64. Nap

Nincs valami nagy kedvem blogolni...ezen a héten végzek a 70 nappal, jövőhét hétfőn jön az utolsó mérlegelés és mérés...igazából nincs semmi újság fogyás fronton, 1 hete 67 kg körül tekergek, hol kevesebb 10-20 dekácval hol több, de valahogy nem tudom izgatni magam rajta, az előző 2 hetes periódusban is így volt. Nem megyek a Dunának ha így marad akkor se. Okát nemigen tudom, kcal limitet nem léptem át, futni 5x voltam múlthéten összesen, 22,5 km-t, talán ez volt az első olyan hét mikor ennyiszer eljutottam. Node, vmelyik nap beletettem a 3 km aszfalton futás mellé 1,5 km mezőt....hát gyerekek ég és föld. Mondtam is, hogy vissza kell állni a terepfutásra, mert sokkal sokkal megerőltetőbb. Erre természetesen esni kezdett az eső, így megint használhatatlan a terep pár napig. De lehet így fogom majd később csinálni, h bemelegíteni elmegyek aszfalton, aztán pedig a füves móka, vagy már azon is okoskodtam, hogy végigfutok a Zagyva melletti töltésen.
Hétvégén bűnöztem picit, ettem egy házi túrós batyut, 7 deka volt és irtó finom:) De ezt is bekönyveltem a napi limitbe, szal nem pluszban ettem. Egyébként muszaka volt a vasárnapi ebédem, nagyon nagyon finom és teljesen beépíthető a diétába, ugyanis husi van benne meg zöldség.
Vettem két skinny gatyát, egy pirosat, egy kéket, mindkettő 38-as méret, yay!
Nyűgös vagyok, irgum burgum...zöldséges kuszkusz lesz ebédre csirkemellel...időközben qvára megmorcultam...ggrgrgrgrgrgr, ezért nem is írok többet...

16 megjegyzés:

  1. :) a terepfutás valóban sokkal nehezebb, sőt akkor válik igazán szenvedőssé, ha folyton irányt kell változtatnod (pl. pocsolyákat kerülgetni). Olyankor feltűnően hamar kipurcanok.
    A gatyákat úgy irigylem, én egész hétvégén boltról boltra jártam, és az egyetlen értelmes és elviselhető árú az a bizonyos világos farmer volt. Az se igazán tetszik, de nem trottyolhatok tovább a fekete skinnyben :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát pedig nem egy hiper szuper helyen voltam, tescos mindkét nadrág.

      Törlés
    2. jajah, az egyik kifejezetten olcsó volt.

      Törlés
  2. ne mirrmorogj :) A terepfutas tenyleg szemet dolog, mert ott folyamatosan egyensulyozni kell a testet az osszevissza allo talaj miatt. Nekem is ott kene nyomatni, nem am a betonon :|

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd ha jöttök hozzánk akkor megfuttatlak ott is:D ha szerencséd van akkor nem esett az eső és gumicsimmma se kell:)))))

      Törlés
  3. A terepfutás lehet, hogy fárasztóbb, de nagyságrendekkel jobb, mint a beton. Inkább fuss lassabban, kevesebbet, de óvd a térded. A töltés elég jónak hangzik, miért is nem ott futtok?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó kérdés:) Nem tudom, de holnap sztem elnézek arra...hátha Tittikét is rá tudom venni, mert amúgy nagyon hisztizett 1 kör terep után..

      Törlés
  4. Jujj, az utóbbi kettő én voltam, csak Titti maradt bent, so sorry

    VálaszTörlés
  5. Szia! Én már megint a receptekre cuppanok ;) A kuszkuszt hogy készíted? Egy időben lehetett kapni a Sparban "10-perces gabonákat". Többféle volt, pl. quinoa meg bulgur is. Csak feltettem főzni 10 percre, leszűrtem és kész is volt. Aztán nemtom miért eltűntek a polcról. :( Azóta csak barna rizst eszem, mert azt tudom, hogy kell elkészíteni. :$

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt a recept: http://egyehezoviadala.blogspot.com/2012/03/felfedezes-cous-cous-65.html

      Törlés
    2. Kameo, a Sparban van kuszkusz, szerintem Panzani márkájú, de mindenképp a tésztánál keresd, félkilós kiszerelésben. Bulgur is van :),lassan jön a tabouleh szezon, nyami.

      Milyen fura ez a fogyás, hízás dolog, mennyire számít a mihez képest. Én régi 34-es méretről híztam 38-asra, a világ minden kincséért fel nem vennék piros nadrágot, dagadtnak érzem, látom magam, persze szülés után az arányaim is átrendeződtek :(. Ketket téged viszont tök vékonynak, csinosnak látlak, gratulálok a fogyáshoz.

      Törlés
    3. Szia!
      Köszönöm:) Szerintem is nagyon sokat számít a honnan hova, meg úgy egyáltalán hogy milyen formában tengette az ember az életét, nekem ez most vékony állapot az előzményekhez képest, és sikerként élem meg azt hogy csont nélkül jó rám egy 38as ruha. Nyilván nem így lenne, ha előtte 34-est hordok, viszont azt számításba kell venni, hogy a szülés széttolja a csontokat, átrendezi az embert, nem feltétlen hízás az, csak egy másik állapot. Súlyban mennyivel vagy több?

      Törlés
    4. 5 kilóval, ami nem vészesen sok, de a legnehezebb, mert még nem utálom magam annyira, hogy hányjak ha tükörbe nézek, viszont piros nadrágot már nem veszek fel ;). Sportolok, nekem csak a diéta segíthet. Elméletből tudok mindent,azt is, hogy mivel rontom el és hogy csinálhatnám jól, régi motoros vagyok már, csak a "kattanásra" várok, ezért olvaslak titeket :)

      Törlés
    5. Az tényleg nem sok:) Hát kívánok neked agy naaagy kattanást:))

      Törlés
  6. Ketket és Névtelen! Köszi a tippeket! :) Muszáj felfrissítenem a recepttáramat, sajnos nem túl változatos az étrendem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs mit:) Miket eszel? Almás-hagymás csirkemell/csirkecomb megvan? Az az egyik legnagyobb finomság diéta alatt. Vagy a másik favorit nálam a laskagombás afrikai harcsa, de bármilyen gombával isteni, ráadásul pofátlanul alacsony a kcal tartalma:)

      Törlés