Nice!

Heh, azon röhögök így hajnali háromnegyed hétkor, hogy milyen szép dolog is az emberi jóakarat. Na nem kell tragédiára gondolni, csak megnéztem a blog statisztikámat, és a tegnapi "hízok" c. bejegyzésem kevesebb mint 1 nap alatt 70 megjelenítést kapott, viszonyítási alapnak, ez a 8. legnézettebb. Azért is vicc kategória, mert tartalmát tekintve egy nagy nulla, nincs mit nézegetni, de azért az általánosan elmondható hogy szarra gyűlik a légy. Elnézést most minden kedves és jóakaró olvasómtól, meg a nem kedvesektől is, nem dorgálás akar ez lenni, hanem inkább általános emberi mentalitásokról való elmélkedés. A képről látszik, hogy arányaiban, pláne ha az idő faktort nézzük, sokkal érdekesebb az ha elbukom a programot...elgondolkodtató. Még szerencse hogy már egy egész doboz leszarom kapszulával a gyomromban születtem meg:) Innentől pedig vidámság van, mert újra kezd megszeretni a mérleg, 71,3, hétfői állapotok, remélem 1 hét múlva ilyenkor 70,5 leszek, ez a célszám. Egyébként lehet hogy rájöttem hogy mitől van/volt ez a súlynövekedés. Nem látogattam megfelelően a kis-helységet, na nem mintha befolyásolni tudnám...

22 megjegyzés:

  1. Szia!

    Ugyan még sosem írtam, rendszeres olvasód vagyok egy ideje. Bevallom többször is megnéztem azt a bizonyos bejegyzést, márpedig azért, mert érdekelt, hogy mit írnak rá a többiek. :) Úgyhogy én nem gondolnék rögtön az emberi rosszindulatra, sokkal inkább a természetes emberi kíváncsiságra. :)

    Szerintem nagyon szép eredményt értél el idáig, amiről én csak álmodozhatom - ugyanis túl lusta vagyok az életmódváltáshoz. :)

    És én is naponta nézem a mérleget, és átlag kétnaponta ki is akadok...

    A lényeg: hajrá és sok sikert a továbbiakban! :)

    VálaszTörlés
  2. @wnita63
    Szia!:)
    Köszönöm szépen a biztatást:) van abban ráció amit írsz, nyilván így is van,de a tendencia szerintem kicsit a magyar mentalitást is mutatja. Megjegyzem én is magyar vagyok:)))

    VálaszTörlés
  3. @wnita63
    Ha csak a lustaság tart vissza az életmódváltástól, akkor gondold végig, mennyi időt nyersz azon, hogy nem kell az étkezésekhez millióféle dolgot vásárolni, egy héten többször, hanem csak heti egyszer néhány konkrétat, amik el is állnak, nem kell azon agyalni, hogy mi legyen hétvégén a kaja, és ezek az ételek viszonylag gyorsan elkészíthetők. Még időt is nyersz az életmódváltással, akkor is, ha azonnal mozogni nem kezdesz el.

    És ki tudja, ha a mérlegre állni napról napra örömet okoz, akkor lehet, hogy a futáshoz is kedved lesz majd :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem pár kérdésem lenne:

    1) Ki kel _szombaton_ 6.45-kor? :) Meg úgy egyáltalán délelőtt? :))))

    2) Kis-helység: napi 2 kellene diétában.

    3) Én sosem kapcsolom ki a gépem, a böngésző is megy, és frissít is magától óránként, tehát ha a blogod nyitva marad pl., akkor generálhatok több letöltést?

    VálaszTörlés
  5. @Névtelen Géza
    1) Én, meg úgy általában az, akinek van egy 3 hónapos kutyája aki felkelti, örülök hogy már leszokott az 5 órai kelésről:) Egyébként sem tudok már sokáig aludni, magamtól is felébredek 7-fél8 körül.

    2) Hát az most nincs meg...örülök a felének is.

    3) Oké, akkor én vagyok rosszindulatú....(nem) Nem volt még olyan bejegyzésem ami ilyen gyorsan feltornászta magát, de igazából ez csak egy megjegyzés volt, nem foglalkoztatott tovább, mint reggel 6:45-7:00 :)

    VálaszTörlés
  6. @Ketket
    Vidd magaddal esténként futni a kutyust, utána majd ő tesz szemrehányást, ha felkelted olyan korán. :)

    Tipp: kis-helység látogatást lehet javítani rosttablettával, búzarosttal, búzakorpával, csökkenti az étel GI-jét, ha hozzákevered, gyorsítja az anyagcserét, és kevesebb a kalória benne, mint a zabpehelyben.

