MZ/X jeletkezz, jelentkezz!

Szóval csak jelentkezem, minden rendben velem, megy a diéta, mostanában számolgatok, illetve ez így nem igaz, mert Titti számolgat és pedig csak jegyzem magamban:) Ráálltunk az 1400-ra teljesen, viszont most nem tartunk kötött étrendet, ez nagyjából úgy néz ki, hogy ugyan azokat esszük mint eddig, csak reggel ötletszerűen kezdjük el, és a nap folyamán sakkozunk hogy mit lehet még kihozni a kalóriákból. Sajnos legtöbbször azon kell okoskodni hogy megegyük a kitűzött kalóriákat. Ki hinné ezt?Be-be csúsznak a müzliszeletek tízóraira vagy ebéd utáni desszertként ha belefér.  Odafigyelek, hogy vacsira továbbra se menjen ch, vagy csak amennyi egy light joghurtban ragadt, és hogy a reggeli és az ebéd legyen a legütősebb étkezés, valahogy úgy képzelem el az ideális kajálást, hogy ebéddel bezárólag megeszek 1000 kalóriát, 250et uzsonnára, és 150-et hagyok vacsira. A gyakorlatban azért nem olyan egyszerű, de megyeget. Pár dekát fogytam csak hétfő óta, dehát mit is akarok?:) 67,7 kg vagyok ma, csak meg lesz március 19-re a 65.
Ezen a héten rengeteg pozitív, rámcsodálkozó, de nagyon aranyos kedves visszajelzést kaptam fogyásom okán, még a bankos pénztáros is megjegyezte, aki egyébként egy nagyon szép és formás lány, ráadásul még kis kedves is. Beszélgettünk picit, mesélte hogy a sógora is most fogyott 25 kilót, és egyetértettünk abban hogy a mozgás elengedhetetlen része kell legyen a diétának.  Az a furi, hogy az első program után nem nagyon észleltek  rajtam semmit, ezt nem vettem zokon, csak most furi hogy ilyen mennyiségű megjegyzést kapok. Azért volt köztük érdekes is...egyik szerszámcéges üzletkötő srác, idézem "neked mikor lettek ilyen jó küllőid?", az ilyeneket nem szerssem, hülyén is éreztem magam és lányos zavaromban nagyképűen azt mondtam hogy gyári alapbeállítás, nem tudom miről beszélsz.
Az ön-ömlengést befejezve el kéne indulnom futni. Már megreggeliztem, várom hogy leülepedjen, és terveim szerint 6km-t kellene megtennem, kicsit gyengének érzem magam ha rágondolok, de remélem ez elmúlik ha megmozdulok:) Nem tudom ma sikerül e betartani a kalórialimitet, lányos buliba vagyok hivatalos....minden esetre az tuti fix hogy inni nem fogok semmit, inkább egy diétás Titti made rétesben tolom be a rosszaságot:)

6 megjegyzés:

  1. vacsira 150? :O nem kevés az kicsit?
    nálam a 350-150-450-150-300 (mondjuk a turmix-vacsi csak 250:)

    VálaszTörlés
  2. Nem, én teljesen más ritmus szerint élek, sokkal korábban fekszem és többet is alszom, nem kell hogy tartson a hasamban a vacsora hajnalig:)

    VálaszTörlés
  3. Nocsak, milyen az a diétás rétes? Nekem lassan kifogy a mélyhűtőből, amit csináltam, várom az új receptet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Titti részletesen könyvelte a hozzávalókat, mennyiség, kalória, etc, szerintem majd ír róla posztot, a süti az ő asztala:)

      Törlés
  4. Hát a no pia nem jött be...

    Ki szólta be ezt a küllőset?Csabi?csak nem hallottam?
    TNT über jó pasi Lacit se feledd, jófej volt:)

    Majd most mindjárt kiszámolom milyen kalóriákat toltunk magunkba tegnap.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. JAhh, így legyen ötösöd a lottón, azért nem hallottad mert csak nekem mondta.
      Írd meg mit számoltál ki, kíváncsi vagyok, biztos sok lesz, de valahogy nem parázom.

      Törlés