Day 25.

70,4 kg voltam reggel, ez némi bizakodással tölt el, lehet megindult újra a folyamat? Ne kiabáljuk el, de ha így marad már elégedett lehetek, mert ez -1 kg 2 hét alatt, az normális súlyvesztésnek tekinthető, mármint én így gondolom, mindenki más pedig bekaphatja a  bal bokámat:)
Tegnap ráálltam a mérlegre Nimáriával, és pont annyi kiló voltam mint amikor elkezdtem az első programot, Nimi 14 kiló......azért ez fejbe vágott. Lőttem egy fotót szemléltetés képen, csak képzeljétek el hogy ez a nem apró kutyakölyök volt rajtam zsiradék formájában.  Durva, nem?



Elkezdtem enni a jégkorszaki menüt, éhesebb is vagyok, de nem csoda, mert 1200 kcal alatt tartom a bevitelt. Remélem ez így elég lesz addig míg vissza nem kapjuk a 0 fok körüli időjárásunkat, amihez már gyönyörűen berendezkedtünk. Ezt ettem tegnap:
  • 2 graham, 5 dkg sonka, paprika, kv
  • 30 g zab, 2 dl tej
  • max 15 dkg csirkecomb (de sztem kevesebb volt) 10 dkg (4 közepes fej) gomba, 3 evőkanál barnarizs
  • 2 abonet, közte sonka cca 3 dkg, 1 szelet paprika
  • 125 g túró, light jogobella
  • kb 4 liter folyadék (tea+kv+víz)
Tittike rászoktatott az édesítős teára, még mindig borzalmas az íze, de már szokom, és ebben a hidegben igazán jólesik a meleg folyadék.
Úgy sajnálom szegény kutyusokat kint. Bár tudom hogy ők erre vannak "kiképezve", kaukázusi mind a kettő, elvannak látva mindennel. Ma reggel azért még vittem nekik plusz kaját, száraz tápot, hagy rágcsáljanak egész nap, csokit, meg némi pékárut is.


Bocsánat ha nem túl összefüggő a poszt, de órák telnek el miközben befejezem, ide oda kell szaladgálnom.
Van egy új munkatársunk. Nagyon furi. Családi vállalkozásban dolgozom, és idegen irodai munkatársat még sosem kaptunk, és olyan hülyén, feszélyezetten érzem magam attól, hogy itt ül napi 8 órát egy kívülálló. Ráadásul nem az a nyitott talkative féle a gyerek, sztem 1x ment ki wc-re reggel fél 8 óta,  szal csak ott ül és bámulja a monitort. Itt közben jönnek mennem a népek (aka ügyfelek, szállítók, postás, futár, etc) ez meg még egy köszönésnyire se nyitja ki a száját. Meg kell mondjam ez nagyon zavar, de nekünk sem köszön reggel, és még az is gyanús hogy nem mosott kezet pisilés után! Még mielőtt megkérdeznétek, közvetlen az irodából nyílik a kis helyiség, és hallani ha lehúzod a budit, és azt is ha megnyitod a csapot. Meginvitáltam őt egy teára az ebédlőbe, egy gyors durva NEM volt a válasz, meg is lepődtem. Gondoltam magamban hogy ideje h változtassál magadon öreg, mert nem leszünk jóban. Tittike is "tesztelte" a segítőkészségét, hát nem volt az....

Hogy valami jót is írjak, kipróbáltam - Névtelen Géza javaslatára - milyen a zab ha fel van forralva kis vízben édesítővel és fahéjjal, és határozott hmmm a válasz, az az hogy finom, szeretem:) Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy vettem egy nagy csomag vegyes pelyhes müzlit amiben akad némi aszalt gyümölcs is, de összetételre és kalóriában nem haladja meg a zabot.  Igazán ízletes és változatos a tejeshez képest, és még meleg is!!!!


Most jött a gondolat, hogy akarok egy fehér bikinit!!! Persze el kell kezdeni barnulni a másik irányba hogy jó színem legyen hozzá, de kell kell kell, most most most:)

8 megjegyzés:

  1. a kutyi még mindig cuki :) durva belegondolni, h nálam pl a 10 kiló, az 20 darab félkilós zsírosbödön... fujj :D

    fura lehet így dolgozni akkor, de lehet hogy a srác csak izgul az első napján vagy nemtom, hátha feloldódik később egy kicsit :) vagy holnap reggel feltűnően köszönjetek a képébe mindketten :D

    fehér bikini *.* én is szeretnék, persze barnasági okokból kifolyólag sztornó az ötlet, meg attól parázok, hogy átlátszana :D

    VálaszTörlés
  2. @thatsme :)

    A srácnak ez már a harmadik napja, és 3 napja figyelem hogy nem köszön...az izgulós faktort még bele veszem neki 1 hétig:)

    Biztos lehet találni olyan bikinit ami nem látszik át...én sztem majd teszek eg próbált ha jön a szezon, most úgy sincs csak 1 fürdőruhám ami szóba jöhet.

    VálaszTörlés
  3. Akkor ezek szerint nem kapok zabpehely szállítmányt.... :( A kreditet megosztanám Leningraddal, ő is javasolta neked vagy fél éve a blogján egy kommentben, csak elfelejtődött.

    VálaszTörlés
  4. @Névtelen Géza
    Ha hazadugod az orrod vendégem vagy egy zabra:)))))
    Lehet már írta Leni, szita az agyam, nem emlékszem rá.

    VálaszTörlés
  5. Írj valami arányokat is a zabos cuccra, légyszi!

    VálaszTörlés
  6. @PrettyWitch
    A tegnapi zabot úgy csináltam, hogy az eredeti kajából ami 1 kefír 15 g zabbal lett volna "átváltottam" a kefírt is zabra, így lett 35 g zab(kalória alapján), pici vízzel, ezt nem mértem ki, csak belelöttyintettem, kb éppen hogy csak ellepje, jól megszórtam fahéjjal, bele az édesítő és felforraltam.

    A mai reggeli 30 g zab 2 dl tejjel, ezt pedig úgy fogom csinálni hogy a tej helyett is megeszem a zabot, hasonló ízesítéssel, illetve tenni fogok bele búzakorpát, de akkor arányosan kevesebb zabot.

    VálaszTörlés
  7. Szia, en vagyok Leni, kepet kuldjek? :)
    :PPP

    VálaszTörlés