    Lehet, hogy a cím és az, hogy pénteken már senki sem annyira lelkes a melóval együtt csinált sok letöltést. Javaslom jövő péntekre az "Ötösöm van a lottón" című posztot, és ha kevesebb letöltést kap, akkor van baj. :)

    VálaszTörlés
  7. @Névtelen Géza
    Kicsit hagyom nőni, mert így még nem bírja a távot, bár lehet nem rossz edzés cca 12 elfáradt kilót cipelni hazafelé:))) Amikor 7 kilós volt tartottam a seggét 1,5 órán keresztül, mert nem akartam letenni az orvosnál és nem volt szabad ülőhely, na az nem volt semmi, még másnap is éreztem a karomat:)

    Búzakorpa, megjegyeztem:) Ez olyan rossz ízű is mint amilyennek a neve sejteti?:D

    Ha nem felejtem el, ez lesz a jövőheti poszt címe, eskü!:)) Letesztelem a népet:)

    VálaszTörlés
  8. @Ketket
    Vagy van tudod ez a hátizsák, amivel kisgyereket lehet magadra kötni, ha elfárad, akkor onnan viszed magadon, ő csak figyeli a tájat. Ez már félig deszantos kiképzés így neked. :)

    Aha, annyira rosszízű, vagy inkább ízetlen. Olyan mint a fűrészpor. A tabletta jobb, mert csak lenyeled, és a gyomrodban szívja meg magát vízzel, de a tabi drágább. Mondjuk a joghurtot lehet vele tuningolni, vagy az esti fehérjéhez adni, hogy még lassabban szívódjon, de nem csodaszer.

    Állat. :)))) Emberkísérlet.

    VálaszTörlés
  9. @Névtelen Géza
    Nos, akkor az ötleted nyomán egy bazi nagy sporttáskát kellene rákötnöm a hátamra, egy hátizsák már túl pici...esetleg sítalpakat is cipelhetnék még, nyuszifülfejpánttal, hogy ne unatkozzon a blöki hátul, hagy higgye hogy egy nyulat üldözünk csiga tempóban:)

    Nincs valami olyan nullkalóriás csodaszered aminek felváltva van csokitorta és pizza íze? Nem baj ha elfogyott a tejszínhabos, anélkül még elvagyok:)

    Inkább embereket kínzok állatok érdekében mint fordítva:)

    VálaszTörlés
  10. Névtelen Géza2012. január 29. 1:33

    @Ketket
    Ha táska és sítalp is van, akkor tényleg csak egy kalasnyikov hiányzik rád, és ha ilyen felszereléssel lenyomsz 5-10km-t, akkor jelentkezhetsz elitkatonának. :)))))

    Más csodaszert nem nagyon tudok, ha szeretsz kísérletezni, akkor csinálhatsz olyat is, hogy 4-5 citromot belecsavarsz 2 deci vízbe, és lehúzod. Azt nem árulom el, hogy mit fogsz tőle érezni. :))
    Ígértem Leningradnak, hogy összeírom a zsírégetőket, nem tudom igényt tart-e még rá vajon. A tortában tudtommal nincs semmilyen zsírégető, de kávé, zöldtea, csipkebogyó, rák, guarana, alvás mind azok. :)

    Van benned egy kis Dexter úgy látom, nyugodtan bevallhatod, hogy azért kelsz szombaton is korán, nehogy valaki érdeklődjön, merre jársz esténként, hogy fáradt vagy reggel. :D

    VálaszTörlés
  11. @Névtelen Géza
    Valahogy leleplezni kell a titkos akciókat...bár nem nézek Dextert:)

    Ki van zárva hogy citromlevet igyak, kivássa a fogamat:P Egyébként most jut eszembe, hogy megvan a tuti recept: alma + kefir kombó:) Hm,csak nincs itthon kefir...a bolt cca 350 méter...kint hideg van...dilemma:D

    Nem akarok elitkatona lenni,az olyan amcsis... inkább orosz kém vagy orosz krém torta:)

