Day 28.

Szerintem ma átléptem a kaja limitemet....így nézett ki:

  • 2 tojás, 2 graham, kv 286kcal
  • 2 abonet, 5 dkg sonka, paprika 102 kcal
  • kb 2 dl üres leves ( 60 kcal) 2 lencsefasírt (294 kcal) 15 dkg csirkemell (178) kv (60)
Ez így 980 kcal... az uzsonnát kihagytam, vacsorára pedig a Boszitól kapott fehérjeport akarom kipróbálni, fele víz fele tejjel, remélem az bele fog férni a 220 kcal-ba, pláne hogy már csak 2,8%os tej van itthon, a kávémba se jutott elég 1,5-ös. Ja, és ebédnél még egy kis falat főtt marhahúst is elcsíptem...ejnye ejnye.

Just for the record: mai mérés 69,8kg volt, nem ugrándoztam, 1x álltam rá. Remélem a holnap reggeli méreckedésre is megmarad ez a súly, mert az már hivatalos mázsálás lesz:)) Hihi. Kíváncsi leszek, hogy a centik hogy alakulnak, valahogy úgy érzem hogy a combom "kiengedett" picit, futás híján. A többi részem se csökkenhetett 0,5-1 cm-nél többet, lévén max 1,5 kg-t adhattam le a második két hét alatt. Viszont ha megmaradna ez az ütem, az még 3x1,5 kg, megmondhatom teljesen elégedett lennék ha a programot 65 kiló környékén zárnám, ezt innentől tekinthetjük célnak is. A zember megmondta, 65ig fogyhatok:) Háh, köszi!:) Innentől már csak tényleg sportolni kéne, hogy ne legyek plöttyedt. Holnap be is fogok ugrani egy közeli konditerembe, meglesem mi van benne....

Tegnap lelkesen lapátoltam a havat, meg sem fáradtam, igazából eltoltam volna az egész udvart, ha nem éreztem volna meg a derekamat. Nem pont jó az a görnyedő mozgásforma az én roki hátammal sajnos, pedig akkor meg lett volna a 2 napi 40 perces kardiom. Így ma már csak géppel toltam, de az is faszántos elfoglaltság, szeretek havat takarítani...ki érti ezt?:) Ja, és a legnagyobb királyság, hogy nagyon bőven rám jön az a síoverál amit 20 éves koromban vettem 1 alkalom miatt, akkor voltam életemben a legvékonyabb, 68 kiló. Tittinek is van egy olyanja, csak nagyobb, és amikor kezdtem a diétát szeptemberben felvettem az övét, alig jött rám, pedig nem voltam aláöltözve.

Nos, holnap jönnek az ilyen posztoknál sokkal érdekesebb tények, addig jók legyetek, igyatok sok teát, és vitamint, sapka sál kesztyű legyen!:)

6 megjegyzés:

  1. Nagyon szuper vagy a 69 kilóval!!! És a 65 kg cél szerintem is tök reális, én is azt tűztem ki (persze előtte a 69-et), és mi kb. hasonló alkat vagyunk.

    VálaszTörlés
  2. @PrettyWitch
    Nem olyan sok már az az 5 kiló, remélem a hasamból tűnik el és nem a mellemből:)
    Amikor elérted a 65-öt akkor megállsz? vagy úgy vagy vele, hogy ha még tudsz fogyni akkor nosza? Én úgy vagyok vele, hogy formálódni sem lenne rossz dolog, viszont ahhoz nem érzek erőt magamban még. Jó lenne szó szerint feszíteni abban a fehér bikiniben..:)))

    VálaszTörlés
  3. @Ketket
    Egyelőre azt se tudom elképzelni, milyen lesz az, ha elérem a 69-et, nemhogy azután :) Egy éve pedig még a 79-et se tudtam volna elképzelni. Majd ha ott leszek, kitalálom :) Na persze neked már közelebb van, úgyhogy csak fontolgasd nyugodtan, hogyan tovább, én meg majd igyekszem követni téged :)

    VálaszTörlés
  4. @PrettyWitch
    Azért mi egy súlyban vagyunk, 1-2 kiló különbség az semmi, itt inkább csak lélektani hatása van:) Szurkolok hogy meg legyen neked is minél előbb, és ha már mindketten bementünk, akkor megünnepelhetnénk valamivel:)))

    VálaszTörlés
  5. @Ketket
    Lélektanilag viszont nekem eléggé motiváló, hogy előttem jársz és "húzol" magaddal :)

    VálaszTörlés
  6. @PrettyWitch
    Ez nagyon jólesik, igyekszem:) Azt hiszem a tiédnél jobb példa nem kell senkinek:)

    VálaszTörlés