Day 17.

Elég éhesen keltem. Ezért megcseréltem a tízórait (2 graham, 5 dkg sonka, paprika) és a reggelit(35 g zab, mandula, tej), mert vmi szilárdra vágytam. Nem volt a boltban ceres graham, és a pékségi graham is elfogyott, ezért anyu teljeskörűségű barna kenyeret vett szintén pékségit, ugyan olyan kis szeletelt mint a többi. Azzal a különbséggel hogy ennek marha jó íze volt, gondolom a kcal is több benne mint 50/ szelet, ezt úgy fogom kompenzálni, hogy kihagyom a mandulát és csökkentem a zabot a tízóraiból. Sajnos ezeken a kis mini kenyereken nincs feltüntetve a kalóriatartalom, csak hogy miből van. Note: venni kell pizzas abonetet, mert az is elfogyott!!!
Tegnap voltunk futni, tök jó lesett, ezért mentem 2 kört, 1et easy light tempóban Tittikével, a másodikat meg ahogy nekem jól esett, kb 5,8 km volt összesen. Egyébként rájöttem ha elhötyögöm az elejét, sokkal jobban megy a második fele, most is úgy éreztem h picit gyorsabb vagyok a saját megszokott tempómnál, sajnos nincsenek szám adataim(hülye óra), de kb úgy nézett ki hogy az első 3 km 30 perc, a második 3 pedig 20. Az óra azt írta hogy 440 kcal-t használtam el, a napi kaja kalóriaügyileg kb 1400-at vett igénybe, azért csak kb, mert vacsira kihagytam a tojást, és a pici étkezéseknél kevesebb volt a sajt. Na szóval, összességében 960 kcal-ra jön ki a tegnapi egyenleg, ami elég jó, tekintve, hogy 2032,8 kcal a szükségletem súlytartáshoz.
Ami nem annyira jó, hogy ma a mérleg 72 kg-t mutatott, nem tudom miért...nem izgatom magam rajta, lényeg h 2 hét múlva mi lesz rajta.
Most néztem meg Slim 3 Vivit 15 nappal a programja vége előtt, és baromi irigy vagyok, úgyhogy elmegyek  "duzzogni" a legközelebbi sarokba.

5 megjegyzés:

  1. Ezt a mérleges dolgot én se nagyon vágom, időnként tök logikus, néha meg teljesen zavaros.

    VálaszTörlés
  2. @PrettyWitch
    Én ma már arra gyanakszom, hogy hétfő reggel voltam túl könnyű, és az volt a tévedés, bár én mindig duplázok a mérlegen. Ma reggel is ráálltam (csütörtök) és 71,5 voltam, szóval megy lefelé, csak nem tudom hogy mértem hét elején 71,3-at....nekem is meglepővolt...de az is lehet hogy ennek is csak a vízmegtartáshoz van köze, kicsit sósabbat eszem..stb...

    VálaszTörlés
  3. ma reggel raalltam a merlegre, elsore 59,2. raalltam meg egyszer, 59,2. gondoltam ezt meg kell orokiteni a nagy vilagnak, ezert elmentem a haloba a telefonomert. raalltam megint a merlegre, 59,4. megegyszer, 59.4 (nem volt a kezemben a telefon)

    ugyhogy inkabb nem fotoztam semmit :D

    VálaszTörlés
  4. @a.nna
    Az összes mérleg monnyon le! :)))
    El is döntöttem hogy csak a 2 hetesek érdekelnek, a többi ráugrálás meg csak olyan fun jellegű:)

    VálaszTörlés
  5. Nekem tegnap 72,3 kg. Ettem egész nap 900-1000 kalória között, semmi különösebbet, voltam futni, ma 72,5 kg. Ez egy ilyen szarság :)

    VálaszTörlés