M é r é s, k é p e k Day 14.

Annyit tudok hozzáfűzni a dologhoz hogy hát beszarás. Ezt így, lányosan, mert szaladt a szemöldököm rendesen. Hajnal 6:45-kor beállítottam Tittiékhez, hogy akkor essünk neki, centi, fotó, mérés, anyám kínja. Akkor már tudtam a súlyomat, az elég biztató, de gondoltam/gondolom az mind csak víz, nem számít. Úgy mértem, hogy nem voltak előttem a kezdő értékek, de miután végeztünk, bennem volt a kisördög, gyorsan felnéztem a blogomra (ugye hogy jó valamire?) és kicsit leültem, elgondolkoztam, jól mértünk-e? De tanúm van rá, hogy nem csaltam, nem húztam szorosra a centit, íme:

  • Súlyról: -2,4 kg nem gondoltam hogy így kezdem a második programot, 1-1,5 kilóra számítottam, szóval ez bazi nagy pipa.
  • Magasság: mily meglepő:)
  • Mell: a jó életbe....:(( ez elkeserítő, 3,5 centi????nem marad mellem....brühühűűűű
  • Mell alatt: -3 cm, hm, lehet mégse kell telesírni a gyöngyvirágos zsebkendőmet, az arány csak 0,5 cmt "romlott"....viszont erősen közelítek az A-s kosár felé....fuck fuck fuck
  • Kar: -3 cm, hogy a francba? De nem siratom a lengőhájat, örülünk:)
  • Derék: -2 cm, qvajó, öröm és bódottság. Azon röhögtünk hogy már csak 20 centit kellene innen fogyni az álommérethez, Titti összefogta a két kezével a derekamat, összenyomta, én lemértem, még akkor is  70 cm volt....úgy érzem végérvényesen bebizonyosodott hogy nem vagyok konfekció méret. LOL. viszont van még sok zsírom, távozz tőőőlemmmm!!!!! mármint a zsír, nem Te kedves/vagy nem kedves blogolvasó)
  • Csípő: Talán ennek a -1,5 centinek örülök a legjobban, mert innen megy le a legnehezebben
  • Segg: Szintén zenész:)
  • Comb: Hurrá, hurrá, hurrá....-3 cm ennyit számít egy kis futás? (note: fuss többet!)
  • Vádli: -1,5cm, na ez az egyetlen mérésem ami nem atombiztos, mert ugyan a legvastagabb pontom mérem, de ezt nehéz megállapítani, mert hengeres...Minden esetre, talán az egyetlen hely ahol nem zsíros, azaz hogy kemény. 
Még nem hasonlítottam össze a képeket, de azért nagy reményeket nem fűzök a látható változáshoz, innentől kezdve sztem nagyon nehéz lesz majd képről látni rajtam valamit, de hát azért teszem magam közszemlére, hogy kapjak visszajelzéseket, jöhet hideg-meleg. Inkább meleget, mert itt nagyon fúj a szél:) vagy minden egyéb esetben a hideg "ára" 1 pohár forró tea (cukor nélkül). Elöljáróban még annyit, hogy bármelyik díjbírkózó megirigyelhetné a hátamat, egyszerűen vmi borzasztó. Főleg ha felemelem a kezemet.
0. nap                          14. nap

0. nap                                14. nap

0. nap                                14. nap

0. nap              14. nap

0. nap            14. nap

0. nap                                14. nap

0. nap                                14. nap

0. nap                        14. nap
Nos, én egyetlen egy dolgot látok, és az a derekam slankulása minta, semmi mást. Vadajatink?

Amúgy amúgy fáj a lábam, meghúztam a hétvégén, ráfutottam (én barom), így vasárnap csak kis lájtos 3 kilcsit toltam, nehogy rábasszak a sunnyogásra.Érzem is, kicsit a fájást is, meg izomlázat is némiképp.  A kajálás is rendben volt, szombaton elmérhettem az ebédet, mert nagyon sok lett, ezért meghagytam az 1/3-át és vacsira megettem, uzsonna pedig egy fél protein szelet volt, amit Tittike osztott meg velem:)
Vasárnap pedig ebédre húslevest ettem, 2 répával és egy kis krumplival, plusz pulykanyakát. Olyan laktató volt, hogy az uzsiból csak a gyümölcsöt ettem meg, a joghurtot nem, vacsira pedig fini tonhal volt 3 féle paprikával és retekkel (midnenből 1/3ad rész kb).

13 megjegyzés:

  1. Has, derék tökjól látszik:)
    Ráadásul, most hogy ritkán látlak ruhátlanul, határozottan skinybbnek tűntél reggel.
    Hajad milyen hosszú már:)

    VálaszTörlés
  2. Úgy olvastam először hogy hájad milyen hosszú:D:D:D

    VálaszTörlés
  3. @Ketket
    Hát hát:D ez ám a félreolvasás:)

    VálaszTörlés
  4. tok joooo :)
    derek, fenek oldalt (a "fenek" es nem a comb resznel), bar a combnal is haluzok valamit. Has.
    :) szerintem amugy latszani fog a valtozas eztan is :)

    Ja meg leengedett hajjal egesz maskepp festesz hatulrol, de ez nem a dieta miatt van :D:D:D

    VálaszTörlés
  5. @Macskacicó
    Jaaa, eltakarja a díjbírkózó részt:)

    VálaszTörlés
  6. derék, comb és hát :) én ezeken a részeken látom, szép eredmények :) a derekad egyáltalán nem látszik aránytalannak nyugi, sőt ha jól emlékszem, Erikánál se ment le 70 alá a körméret, mégis milyen csini lett :)

    VálaszTörlés
  7. @thatsme :)
    Köszi:) Nem is az a bajom hogy aránytalan, meg örülök hogy most ennyi, csak vicces hogy mennyire nagyon messze van az ideálisnak mondottól.:)

    VálaszTörlés
  8. A has deréknál nálad is kezdenek alakulni a kockák ott a két vonal az a kocka előjele :) 73 cm derékkal zártam ez már jó! szerintem a program végére neked is meglesz a 75 biztos mert magasabb vagy :) 55 a comb!fantasztikus! Nagyon szépen alakulsz :) gratulálok.

    VálaszTörlés
  9. @nemetherika
    Köszi Erika:)
    Az ott a hasamnál fényjáték, nem kocka, nagyon messze van még az, sőt nekem sosem lesz, mert edzeni rá biztosan nem fogok. Nem tudom hogy mennyire reális akár a 75-ös derék .... majd meglátjuk:)

    VálaszTörlés
  10. Pedig én is az izmokat véltem felfedezni a hasadon :)

    A derekad nagyon látszik, ez az, ami nekem (alkatilag) sose lesz :(

    VálaszTörlés
  11. @PrettyWitch
    Ááá, régebben már sztem írtam róla hogy olyan érdekes, hogy igazából élőben nem látom a hasamon azokat a huplikat, valahogy a fénykép/vaku hozza ki, és tényleg nem kocka, sok sok röcögős háj van még ott.
    Gondolom, hogy sovány vigasz, de én sem tartozom a határozottan derekas lények közé, mesterséges kialakítást ruhával szépen el lehet érni:) A strandon pedig inkább mutogatom a lábam:)

    VálaszTörlés
  12. Szia!
    Tök jól haladsz!
    Le a kalappal! :)
    (Nyugi..., az én hátam qva széles) :D

    VálaszTörlés
  13. @Krisztike
    Szia széles hátú sorstárs!:) köszi:)

    VálaszTörlés