Csütörtök, vigyen el a kis ördög

Hát, körülbelül ennyi értelmes mondanivalóm marad mára. Boszi kérésére teszek be néhány fotót a négylábúakról, ők úgy is sokkal fotogénebbek nálam:))
Elcsente a pofitörlő törzsit




 
Fanyűvő padavan
Gazdi lábánál csak kényelmesen
Buldog és kanári két jó barát
















Kötelező infók: tegnap suli volt, nix futás, kajcsit tartottam, le se írom, a szokásos menü. Iskola előtt beugrottam a gyöngyösi tescoba, és láss csodát ezek tartanak light jogobellát, ráadásul leakciózták, biztos tudták hogy jövök, ugyanígy tettek a zsírszegény túróval is, már nem hiába keltem fel aznap :P
Ja, még valami, amit alattomos női megjegyzésnek szánok, előre is elnézést, csakis az irigység beszél belőlem. Az egyik csoporttársam cca 180 magas és hasraütök 60 kgnál nem több, vagy még annyi se, szóval hiper skinny, az az igazi madárcsontú fajta (amúgy bírom), érkezéskor egy balaton szelet lógott a szájában, első szünetig betolt egy seven days croassiant, majd megfejelte még egy szelet csokival, öblítésnek vmi cukros lötty.  Mindig ilyeneket eszik amikor én látom. Hát miért ver engem a sors egy ilyen anyagcserével???? Úgy irigylem az ilyeneket, zabál, eszik, tömi, falja mindegy hogy mit, és tudom hogy nem mozog semmit (rákérdeztem) és mégis megalázóan vékony. Megalázó rám nézve, aki diétázik, fut, és valószínű ha szétedzeném magam és másról se szólna az életem, akkor se lennék soha ilyen csontos. Non plusz ultra még melle is van, eh, egyedül az menti meg a tökéletes összképtől, hogy töredezett a haja és nagyon szar típusú a bőre, szegényt elborítják a pattanások, amúgy még az arca is szép lenne. Igazságtalan az élet, na. Nem adom elő magam, hogy nekem milyen szar, mert nem így van, de ilyenkor szeretném ostorral jól irányzottan megcsapkodni a génállományomat, meg anyámékét is!
Mert ez egyértelműen alkati kérdés. Rossz korban születtem, ezt már többedjére megállapítom, az 50-es években pl odaáig lettek volna az alakomért meg vissza...2012-ben meg imádják a girheseket. Hát ki érti ezt? Ha jobban belegondolok, nem szeretnék ilyenné válni (nem is tudnék de ez más tészta)mert nekem nem vonzó ez az alak, azt irigylem hogy gondolkozás nélkül megehetnek bármit. Ti mit gondoltok?

9 megjegyzés:

  1. a cuki kutyu képek után a bejegyzést el se olvastam, hát hogy ezek miiiiilyen édesek:))))

    debra
    aki amúgy egy fekete mopsz gazdija és megszállott kutyarajongó és kutyafarmja lenne, ha olyan helyen lakna

    VálaszTörlés
  2. Isteniek a kutyás képek!!! Én ugyan macskarajongó vagyok, de igazából szinte minden simogatható állatot kedvelek, és a kicsi kutya (ő Nimi, ugye?) olyan nagyon "nyúzhatónak" tűnik :))

    Skinny csajszi: lehet, hogy a rossz kajálás jön ki a bőrén meg a haján. Amióta diétázok, ha egyes napokon elrontom, nekem is rögtön pattanásaim lesznek, pedig amúgy nem jellemző, hogy volnának.

    VálaszTörlés
  3. @mrija
    Olvasd el utána is, mert érdekel a véleményed.:)
    Én is kutyabolond vagyok, kilotonnányi cuki fotóval, majd még teszek fel, Sibiről még úgysem tettem, pedig ő a best ever.:)

    VálaszTörlés
  4. @PrettyWitch
    No, akkor majd teszek fel macskásat is, mert olyanok is vannak erre, illetve ők iroda cicák:)
    Nimi (Niméria) a kölök, abszolút nyúzható kategória, sőt! Tegnap leültem a földre török ülésben, első dolga volt hogy belehelyezte a popóját az ölembe:))

    Van vmi a szar kajálás és pattanások között, mert karácsonykor kirügyeztem.

    VálaszTörlés
  5. hát igen...de még mindig könnyebben tudsz te úgy kinézni, ahogy szeretnél, mint ahogy ő szép bőrt és hajat szerez magának, mert az aztán simán lehet genetika...úgyhogy ennek örülj!
    attól, hogy szemetet eszik és vékony, még nem egészséges a szemét kaják miatt, lehet a pattanásai is innen vannak, megint csak örülj:)
    persze nem fair az élettől, de ha te is ilyen lennél, nem "ismernél" minket, nem futnál, nem blogolnál, gondolom:)
    szerintem minden megtérül később.
    én, ha választhatnék, Halle Berry alakját szeretném a James Bond azon részéből, ahol ő van:) szerintem az még teljesen jó, de a képen az alsó sort is elfogadnám, olyan feszes bőrrel, ahogy itt szerepelnek...

    VálaszTörlés
  6. mondjuk a mellei is kellenének...mármint H.B.-nek

    VálaszTörlés
  7. jujjjanyám de aranyosak azok a kutyusoook :):):)

    csaj: a vékony test nem feltétlenül jelent feszeset, formásat, láttam én már olyan barátnőmet, akinek ruhában bomba alakja volt, és amikor fehérneműben láttam, hát majd szétfolyt... mellesleg régen én is ilyen voltam, vékony, és össze-vissza zabáltam mindent, persze nekem ott volt mögötte a heti 6-7-8 edzés, de ezt nem tudta mindenki, ezek szerint én is közellenség voltam :D

    VálaszTörlés
  8. @mrija
    Szerintem az alsó sor sokkal jobban néz ki, kivéve Marylin-t, mert ott már tényleg kövér egy picit, de Bettie pl qvajól néz ki:)

    Igazad van az előnyök sem elhanyagolhatók amit a kövérség hozott magával:))))
    Most azon gondolkozok kinek az alakja kéne híres színésznők közül...Jessica Alba,Monica Bellucci

    VálaszTörlés
  9. @thatsme :)
    No igen, nem bugyiban járunk suliba, szóval ezt nem tudom:)) Lehet...gonosz énem picit reménykedik:))))))))))

    VálaszTörlés