Day 53.

Tegnap is elkezdtem posztot írni, de hamvában halt el a munka oltárán, ójajj:)
Kedden kipróbáltam a fegyencedzést, úgy gondoltam mind a 6 gyakorlatból csak a minimum minimumát csinálom meg, ez pl igaz volt ez a lábemelésre, és a fejenállásra, olyan annyira hogy azt kihagytam támogató személyzet hiányában. A többiből már az emelet sorozatszámokat csináltam, legnagyobb meglepetésemre simán bevágtam magam gyertyába, nagyon tetszik az a gyakorlat, és jól megnyújtja a hátsó combizmokat, legalábbis én azt éreztem. A falnál eltolás meg nagyon cseles, azt hinnéd apró feladat kezdőknek, pedig a nagy francokat! 2x20 után már igencsak éreztem és 2 nappal edzés után is érzem a karjaimat. Szóval jó lesz ez a kis fegyenckedés, főleg mikor nem tudok elmenni futni, lesz helyette is szoba-mozgás amit nem ítélek feleslegesnek.
Mutatok nektek képet az új felsőmről amit tegnap sikerült bezsákolnom, sztem cuki:)
Elnézést a minőségért, de a telefonom ennyit tud, és nem többet. Természetesen majd pánt nélküli cicifixel veszem fel, de ez most csak a "demo".
Amúgy elképesztő hogy egyes boltokban milyen "kedves" eladók vannak. Történt hogy bementem egybe, kiválasztottam 2 felsőt, felpróbáltam, az 1ik felvéve nem tetszett (méretben jó volt), a másikat pedig nagynak ítéltem, olyan zsákosan nagynak (ilyenekkel meg teli van a szekrényem), kilépvén a fülkéből, jön az eladó (50-es alaphangon 90 kilós szőke nyanya, ez már biztos előrevetíti hogy ő lesz a bunkó) kérdi, milyenek voltak, elmondtam neki h az egyik nem tetszik felvéve, és a másik pedig nagy lett. Rám néz a nő, és felháborodott pofával közli, hogy az _biztos_ hogy nem lehet nagy, és a nyomaték kedvéért elmondja ugyanezt még egyszer jó hangosan, hátha nem hallottam meg 50 centiről elsőre. Ketket csak annyit vetett oda, hogy "majd azt én tudom, viszontlátásra".  Nem mintha nagy veszteség lennék a mintakereskedőnek, de oda nem tesszük be a virgácsokat még egyszer.
Voltam még iskolában, 50 perces késéssel és 15 perces előbb lelépéssel is halálosan unalmas volt, a néni a HVG-ből olvasott fel nekünk...na most ezért sztem nem kellene bejárni.
Ja, amiről még írni akartam, az az, hogy tegnap és ma reggel is 67,8 kg voltam, azért ez már stagnálás szerű állapot, mert utóbbi 10 napban 67,7 és 68,1 között mozogtam. Beszélgettük ezt MC bloggerinával, és kiokoskodtuk, hogy nagy valószínűséggel az előző két hétben produkált -2 kiló nagyon durva sokk volt, és most próbálja utolérni magát a szervezetem. Van ebben valami. Ezzel a lendülettel meg is tárgyaltam magammal, hogy nem veszem zokon s élem meg kudarcként ha nem 65 kilóval zárom a második programot. Lesz ami lesz, nem dől össze a világ ha nem a maradék 20 napban érem el amit akarok, hanem mondjuk másfél hónap múlva. Mert ugye írtam már hogy tartok pár pihi napot a csokitortával, aztán sztem nyomom tovább Tittivel. Na nem sokáig, mert gebe sem szándékszom lenni, többet akarok futni, sportolni, hogy szebb legyek, és feszesebb...vajon hányszor írtam már le a blogban hogy feszesebb? :DDD Lassan kezd ez a mániám lenni.
Tegnap elbahtam a kajálást, 1200 kcal-ra jött csak ki, minden hiába, ha hal van ebédre, elfelejtem az uzsonnát (megmentő müzliszelet volt) és viszonylag bőséges a vacsora (125g túró, 3 szelet sonka, 4 dkg pritaminpaprika és 350 g kaukefír).
Ma csirkemájat fogunk enni, úgy tervezem hogy rizibizi lesz hozzá(ja). A májat sütőzacskóba be, hagymácskával, lehet még egy kanál olívát is rá kéne dobni, meg majoránnát. Meglátjuk mi fér bele kalóriába, T a kalória matematikus majd megaszondja.

11 megjegyzés:

  1. Tegnap csirkecombot ettünk te...

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. Vegyek neked egy essest, aztán lesz ami lesz belefogysz vagy belehízol?:DDD

      Törlés
  3. cuki a felső :) a faltolós feladattal mélyen egyetértek, nekem az a halálom...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az már az átállt agyat jelenti ha még az is fun ha fáj? Nekem tetszik h effektíve nem beledögölve de érzem hogy van haszna:)

      Törlés
  4. Csináljátok meg a májkrémet is egyúttal, léccilécci :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most azt nem fogjuk, mert inkább eszünk egy olyan ebédet ma is mint tegnap, és azzal a lendülettel el is fogyott a máj.

      Törlés
  5. De jövőhéten megmékeljük egy nap, jó?:)

    VálaszTörlés