Van ilyen a mesében?

Jól kidöglöttem tegnap estére, futás után még terveztem némi rendrakást, ágyneműhúzást a szobámban, de képtelen voltam megmozdulni.  Megállapítom, hogy kissé hülyegyerek vagyok, mert pont elég lett volna az a 6 km, és még másra is marad energiám, be kell tartani a fokozatosságot, mert mostanában mindig csak 3-4 km-ket futottam, nem annyira jó ötlet megtriplázni, még ha akkor nem is tartottam rossznak. Érzem is a lábaimat(nem igazán izomlázat), ami fura hogy a bal térdemet is, lehet hogy van valami abban a cikkben hogy a széles csípő miatt nem jó szöget zár be a térd és blabla, nem emlékszem pontosan hogy volt, all in all picit fájdogál a térdem. Nem tragikus, most 3 napig úgysem tudok elmenni futni, mert ma suli van, holnap jön hozzám egy barátnőm, itt is alszik és ő nem sportos, bár már mondtam neki hogy hozzon futó cuccot, mert egy kicsit elmehetnénk, de nem volt rá vevő. Valamint pénteken is iskolába kell mennem, és ha minden igaz nem pénzügy lesz, hanem könyvelőprogramban fogunk operálni, ráadásul ismerem is a tanárt, illetve anyám könyvvizsgál nekik, és így tudunk egymásról, meg kaptam tőle pénzügy példákat, szóval már csípem a nénit:) Non plusz ultra a programot is ismerem, a cégnek is olyan van, szóval hátradőlhetek és netezhetek segíthetek a többieknek.
És most jön a mese rész...mert hogy reggel 68,5 kiló voltam :PPPP
Kapja be a mérleg! Csak tudnám mitől "híztam" hirtelenjében fél kilót, mert a mozgás evés mérlegeként kijött a tegnapi napom vagy 650 kalóriára...fene tudja. Gyanúsan tartom a vizet, nézegettem is magam tegnap este a tükörben, kb 3-4 hónapos terhes hasam volt:D Szép kis has:) Cuki leszek terhesen, csak a környezetem élje túl ha egyszer úgy alakul:)
Suli előtt ma el akarok szaladni a gyöngyösi tecsóba, mert vicc, de a környéken csak és kizárólag ott lehet kapni light jogobellát, betankolok egy tálcával az tuti! Ha már ott vagyok akkor bekukkantok az invázióba is, a múltkor láttam ott piros nacikat, és nagyon akarok egy piros nacit, megnézem hátha szép és jó is rám:) Valamint meg kell szereznem a féktárcsákat az első tengelyre, mert nem állapot hogy szegény Bubum otthon porosodik. Na most már mindent tudtok, hahh, bájbáj kedveskéim!:)

16 megjegyzés:

  1. Piros nadrág ohhhhhhhhh. Annyira shoppongolhatnékom van. Kimondhatatlanul!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még kivárunk veled, most még nem kaphatsz ruhákat, azokat csak nagyon átmenetileg tudnád hordani, annak meg semmi értelme:)

      Törlés
  2. 1. Most jonnek azok a napok, ha meg szinkronban vagyunk :)Lehet azert nott a sulyod.
    2. Szerintem a balterdfajasodnak semmi koze a Q szoghoz, barkinek faj a terde ha megerolteti. 3-4 kilcsik (sot, tobb hetes pihenes)utan a 9 km meg megerolteti. Fasziknak is fajna, nyugi :) Valszeg nem az izulet, hanem a szalagok reklamalnak. Majd megerosodik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. neked is? :D mondjuk én 40 nap körüli ciklusokat tolok szóval mindig mással vagyok szinkronban :D

      Törlés
    2. Nekem nem kell most megjönnie, inkább a borsó és bab tűnik gyanúsnak....viszont Thatsme, nem kéne elmenned dokihoz?mitől vannak ezek a 40 napos ciklusok?

      Törlés
    3. hmm, mióta az eszemet tudom ilyen, sőt kisebb koromban 50 nap is volt. Voltam vele nődokinál, azt mondta h semmi extra gondot nem lát, babaprojekttel sem lesz gond, úgyhogy akkor menjek vissza hozzá, ha ez valami kifejezett problémát okozna.

      Törlés
    4. jaja ciklusilag énis így voltam amíg nem kezdtem fogamzásgátlózni és amikor pihenőt tartottam akkor is azonnal visszaállt csak nekem 35napra
      nekem is csak megcsóválta a doki a fejét és ennyi volt ....

      Törlés
    5. Egy kicsit utállak most titeket:P :)

      Törlés
  3. yayy piros naci nekem is kell :) Remélem mire megjön az első kör az ösztöndíjból (márc. 10 körül...) még marad pár 38as vagy 40es :):):) Majd képet mindenképpen lőjél róla.
    Megjönni nem fog mostanában? nekem pár napon belülre várható, úgyhogy inkább rá se állok a mérlegre :P

    VálaszTörlés
  4. nezd csak, meg egy ilyet talaltam:
    "Szia imbolygó, a térdfájás a legtöbb kezdő futónál előjön. Az izmok hamar megerősödnek, emiatt egyre gyorsabban egyre többet lehet futni, viszont az ízületek csak lassabban szoknak hozzá a terheléshez , s egy-egy hosszabb futásnál a futás végén a térdeknél fájdalom jelentkezik.
    Tehát általában csak a hirtelen megnövekedett terhelés miatt van a térdfájás.
    Csökkentsd a terhelést és az aszfalt kerülése is jót tesz, s néhány hét után elmúlik s egy-két hónapig ne növeld a futás mennyiségét.
    (természetesen ezek csak átlagos esetben mondhatóak el, feltételezve, hogy nincs nagy túlsúly, lábferdülés, nem volt mostanába gyulladásos megbetegedésed, nincs túlzott porckorong kopásod stb). Ízületek erősítésére esetleg még lehet szedni proenzi3-at vagy Béres porcerőt,.. még Limonádé Joe tud valami olcsóbb alternatívát (azonos hatóanyaggal) porcerősítésre, de nem jut eszembe a termék neve.
    Érdemes még a folyadék bevitelre figyelni (nem csak a futás közben, hanem egész nap), hisz kiszáradás esetén az ízületekhez is kevesebb jut."

    amiben az az erdekes, h tegnap boges utan futottam a szokasosnak mondhato 8km-emet, es ma en is erzem kicsit a terdem h sajog. Lehet a folyadekbeviteles dologban vmi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hmm, mondasz vmit, kevesebbet ittam tegnap, kb 2 liter csak, és fura a fájás, nem is igazán fájás, lehet a szalagok tényleg, csak eddig még enm volt ilyen jellegű nyomás. Meg az is benne lehet, hogy ugye mostanában mindig aszfalton futok, várom már hogy leolvadjon a hó a mezőmről;)))

      Törlés
    2. Azért az emberi testben van némi buffer, hiába iszol fél literrel kevesebbet 1 nap, attól még nem fog fájni az ízület, hosszabb távú móka ez.

      Törlés
    3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  5. Valami tényleg lehet a megszokásban, mert nekem egyszer csak elmúlt a csípőfájásom, pedig nem nagyon változtattam semmit.

    A mérleggel egyelőre ne foglalkozz, hátha nem lesz tartós. Néha nem látni a logikát az előző napi evésben és a másnapi mérésben. Néha meg csak szemét a mérleg :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet csak a hirtelen megterheléstől volt, sztem a csípődnek is ez lehetett a baja, örülök h már nem fáj:)

      A mérleg meg csak simán szemét volt, mert ma már rendeset mért.

      Törlés