Hull a hó és hózik zik zik

A munkaállomásomról (háh, milyen felvágós név ez nem?) kilátni az ablakon, és bizony a kerítésre már cca 3cm hó telepedett. Csak úgy esik, mintha már nem tudná, hogy elmúlt Karácsony, r-go nem kellene rázni a pelyhes zacskót odafentről. Ez az én fixa ideám, egy tökéletes világban (az enyémben) december 24-én délben varázsütésre elkezdene hatalmas pelyhekben hullani, nem olvadna el szilveszterig, majd január 2-án hasonló csiribiri után eltűnne n y o m t a l a n u l. Se latyak, se sár, se semmi, még a hó szagot is vinné magával a mágia.
.....és akkor térjünk vissza a valóságba.....



Kaptam egy céges pulóvert, tűzpiros logós polár zippes kardigán. Vékonyságát meghazudtolóan meleg, jijijáé, örülünk neki:) Ma ha minden igaz akkor hoz nekem a GLS 3 felsőt. Neten rendeltem, 1 sportos ingecskét, egy trükkös farkas mintás pulit (szeretem az állatokat ha ez eddig nem jött volna le mindenkinek), és egy meleg kapucnis kardigánt. Hiába na, mostanában eléggé fázom... Meg is mutatom, mert az úgy érdekesebb:) A kék a kapucni miatt kell, az mekkora jó már hogy olyan nagy:) Olyan a hely, hogy kiírja a cm adatokat a ruháknál, az alapján néztem a méreteket, remélem jó lesz rám minden, ha esetleg kicsi lenne, nem esem kétségbe, úgyis belefogyok.














Visszatérve a diétára, tegnap és a megelőző napokon is meg tudtam inni az előirányzott minimum 3 litert, sőt még több is lement. A kajcsik is rendben voltak. itt a tegnapi:
  • 5 dkg sonka, retek, 4 abonet, kv(2 grahamat kellett volna enni, de elfejetettem venni)
  • 35 g zab, 2 dl tej, mandula
  • 15 dkg csirkecomb (mínusz Niminek falatkák) párolt zöld, 1/4ed rizs
  • 2 főtt tojás, 2 graham, pici paprika (a zember szórakozott vele, folyamatosan ellopkodta hol a tojást, hol a kenyeret, nem sokon múlt már az élete.....)
  • 125g túró, joghurt
Futni nem voltam, mert vigyáztam a "gyerekre", komolyan várom h nőjön egy picit, és akkor már kibír egy nagyobb távon, vinni fogom magammal futkorászni ha nem akar majd agyonszimatolni mindent. Viszont nyirok-gyilok masszázson voltam,  és Enikő mesélte hogy volt egy olyan vendége akinek egyáltalán nem fájt a nyirok masszázs, szerinte is egy alien!:) Persze beárult minket vinnyogókat...
Tegnap turkáltam tumbrl-n és csomó jó képecskét meg gifet, szép apránként be fogom őket szurogatni ide is:) Mint pl ezt:




Ez Ketket-re is hasonlóan lefordítható:))))))

3 megjegyzés:

  1. Az az ingecske nagyon tetszős, és tulképp mind, bár az a polár puli kihagyható így képről, de rl meg lehet tuti szupi:)

    Macskás cucc állat:)

    Ilyen hóba futunk?undormány idő van

    VálaszTörlés
  2. A macskák cukik, és van még ott ahonnan ez jött:)))

    VálaszTörlés