Gerinc

Fura lesz amit most leírok. A napokban tettem egy felfedezést. Ha végighúzom az ujjaimat a gerincemen érzem a csontokat. Na most lehet ez másnak alap, de én eddig semmi ilyet nem éreztem, és szerintem ez ijesztő, már már kellemetlen érzés. Olyan védtelen érzet, kb ehhez tudnám hasonlítani:
Most is, miközben írok, fogdosom, és egyszerűen rettenetes...grrr, kiráz tőle a hideg. Hülye e  vagyok?
Ne válaszoljatok!
Más.
Nem kaptam piros nadrágot. Kettőt próbáltam föl, mind a kettő jól volt rám, sőt jól is állt, viszont a fehérneműm tovább ért fel, mint a nadrágok, és ezt nem tartom egy kényelmes, hordható dolognak, így szépen visszaakasztottam a polcra. Keresek tovább.
Tegnap történt egy aranyos dolog is, legalábbis nekem jól esett. December elején látott utoljára az egyik futár srác, aki egyébként nagyon jó darab és jófej (hehe, zember ha olvasol ne figyelj ide (L) ) és igen nikkelezett szemmértékkel rendelkezik mint kiderült, mert kérdezte h mi ez a diéta biznisz? Mondom mire gondolsz? Erre, hogy hát mennyit fogytál?15 kilót? És hát majdnem eltalálta, mert picit többet, de megbocsájtható, mert 2 pulóver volt rajtam. Azon kevesek egyike aki abszolút szofisztikáltan tudta ezeket megkérdezni és engem sem zavart meg vele, nem tudom lehet ezt érteni?

9 megjegyzés:

  1. amióta az eszemet tudom, érzem a gerincemet. nem tudom, sosem tartottam kellemetlennek :D majd te is megszokod :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én meg sosem, és olyan kellemetlen kitapintani ott a csigolyákat...pl a bordákkal semmi bajom:D

      Törlés
  2. tudom, pont ehhez "tiltottad le" a hozzászólást de... ezen a gerinc témán annyira megdöbbentem-elgondolkoztam:) Mármint tök furcsa lehet hogy érzed, és eddig nem :) Nekem még sosem volt hogy nem éreztem. Most ezt nem tudom értelmesen megfogalmazni, hülyén jönne ki hogy "gratulálok hozzá" :D:) gratulálok a gerincedhez:P barátkozz meg vele!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)))))))Hát most jót nevetek ezen, tényleg hülyén hangzik.
      Amúgy ne úgy gondold el h eddig nem éreztem, mert nyilván ha megnyomtam ott volt, de most elég végighúzni és sokkal részletesebben kijön.

      Törlés
  3. Annyira undorító ez a kép bahhki, hogy folyamatosan néznem kell..Fogdosd az én gerincemet, az "rendes" :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyere és fogd meg az enyémet! Én meg majd fogdosom a tiédet:)))))))))))))

      Törlés
  4. Csajok annyira édes tesók vagytok :)) akkorát nevettem :D

    VálaszTörlés
  5. en a kulcscsontjaimmal vagyok igy. sosem voltak kint. SOHA. es most elkzdtek latszani, es olyan fura, ilyen vezna erzesem van tole. en szerintem ertem, mirol beszelsz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)))Tenkja:))
      A kulcscsontjaimmal is hasonlóan vagyok, de az tetszik, látni hogy van, és picit törékeny hatása van, már ha esetemben beszélhetünk ilyesmiről.

      Törlés