Day 58.

Bezony, már csak 12 nap, és kész leszek. Kész a 70 nappal. Az előző 70 nehezebb volt így visszagondolva, akkor jobban számolgattam a hátralévő időt, ez most lazábbra sikeredett, nem görcsöltem rá semmilyen szinten, nem izgatott ha nem pont azt ettem amit az elején leírtam magamnak, ez mára már olyan szintre fejlődött, hogy inkább számolom (számoltatom, háhh, tenkja szisz) a kalóriákat, csak legyen minden rugalmasabb. Így is gyönyörűen lehet tartani az étrendet, de ehhez azért kell némi rutin, hogy tudd mit mivel helyettesíthetsz, tudj lavírozni, és ne ússz el, vagy ha elúsztál akkor fegyelmezd magad és kompenzálj. 
Amióta jó az idő a futások is mennek, tegnap is voltunk Tittikével, kerek 5 km-t, T most először futotta az 5 km-t egyben, szal nagyon örültünk magunknak:) Feelingesebb így kettecskén futni, hiába hogy nem nagyon szoktunk csacsogni közben, mindketten preferáljuk a zenehallgatást, de azért húzzuk egymást, jobb kedvvel indulunk neki. 
Sütöttünk még egy adag zabkekszet, ami igazából direkt 4 adag lett, viszont tettünk bele szegfűszeget őrölve, kissé megszaladt a mennyiség, és nekem így nagyon nem ízlik, csípős valahogy, meg az egész szervezetem tiltakozik ellene, szal ezt Tnek egyedül kell letolnia, még szerencse hogy a család beles és segít neki:)
Nézegettem újonnan készült fényképeket magamról, és lassan tényleg el kell hinni hogy lefogytam, mert addig rendben van hogy mutogatom itt nektek a bikinis képeimet, meg a felöltözötteket is ha úgy adódik, hiába látom a ruhaméreteken a tudatom az még mindig kövér. Szóval nézegettem az új képeket, és tetszettem, vékonynak láttam magamat, vékonyabbnak mint a tükörben, ez azért is nagy szó számomra, mert régen mindig fordítva volt. Azt hittem hogy vékonyabb vagyok, és a fotók csaptam pofán mint 2 szárnyú vasajtó, hogy te jó ég...ezen felbuzdulva, meg mert amúgy is akartam, itt egy kép:)
A kis kardigánféle az új, a szoknyát már mutattam, mostanában sokat van rajtam, na nem azért mert nem tudok a nélkül élni hogy nonstop mutogassam a virgácsaimat, drámaibb az ok, nincs nadrágom. Nagyon kevés, és nem is akarok most venni, majd csak akkor ha beállt a súlyom stabilan. Ugyanakkor meg hatalmas shoppingolási vágyam van, kellene egy átmeneti kabát is, csini tavaszi cipő, olyan mai kényelmes de van egy kis sarka és ultimate hordható szoknyához, farmerhez is....az az igazság hogy a kövérségben eltunyultam, preferáltam a lapos talpakat, nyilván a súlyom miatt is, de könnyebb volt beleugrani egy tornacipőféleségbe. Most meg rajtam van h csajosan, csajosan. Sosem lesz belőlem egy sziporka szívem, nem is kívánok olyan lenni, de értitek, nem?:)
Most pedig elhúzok ebédet gyártani, halacskát zöldséggel, holnapra kitaláltam hogy megint töltött paprika lesz, mert az olyan finom és laktató és ízes, nyamnyamnyam.

12 megjegyzés:

  1. tolnek egy like-ot erre a posztra. Csakugy. Es joetvagy :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A függés és a lájk, ez is megérne egy posztot:) Ebéd jelentem megvolt, és Titti sem borogatta a fejemre amiért becsempésztem egy kis fokhagymát:)

      Törlés
  2. Nagyon megértem a csajos feelinget, lassan engem is megtalál, amire a tavasz is rásegít :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is, ilyenkor már elég egy-két réteg ruha, jobban lehet csinizni, nem azon kell aggódni hogy meg fogok e fagyni 4 réteg cucc alatt, meg valahogy én télen elveszek ebben, inkább ne fázzak mintsem kijöjjön a derékvonalam, ami persze eddig nem is állt rendelkezésemre, de a lényeg h télen inkább funkcionálisan öltözködöm

      Törlés
  3. jajj annyira átérzem most minden sorodat :D lóg rajtam a skinny farmer (mint aki besz.rt), kéne tavaszi kabát, meg cipő, csak jönne már az ösztöndííííj :D
    Jól áll a szoknya, mutogasd csak bátran azokat a virgácsokat :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Benned nincs olyan érzés, hogy esetleg feleslegesen vásárolod össze a kisebb cuccokat? Engem jelenleg ez nagyon visszatart.

      Törlés
    2. igen, pont a múltkor ígértem 2 nadrágot Debrának, egy pulcsit Boszinak, és lassan a skinny gatyámat is el kell ajándékoznom, legalább is ha lemegy 2 kiló akkor bizti :(
      persze ezek csak olyan apró kellemetlenségek, mert a szebb alak mindent megér :D most meggondolom, hogy akarok-e nadrágot venni, viszont a cipő mehet (hacsak nem fogyunk a talpméretünkből :D) illetve nekem kabát + felső is, ugyanis merem remélni h onnan nem fogyok többet :D

      Törlés
    3. Azért óvatosan a kinőtt cuccok elosztogatásával, mert sosem tudhatod mi lesz 1-2 év múlva...én legalábbis így gondolkozom:) Nekem picit csökkent a talpméretem is, ezt onnan gondolom hogy kölcsönkértem egy cipőt, ami korábban nyomata a lábamat, most meg nem...nem is értettem a dolgot....dehát a súly szétnyomja a talpat is...

      Törlés
  4. Szia! Én már nagyon régóta szeretnék zabkekszet készíteni, de nem találok jó receptet. Te hogy készíted?? Köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Én ezt a receptet és arányokat használom:
      http://shapeshifter.blog.hu/2012/02/25/csokis_zabtaller#more4200925
      Azzal a változtatással, hogy a vajat és a mézet kihagyom belőle, sztem felesleges, mert olyan pici mennyiség, viszont kcaltartalma van, sőt magas. A kakaóporból is mehet bele kevesebb, ezek helyett egy kis vaníliaaromát szoktam belesunyizni.

      Törlés
    2. Köszi :)
      Pont ilyen receptet kerestem, ami totál diétás. Ugyanis amiket eddig találtam, azok általában tele vannak mézzel (amit én nem nagyon ehetek), meg zsiradékkal, ami szintén nem tanácsos fogyókúra idején.

      Törlés
    3. Olvasd át shapeshifter blogját, sok marhajó recept van nála:)

      Törlés