Hízok

.....!!!!!

16 megjegyzés:

  1. Nem hízol, ne méregesd magad minden nap.
    Aki falatka miniszoknyába belefér, az nem nyiffog:D

    VálaszTörlés
  2. Csak azert batorkodom kerdezni, mert ha jol emlekszem kb szinkronban voltunk. Mondd, Lany, Aki Hizik: nem most fog-e megjonni?

    VálaszTörlés
  3. Hát az van csajok, hogy a tököm teli van a mérleggel, mert ugye hétfőn mértem ezt a 71,3at, szerdán voltam 72, csütörtökön 71,5, ma reggel meg 72,2.....és nem kell még megjönnie....és nem tudom hogy mitől :((((

    VálaszTörlés
  4. Összességében tudom hogy nem kéne méreckedni minden nap, meg hogy baromság, globálisan attól húzom föl magam, hogy itt meg fogok rekedni....

    VálaszTörlés
  5. Én is szívtam ilyen ingadozással, csak nekem többet (kb. 1,5 kg) mozgott. Próbálj meg ne foglalkozni vele, ha tényleg betartod az étrended, elhajlás nélkül, akkor az energia és anyagmegmaradás törvényei értelmében fogynod kell hosszabb periódust nézve :)

    Amúgy Tomisz kb. ugyanezt írta, amikor én voltam letörve, úgy látszik, megy szépen körbe :)

    VálaszTörlés
  6. a hetvenegynéhány kilóktól nem tudunk szabadulni...

    VálaszTörlés
  7. Nem lehetséges, hogy az izom?
    Tudod: zsírból -> izom. Az meg nehezebb! :)

    VálaszTörlés
  8. Boszi, én ebből a körből ki szeretnék maradni:)))
    Elvileg tudom hogy nem hízhatok, na majd ha a 4 hetes mérésre is így marad akkor rinyálok, most lelövöm magam.
    Krisztike: jó lenne, de képtelenség, nem tömegelek.

    VálaszTörlés
  9. Leni, Ketket, én is csatlakozom a szinkronhoz a hétvégén :( Szuper lesz a runtilten :(((

    VálaszTörlés
  10. @PrettyWitch
    Pooor you:( hatalmas kiszúrás hogy pont a runtiltre:S Ilyenkor csak nekem rosszabb a teljesítményem, és még akkor is azt hiszem hogy meghalok?

    VálaszTörlés
  11. Az első, vagy az első két nap nekem is rosszabbul megy minden. Utána már nem befolyásolja. És most a runtilt ebbe a két napba beleesik. Meglátjuk... :(

    VálaszTörlés
  12. @PrettyWitch
    Ne keseredj el, lesz még runtilt ahol megdöntheted a rekordokat. Plusz nálunk most nagyon hideg van, -8, nem tudom ott mennyi, de az idő sem kedvez a rekordnak.

    VálaszTörlés
  13. Lehet, hogy nem túl publikus a téma, de eszembe jutott: fiatalabb koromban engem is borzasztóan megviseltek azok a napok, mármint sportteljesítményben. de aztán váltottam tamponra, és azóta megszűnt a problem.
    igaz, én nem vagyok hasfájós típus, engem főleg az zavart anno, hogy hááát... (szépen akarom írni) van egy 4-5 napig tartó állandó output és én folyton azon izgultam meccsek közben, hogy mikor csúszik el, mikor telik meg stb a betét, és nem tudtam a játékra figyelni.

    VálaszTörlés
  14. @thatsme :)
    Irigyellek:) Én abba a kasztba tartozom akinél a PMS minden tünete megvan, idegbeteg vagyok, fáj a hasam (néha non stop) a derekam, puffadok, meg úgy unblock diszkomfort érzésem van. Plusz az első két három napon nem ajánlatos eltávolodnom a kis helységtől csak úgy 2 órányira.
    Nagyon durva lehetett tampon nélkül sportolni...

    VálaszTörlés
  15. Azt hiszem, akkoriban még a felhelyezési módot sokkal undibbnak tartottam, mint a betétet :D ha jól emlékszem 16 éves koromig mereven ragaszkodtam az utóbbihoz :D

    VálaszTörlés