Day 10.


Meg kell mondjam, hogy annál nem kell keményebb kritika egy ételnek, ha Niméria nem eszi meg. Ez történt a mozzarella light sajttal. Szerintem is eléggé papír ízű, de a kis falánk mindent betúr, azt meg ott hagyta. :))
Ennél nagyobb hírértékkel bíró tény, hogy tegnap végre futottam egy tisztességesnek mondhatót. 5 km a jeges csúszós havas aszfalton. Tesómmal mentünk, ő is nagyon ügyes volt *simi*, neki felért ez egy terápiás eseménnyel, mert nagyon fosik a csúszós úton. Az idő az 41 perc volt, de ebből nem kell messzemenő következtetéseket levonni, a felét lötyögtem Tittikével, csak utána mentem a saját tempómban. Összességében sztem egy 36 percre le tudtam volna faragni az időt, de majd akkor legyen nagy a szám, ha konkrétan megcsináltam:) Továbbra is bosszankodom az órámon, mert nem mér rendesen. Most is csak 4,52 km-t mutatott...csak aza baj hogy tudom hogy 1 kilométeren 100 métert csal, meg ott van kontrollnak a runkeeper, a gps sokkal pontosabban mér.
Pont most találtam ki, hogy mivel fogom megjutalmazni magam ha bemegyek 70 alá, tádámm:
Konkrétan az egész sorozatot akarom, 6 rész, már 5-öt elolvastam, illetve mire oda jutok a 6-at is kivégzem. Kellenek nekem ezek a könyvek a polcomra, ezzel a borítóval csak angolul jelent meg, ennek még örülök is, mert legalább ráveszem magam az angol olvasásra. Mostanában úgysem vettem könyvet...a kindle-ön sokat spórol nekem:)
Jó hír, hogy minden cucc jó lett rám amit rendeltem, nagyon klassz a hatalmas kapucnis pulcsi, azt hittem ez fog legkevésbé tetszeni, épp fordítva történt.
Tegnap ezeket ettem:

  • 2 tojásból rántotta, hagyma, 2 graham, kv
  • 2 abonet, sajt-sonka, paprika
  • 15 dkg pulykamell, párolt zöld, rizs
  • 1 narancs, 1 light jogobella
  • 10 dkg sonka, 1 tojás, 1 paprika
Meg kell mondjam eléggé megéheztem vacsira, nem akartam ennyit enni, bár a diétába ennyi van bekalkulálva, minden nélkül megsütöttem a sonkát rákevertem a tojást, és meglepően finom lett, vagy csak kopogott a szemem az éhségtől, rávagdostam a paprikát és betoltam, természetesen minden oldalamra jutott egy kutya. De most ők nem kaptak. Note: vajon hány kcal lehet egy odaégett kislábas elmosogatása???? Note2: vegyek egy mini teflonos serpit. 

4 megjegyzés:

  1. De jó ez az idézet!
    VA sokkal jobb angolul, már mondtam neked:)

    VálaszTörlés
  2. elloptam az idézetet ha nem bánod:)

    VálaszTörlés
  3. @Titti
    Szerintem is, nagyon találó:) Megengedem h ellopd utólag is:)

    VálaszTörlés
  4. Thatsme-nek van egy elég jó mikróban tojást sütős receptje, valamelyik kommentben írta le, és akkor nem kell kis serpenyő.

    Néha kaphatnánk cuki fotókat a kutyákról?

    VálaszTörlés