    Nyugodtan írd le Leninek a zsírégetőket, sose baj. A kávéval nincs gond, azt nem tudtam most 2nél lejjebb redukálni, a rákot is szeretem, és van is itthon:D De azt nem kellene elrontani diétás elkészítéssel, a teákat pedig nem tudom meginni cukor nélkül, mert az olyan mintha meleg vizet innék, annál pedig már jobb a hideg:)

    VálaszTörlés
  12. @Ketket
    Mondjuk ez elég súlyos, hogy a kalasnyikovról is a torta jut eszedbe. :D Ennél már csak az a jobb, amikor álmában zúzza be az ember a sütiket. :)

    De gondolom a kávét édesítővel iszod, szóval teába is jó az. Amúgy ha jól rémlik, akkor V. Beckham csinálta, hogy csak rákot evett diéta gyanánt.

    VálaszTörlés
  13. @Névtelen Géza
    Az álmomban csoki evés megvolt:PPP
    Ráadásul reggel meg kellett győzni magam hogy nem ettem meg igazából :))

    A kávét alapból édesítővel iszom, és a müzlibe is azt teszek, a tejes dolgok elnyomják az ízesítő rossz ízét, de a vizesekben mint tea nagyon kijön az a mű íz, így azt hanyagolom.

    VálaszTörlés
  14. @Ketket
    Hmm.. Igen, lehet, hogy a magyarokba szorult alapból egy jóóó nagy adag rosszindulat, de azért szerintem aki a blogodat olvassa az nem azért teszi, mert ellendrukker lenne. :D

    VálaszTörlés
  15. @PrettyWitch
    Na igen, tudom, hogy mennyi előnye lenne... Csak az a baj, hogy szeretem az ízeket, úgy meg hogy változatos legyen az étrend már nem is egyszerű a főzés. :)
    Tavaly tavasszal már egyszer "életmódot váltottam", ki is tartott októberig... Le is ment 10kg, meg akkor még volt erőm szobabiciklizni.
    De a legfőbb probléma, hogy a párom, aki velem diétázott, nem hajlandó többet enni mint én, én meg nem bírom nézni, hogy éhes. :( Így két napnál tovább sosem jutok a diétában. De igyekszem mindezeken változtatni. :)

    VálaszTörlés
  16. @wnita63
    Hm, érdekes amit írsz. Én még nem találkoztam ilyen jellegű problémával. Miért csinálja ezt a párod?

    VálaszTörlés
  17. @Ketket
    Szolidáris. :) Tudja jól, hogy még én is tudnék enni, így ő is csak annyit akar enni, mint én. Meg ő is fogyni akar, ha meg annyit eszik mint én, akkor ugye kb. heti két kilót is fogyna. Csak hát tudom, hogy az meg nem egészséges.

    VálaszTörlés
  18. @wnita63
    Hm, tudja hogy miatta adod fel a diétákat?Esetleg vmi kompromisszumos megoldás? Azt eszi amit Te is, csak mondjuk 1x annyit?
    Olyan borzasztó dolognak tartom hogy egy ilyen kicsavart logika állít meg. :(

    VálaszTörlés
  19. @Ketket
    Azért engem sem kell félteni. :) Én vagyok az, aki túl könnyen feladja. Holnaptól megpróbálok újra átállni a diétás étkezésre. Páromat meg ha kell megtömöm. :D

    VálaszTörlés
  20. Ketket, a buzakorpaval csak ovatosan, persze lehet mindenkire maskepp hat :)
    mondom a sajatelmenyt: valoban szorgos latogatova tesz, viszont a koztes reszben kis mazzagot kell a bokamra kotni, hogy el ne szalljak :) Lehet nem mindenkire van ilyen hatassal, de en emiatt inkabb hanyagolom :)

    VálaszTörlés
  21. @Macskacicó
    Lufi lettél?:) AZ ugrott be amikor Micimackó adott egy léggömböt Malackának és az elszállt az égbe:DDDD
    Még nem vettem, mert már későn jutott eszembe, de azért kipróbálom:) Legfeljebb majd kis adagokban koptatom el.

    VálaszTörlés
  22. wnita63: Az egészséges ételek a párodnak sem fognak ártani. Ha nagyon fogyna, etess vele többet. vagy másfajta köretet, ezek nálunk nagyon bejöttek, K. is skinny fajta.

    VálaszTörlés