Day 8.

Szép jó reggelt Mindenkinek!
Fényévekkel jobb a kedvem, mint pénteken volt. Reggel majdnem elfelejtettem ráugrani a mérlegre, de még időben észbe kaptam, 72,0 kg-t mutatott, ami azért elég ütős így 1 hét után azt hiszem. 1,7 kg ment le, ezt nem vártam volna, oké hogy víz, de azzal is kevesebb, ráadásul most puffadt is vagyok elvileg, aztán lehet hogy nem...de lényeg hogy 2 hét alatt is örültem volna ennyi változásnak. Be is sózodott a szebbik felem, talán a 4. heti mérésnél 70 alatt lehetek? 1000 éve nem volt 6-ossal kezdődő tömegem. Minden esetre jól kezdődik a program, ráadásul úgy hogy még mindig csak 3 km-ket futok, valahogy vissza kell szereznem a 10 kilcsis kondimat, mert jelenleg el se tudom képzelni hogy ki volt az a csaj aki lenyomott egyben 5,7,10 km-ket. Na jó, azért ne legyen akkor arcom, a 10 az 9,5 és csak egyszer történt meg :P Na de értitek a lényeget. Azt már mintha írtam volna, hogy még két hétig tartom ezt a kevéske távot, és utána már nincs mese, muszáj nyújtani. Addigra remélem kiszárad a föld, és mehetek a megszokott helyemre, mert ez az aszfalton futás nem annyira a kedvencem. Tegnap még iszonyat szélfúvás is volt, a visszafelé távon rendesen kifulladtam, egy darabig sprinteltem, de akkor sem haladtam jobban, így visszaálltam a normál tempómra, azt hittem lefagy a fejem és összetöpped a tüdőm mire hazaérek. Jó hír, hogy a németjuhászok meg vannak kötve, így már nem kell attól félnem hogy kijönnek a kerítésen és jól fenéken harapnak, igaz ez adott volna némi motivációt:DD
A kaják mentek szépen ahogy azt kell, már nem emlékszem pontosan, semmi kihágás nem volt. A szombati ebéden változtattam, húslevest ettem 2 répával fél krumplival, meg a fácán melle húsát, olyan finom volt. Már az előző program vége felé is csináltam ilyeneket, szeritem most is lesznek hasonló ebédek, mert kalóriában és összetételben is abszolút vállalható. Valamint én fogom megenni az összes tonhalat, mert Tittinek nem ízlik, így rám marad mint szamárra a fül, de nem bánom nekem bejön. Sokkal finomabb ez a saját levében tárolt változat mint az olajos társaik, nincs az a puff érzés utána gyomor tájékon. Akartam még valamit? Nem tudom, majd ha eszembe jutott akkor lekörmölöm.

10 megjegyzés:

  1. nyugtass meg, hogy sokkal könnyebben futsz, mintha nulláról kezdenéd... ugyeugye?

    VálaszTörlés
  2. @azAnna
    Persze, nem szenvedek úgy mint anno egyáltalán, csak érzem hogy még futkorászni kell ezen a távon hogy könnyen menjen a több. Meg a nagy szél sincs segítségemre, és utóbbi 3 alkalomkor szépen kaptam az ívet.

    VálaszTörlés
  3. A szél rendesen visszavet szerintem is. Meg valószínűleg a tudat, hogy "ó, az nagyon sok! a múltkor is szenvedtem!" - na ezért kell valakivel együtt menni, legalábbis én így élem meg. Menjen melletted Titti biciklivel, és tartson szóval, vagy menj egy kört, ahol nincs mese, ha haza akarsz érni, akkor bizony az 5 km (erre jó nekünk a Margitsziget).

    VálaszTörlés
  4. @PrettyWitch
    Én mindig egyedül futottam, megszoktam, sőt szeretem is, kicsit még gatyába kell rázódnom, aztán már menni fognak az 5-ösök, és így tovább:) Én is örülnék egy jó kis igazi futópályának itt a környéken, de nincs. Amíg ilyen szutyok idő van, addig marad az aszfalt, legtöbbször sötétben, ezért örülök ha Titti jön vele, de neki még bőven elég a 3 kilcsi, amit fele felében nyom le, még egy kört már nem tudnák rábeszélni, meg nem is akarok. Várom a jó időt és a nappali világosságot:)

    VálaszTörlés
  5. tegnap velem is szemétkedett a szél, főleg a budai rakparton, amikor északnak futottam... annyira féltem, hogy homlok/arcüreg gyuszim lesz, hogy utána gyors bekaptam egy C-vitamint, de nem lett baj. Ettől a Peak multivitamintól terminátornak érzem magam, a múltkor is fél órát röpiztem kinn 0 fokban 1 szál topban, hát máskor ettől min. 1,5 hét láz & takony, most meg semmi :D
    1,7 kg nagyon szép, szerintem hamar meglesz a 70, bár tapasztalatom szerint az alá valamiért nehezebb bejutni, mintha valami álomhatár lenne :D nekem is vagy 3 hétbe telt 72-ről 69-re, de azt hiszem utána ugrásszerűen történt.
    képeket 10 naponta vagy 2 hetente csinálsz?

    VálaszTörlés
  6. @thatsme :)
    Szerintem is nehéz lesz bemenni alá, attól függ mit mérek jövőhét hétfőn, de most úgy gondolom, hogy az azt követő 4. hetes mérésre jó lenne becélozni egy 69,8at:D
    Vajon mi lehet abban a peak-es vitaminban?:) Egyébként tök jó hogy nem fázol meg, de azért vigyázz magadra!:)

    VálaszTörlés
  7. @thatsme :) Ja, és csak a lényeg maradt ki:D Maradok a 2 hetenkénti méreckedésnél, fotózásnál, nincs sztem értelme sűrűbb időközönként, meg hát lusta is vagyok, mert így elég csak 5x végigbohóckodni:)

    VálaszTörlés
  8. A doboz szerint csupa finom vitamin, nyomelem és fém :) A barátom szerint meg "beneszedd azt a szart, nincs OÉTI engedélyszáma" :D

    VálaszTörlés