-18,2 kg képekben

Ígértem már, hát most betartom. Arra döbbentem rá, hogy anno nem gondoltam magam ennyire kövérnek, viszont most már kicsit hüledezek...nem kezdem el szarral tapicskolni magam, és kérdezgetni hogy tehettem ezt? és hasonló baromságok...egyszerűen ilyen volt-ilyen lett. Reméli hogy meg tudja tartani a változást. 



Durva, mi? 140 nap, alig kevesebb mint 5 hónap alatt minden különösebb véres megerőltetés nélkül lehet fogyni ennyit. Nem kell hozzá semmi, csak kattanás és akarat, elhatározás. Még azt se mondanám hogy betonkemény diéta, mert főleg a második etapban ettem én süteményt is(ez nem követendő). Oké, időt kell rá áldozni, mert a futásra napi 1 órát valóban számolni kell, ebédet kell csinálni, cca 15 perc, viszont rengeteg időt lehet spórolni a mit is egyek?mit is ennék kérdéskörrel, mert hát hogy az adott. 
Egyébként kár hogy az első programban nem mértem részletesebben, mert pl a mell alatti méretemre kíváncsi lettem volna a kezdetekkor. A leglátványosabb változás az oldalsó fotókon látszik szerintem. All in all, nagyon örülök hogy belevágtam, sokkal jobban érzem magam, sokkal csajosabbnak, nagyobb kedvvel öltözök és vásárolok. A lényeg viszont el van rejtve a máz alatt. Nem fáj semmi! A derékfájásra még emlékszem, remélem idővel elfelejtem, a fejfájás is a múlté. Note: továbbra is inni, inni, inni, mert gyanús hogy a dehidráltság okozta azt a sok fejfájást. Valamint sokkal energikusabb vagyok, kevesebbet alszom, nem kívánom már a 10-12 órás gigaalvásokat. Nem is gondolnám hogy mekkora királyság úgy felmenni 2 emeletet hogy nem lihegek...ilyen és ehhez hasonló apró pici hétköznapi dolgok teszik ezt a fogyást számomra nagy dologgá, amiket észre sem veszek, csak élvezem a pozitív hatásokat. Még valami....büszkén várom a bikiniszezont, még akkor is ha 98%-ban a kertben fogom viselni.

21 megjegyzés:

  1. tényleg, nem küldöd be lifetilt-live-ra? szerintem nagyon jól mutatnál a többi skinny csaj közt ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ááá, nem vágyom ilyesmire egyáltalán. Nem mellékesen sokban különbözik az én "módszerem", bár vitathatatlan hogy az alap motivációt a lifetilt blog adta.

      Törlés
  2. Ez hatalmas változás, gratulálok! Szuper az ilyet látni :)

    VálaszTörlés
  3. 3x néztem már meg ezeket a képeket, nekem is elképesztő:)
    ráadásul nekem sem tűntél olyan kövérnek....hm..

    Z-vel közösen néztem ezeket a fotókat, és kérdezi, hogy én szándékozom e idáig lefogyni, mondom igen. Erre ő: hm-hm, najó, az nem lesz rossz:)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)))))))
      Z-ről mikor csináljuk meg a fotókat?:DDDDDDDD

      Törlés
    2. Lecentiztem és lefotóztam Z-t ma reggel:))
      De csak házi használatra, ő nem ilyen blogolós fajta. Örülök, hogy erre rávettem:)

      Törlés
    3. De állat:))) Nem hittem volna h ebbe belemegy, de jó h meglesz a kontroll:)

      Törlés
  4. Ugyan eddig is tudtuk, de a képeken nagyon látványos a változás, gratulálok hozzá!

    Z-t is dokumentálni és posztolni fogjátok? Vagy ő is indít blogot? Vagy ír vendégposztot? Nagyon jó lenne látni pasi oldalról is ezt az egészet, viszonylag kevés pasi blogol.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem hiszem hogy benne lenne ilyen mókuskodásban, de majd tőlünk biztosan hallani fogtok róla:)

      Törlés
  5. kesz anyagi csod lesz a csaladnak, ha mindenki elfogy! (: (gratulalok! az eddigi recepteket elnezve szivesen olvasnek a habzsidozsi reszrol is, max atraklak a gasztroblogok listajaba)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az biztos:) Főleg ha ruhatárat is kell cserélni, szerencsére ez a fiúknál nem olyan tragikus, kicsit jobban lóg a póló és kész, egyébként Z-nek is több méretre van gardobja:)
      A habzsidőzsiről inkább nem írnék...de ma már nem fogom ezt csinálni, mert nehezebb voltam reggel 1 kerek kilóval, és rögtön megálljt parancsoltam.

      Törlés
  6. maris hianyzol:))) ne hagyd abba.

    Az egy kilo +kutyafasza, mar bocsanat. Tegnaprol mara hiztam 40 dekat, tegnapelottrol tegnapra fogytam 80-at, tegnapelottelottrol tegnapelottre meg hiztam 1 kilot. Na szerinted? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ááá, ez most meghaladja a képességeimet:) Ahogy Titti mondta lejjebb beteg vagyok, már lázam is van...de azért ettem most 2 szelet jóreggelt kekszet:D annyira sosem tudok beteg lenni h ne legyen étvágyam.

      Törlés
  7. (Bar Titti elete valszeg nagysagrendekkel konnyebb lesz ha nem talal holnap sem az irodaban fejjel a fagyisbodonben, ahogy egy nagy karamellas-mogyoros ostyaval tunkolod befele az egeszet:))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hmmm, finooom, megennem, annyira kívánom az édeset...

      Törlés
  8. Mehehe:D
    Szegény Ketket lebetegedett, citromos teán él, és ma már nem dőzsizett, inkább zsepizett, meg köhögött, és paradicsomos káposztát ebédelt, amit amúgy utál.

    VálaszTörlés
  9. Gratulálok! Nagyon szép eredmény! (:

    VálaszTörlés
  10. Basszus, szuperek a képek! És tudod mit? Szerintem nem is a fotók a legjobb, hanem amit alatta írtál arról, hogy hogyan változott meg az életed! Gratulálok az új énedhez!!!

    VálaszTörlés
  11. Nagyon ugyes voltal es kitarto, szep lett a vegeredmeny, latvanyos, nekem sajnos nincs ekkora elszantsagom, de azert kuzkodok.
    http://higgymagadban.blogspot.com/

    VálaszTörlés