0. nap

Belekezdünk! Azért a többes szám, mert most már társam is van a buliban, Titti , de ezt szerintem már sokan tudjátok. Ma reggelre hagytam minden nemű mérést és fényképezést. A hányattatott éjszakámnak köszönhetően, meg mert nem vagyok túl fotogén ugyan csak nem riogatnám a nagyérdeműt az arcképemmel. Bár a mai fejem az megérne egy misét, vagy kettőt, mert 2 azaz kettő órát sikerült aludnom. Az éjszaka további részében marcangolt az aggodalom. No nem a súlyom izgatott, ami csodák csodája, ugyan annyi lett ma reggel mint amennyivel befejeztem az előző programot. Meglepő és örvendetes, legalább itt nem kezdem hendikeppel az évet. Picit több mérési pont lesz mostantól. Plusz a mell alatti körméret, a vádli, bejön a segg körméret, amit én eddig a csípőmnek hívtam, szóval ha valaki visszakeres, és azt látja, hogy az előző program végén a csípőm 103 cm volt, és most 98, az ne gyanakodjon semmi rosszra. A segg körméretem, ahol a leginkább kiálló a fenekem továbbra is 103 cm maradt, a csípőcsontomnál lőtt mérés pedig 98 cm lett, mostantól ez a hivatalos viszonyítási pont. Egyébként másfél hónap alatt nem történt semmi tragikus a testemmel, a combomon és a karomon észrevenni hogy nem mozogtam, meghálálta magát +1,5 centivel mindkét esetben, de úgy gondolom ezt gyorsan ledolgozom amint belendülök:)
Jöjjön a táblázat, és a fotók. Ránézésre sztem puhább vagyok, kifejezetten a hátsóm.



Ez van srácok...

9 megjegyzés:

  1. hát így sokkal jobb, hogy a fejedet levágtad róla:D

    VálaszTörlés
  2. @Titti
    erre csak azt tudom mondani h kösz b+ :P :)

    VálaszTörlés
  3. Hohooo, keeepek, kezdes, szeressuk! :)
    (a csaj, aki pecsrol lep be suttyomban nezelodni, ertekeljetek! :)

    VálaszTörlés
  4. @MC
    Értékellek:) Mit csinálsz Pécsen? kiküldtek sörözni?:)

    VálaszTörlés
  5. @Ketket Hat csinalni nagyon semmit nem csinaltam, de en voltam az informatikus munkatars (==2 laptopra vigyaztam amig a tobbiek benn szenvedtek eloadason :))

    7kor indultam a ceg elol, es most ertem haza, fincsi mi? :)

    VálaszTörlés
  6. Ja es h miert nem lehetett szetnetezni a fejemet? Mert korbe ugyfelek voltak, akik megse azt bamuljak h noi seggeket szemrevetelezek :D

    VálaszTörlés
  7. @Macskacicó
    LOL:))))
    Ezen most nagyon felröhögtem.
    Pedig milyen szép látvány lett volna...:))
    Jól elfáradtál a semmittevésben?:)

    VálaszTörlés
  8. @Macskacicó
    Az ügyfelek lehet, hogy jobban értékelték volna Ketket bejegyzéseit, mint az oktatást :)

    VálaszTörlés