - Guys Only: Would you rather date a girl that's super skinny, or is a little chubby?

      és vezet a skinny...

      Törlés
    8. Hát ha valakinek Samu (csontváz) a zsánere, akkor igen....de ez minden csak nem nőies:(

      Törlés
  5. Ejjj de jólnézel ki! :) Tökjó alakod van már ;)

    VálaszTörlés
  6. Szép változás tényleg.
    Ha nem akarsz beletörődni a dologba kezdj el valami intenzívebb rövidebb idejű mozgásformát. Intervall edzések (pl 400/800m gyors futás, kocogás/séta... megint gyors, és így tovább) vagy dombra föl, dombról le, illetve ha van lehetőség, akkor súlyzós edzés/testsúlyos edzés minél nehezebb és intenzívebb formában. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mibe nem akar beletörődni?

      Törlés
    2. "Valószínű nem lesz meg a 65 a program végére, de annyi baj legyen."

      Erre gondoltam. :)

      Törlés
  7. Mármint tudom hogy a terv a heti -1kg és nem több, de ha végét picit megnyomja hogy teljesüljön az "álom" akkor nem lesz baj és nem kell a kaján se változtatni hozzá... sőt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A terv jelenleg a heti 0,5 kg mínusz, lehetne gyorsabban, mert csökkenthetnék a kalórián, és bevadulhatnék futásügyileg, de nem sok értelmét látom. A 65 kilót így is úgy is el fogom érni, nem ezen a két héten múlik. A másik dolog, hogy már tudatosan készülök a lazább étrendre, a "normális" étkezésre, bár nagyon sok mindent meg fogok tartani, hiszen ezek nélkül vehetek előre magamnak egy új 42-es gatyát:P
      Egyébként már beleszimatoltam a fegyencedzésbe és tetszik is, csak bejött a jó idő, és most nagyobb kedvem van futni.

      Törlés
  8. Megnéztem az Akkor kezdjünk bele poszt képeit és ezeket a képeket...... és .....oh ....(most levegő után kapkodok)......bassszus!!!!!
    GRATULA!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jujj, én is megnéztem most...brutális, uh. Azóta fogytam 18 kilót...egy 4 hónapos nagytestű kiskutya tömegét:D Hehe, elborzasztó.
      Viszont, tuti hogy fogok ilyen összehasonlítós képeket készíteni ha végzek másfél hét múlva, meg majd ha elérem a 65 kg-t akkor is, mert a 20 kilós fogyást muszáj lesz prezentálnom :))

      Törlés
  9. Gratulálok! ;) Nagyon látványos!

    VálaszTörlés