Ez nem egy diétás bejegyzés

Szóval az van, hogy nem kellett volna megnéznem az ajánlott filmet, ami az ajánló szerint szar, de látványnak első osztályú. Ugyanis az történt, hogy szerintem nem is volt rossz, sőt még szar se (hányszor lehet leírni egy bejegyzésben a szar szót?), a látvány pedig túl jó volt, a hangulata meg még inkább eltalált. Ez van. A zember nincs itthon, naaagyon sok napig nem is lesz, így már csak 1 hálótársam maradt, aki nem tudja eldönteni hogy lerágja-e az éjjeliszekrény gombját vagy játsszon a saját gerincnyúlványával, mindezt úgy hogy fejjel lefelé lóg a párnájáról. Az a helyzet hogy nem tudok olyan gyorsan írni, mint ahogy változtatja a tevékenységét, most épp mészhiányos, vagy a fene tudja miért nyalja a falat. Rá kéne szólni...de nem lehet, mert írok, igaz nem a számmal, de mindegy is már annak a falnak, tavasszal úgy is festeni kell.
Ott tartottam, hogy film, gyorsan elmentem egy hideg zuhanyért, de mint olyan túl hideg, ezért maradtam a hagyományosnál, és gyorsan elfordítottam a csapot jobbra, nem, balra. Oldaltévesztő vagyok, az az hogy soha nem tudom merre van jobb és bal...no mindegy. Szóval, méreckedtem zuhany előtt, és zuhany után is. Érdekes, mert pont ugyan az a szám jött ki, de arra is rájöttem, hogy ha rátámaszkodok a csapra, miközben a talpaim még mindig a mérlegen állnak, akkor tádámm (mily meglepő) kevesebbet mutat. Eddig azt hittem, hogy a meleg víztől kitágulnak a khmmm mondjuk pórusaim és azért vagyok nehezebb, de akkor lehet ez csak kádban áztatás után lép fel. Szánalmas mennyire unatkozom...pedig elő is vehetném a számvitel házimat és megoldhatnám, mégis bekattant hogy fel kell próbálnom egy társaságban sose viselt (aka tükörben billegős ruha) földig érő nyári ruhát, és elismételtem a már begyakorlott billegést a tükör előtt, konstatáltam hogy már olyan tájnira mentek össze a melleim, hogy nem kell vesződni az alátámasztással, mert nincs mit. De hát nézzük mindennek a napfényes oldalát, nyáron a 40 fokban még jól is fog ez jönni, és sokkal jobban néz ki minden ha nem lóg ki sehonnan egy pánt, olyan aminek nem kéne. Most pedig megyek és letöltöm az összes Chris Evans-es filmet, és hajnalhasadtáig fogom rá csorgatni a nyálamat. Apropó hajnalhasadás. Megnéztem ma a breaking down 1. részét, és bár meg kell mondjam hogy rohadtul be szoktam kajálni a romantikus filmeket (lásd fent) ez boooorzalamas volt. Azok a soha véget nem érő pillanatok, amíg eldönti Bella hogy jobbra vagy balra döntse a fejét, miközben szerencsétlenül nyel és epekedő pillantást lövell Edward felé.........ugyanígy helyettesíthető ez Jacobbal is... (én a vérfarkasokkal vagyok) hát nem tudom...ez nem romantikus, hanem egy egy egy....nehéz rá szavakat találni ...áh, olyan hogy millió ráncba szalad a homlokom és belülről azt üvöltöm hogy nyögd már ki ba****g hogy mit akarsz!!Szerencse hogy itthon simán megtehettem hogy kijöjjenek ezek az artikuláltnak éppen csak nevezhető hangok a torkomon. ja, hogy ki is kapcsolhattam volna? igen! de ez az opció már csak a stáblista után jutott eszembe. Gonoszkodó megjegyzés a végére: a Rosaliet játszó Nikki Reed, mintha nem kicsit meghízott volna a 4. részre!

3 megjegyzés:

  1. tetszett ez a bejegyzés. az teljességgel ki van csukva, hogy meghízott volna, ugyanis a vámpíroknak tökéletes testük van és az izomzatuk mint az acél :D szóval akár mi is lehetnénk vámpírok, és így a csoki utáni olthatatlan vágy is meg lenne oldva, bár elég szívás lenne, ha random megkívánnánk (nem úgy) a kollégáinkat és a disznótoron is csak a hagymás sült vér izgatna :)
    egyébként én is vérfarkaspárti vagyok (szégyenszemre láttam az összes részt), de lehet csak azért, mert a patisszon gyerek feje a sírba kerget, Jacobnak meg legalább a felsőteste kompenzálja az arcszerkezete miatt ért csalódást, viszont valamelyik nap olvastam, hogy maga R. Pattison is utálja az Edward-karaktert, és konkrétan idiótának tartja az írónőt, hogy egy ilyen életképtelen önző kis b*zit rakott a mai tinik nyálcsorgatásának tárgyának. Azóta azért kis respect van a srác felé :D

    VálaszTörlés
  2. @thatsme :)
    :)))))))))))
    Hát én is láttam az összeset, de csak az elsőt szeretem, a többi már béna. Meg olvastam is őket, úgy nem olyan vészes, de nem egy remekmű. Viszont Meyer asszony írt ezeknél sokkal jobbat is, A burok tök jó kis könyv, nekem nagyon tetszett.

    Nem tudom hogy találtak ilyen turcsi orrú szépfiút Jacob szerepére, még a hosszú hajjal szerethetőbb volt, de ez a rövid hajas bánatos tekintetű karakter sztem komikus. Kíváncsi lennék hogy pumpálták fel ennyi idő alatt véznából izmosba....:)
    Edward meg ronda, meg idegesítő sztem is, a színésznek tutira betett a hirtelen jött hisztérikus tinitömeg.

    VálaszTörlés
  3. Ööö, nekem tetszett a 4. rész:D És az elsőt is szeretem, a második-harmadik tragikus.
    Alapvetően szeretem a könyveket, angolul olvastam még akkor amikor ki sem jött itthon az első film (kb 5 éve),semmi hype nem volt még, és kellőképpen egyszerű volt a nyelvezete, hogy rávegyen az angol olvasásra:) Azóta pedig teljesen rákaptam (mármint az eredeti nyelven olvasásra) :))

    VálaszTörlés