Pöti para

Csak egy gyorsat, mert ezer a dolgom. rövid leszek. A helyzet az, hogy elkezdtem parázni hogy visszahízok, és nem merek enni:) Ez remek, itt a lehetőségem másra, tegnap mégis ezeket ettem:
  • 125g túró + joghurt
  • 1 graham, 3 sz sonka, retek
  • 1/3ad tányér borsóleves, 2 db baconba göngyölt máj párolt zöldséggel és barna rizzsel
  • 1 graham, 1 szelet natúr karaj, fél paprika
  • 2 tojás, 1 paprika
Ezekből egyedül az a 2 szelet bacon kifogásolható, de azért az qvajó volt:) Mindehhez legalább 4 liter viet toltam.
Rá is álltam reggel a mérlegre, dekára pontosan tartom a súlyom, de most nem tudom eldönteni hogy ez nekem jó-e vagy sem hogy így reagálok a köztes időszakra. A sulit ellógtam, helyette mentem Enikőhöz egy gyógyra, nem voltam már vagy 1 hónapja, és jóóócskán fájt. Futni nem futottam, mert gennyes idő van nálunk -1 fok, de -15nek hat, szitál a köd, ilyen füstös izé van mindenhol. Ma is így néz ki, de már muszáj kimenni futni, mert ááááá visszajönnek a zsírpárnák!!!!!

6 megjegyzés:

  1. Amig csak poti a para, addig semmi gond, ez teljesen normalis :) Amugy nem baj ha hirtelen nem valtoztatod meg az etkezesed, az meg plane nem baj, ha kb igy marad, tudniillik ez nem csak fogyaszt, hanem egeszseges is. Mar a
    "lifetiltes" alapelvekre ertem, amik pl kb ugyanazok, mint egy GI dieta alapelvei, aszerint meg egy eleten at szokas etkezni. Arra azert figyelj, h ne ehezz, de csak azert nem kene ketsegbe esni, h hetkoznap nem tortaszeleteket tomkodsz magadba.

    VálaszTörlés
  2. ja igen, " Ma is így néz ki, de már muszáj kimenni futni, mert ááááá visszajönnek a zsírpárnák!!!!!" -- :):):) igen, szar idoben szar kimenni, csak ha az ember kihagy parat, akkor mar nehezebb visszarazodni (sajat tapasztalat), marpedig a futas a baratunk. Szoval nyugi, ez a jo hozzaallas, az meg tok termeszetes, hogy felted a szep uj alakodat. Be fog ez allni normalisra, nyugi.
    Ja igen, en ugye juniusban toltam kb 4-5 hetig a dietat, akkor lefogytam 4 kilot, utana kb tartottam az alapelveket (pl rengeteg csirket ettem, nem ettem, csak nagyon ritkan kenyeret, viszont ettem dinnyet, fott kukoricat, parszor pizzat), futottam, es egesz nyar alatt kb fel kilot hiztam vissza. Szoval en nem szamitok ra, h nagy nehezsegeid lesznek a sulytartassal, a kajalason meg tenyleg ne parazz, egyreszt becsuszik ugyis par csaladi hetvege :D masreszt meg tenyleg kb igy egeszseges etkezni, max egy picit tobb szenhidrattal es picit kevesebb feherjevel.

    Na es most elmegyek futni egyet, meginspiraltal :):):) (tudni kell h en nappal gyulolok futni:)

    VálaszTörlés
  3. én is folyton ezen parázok, mióta belekezdtem, hogy "de mi lesz utána??" valaki adott nekem egy nagyon jó tippet: ha nem vagy biztos magadban, akkor a jelenlegi kcalszintedről, 100 kalóriánként juss fel a súlytartódra. pl. ha eddig 1500-t ettél, és 2000 kellene, akkor 1 hétig egyél 1600-t, aztán 1700-t 1 hétig, és így tovább. elvileg ebben az 1000x kcalba mindegy mi megy, mert így nem hízol el. csak ehhez elég pontos számolás kell, nem elég annyi, hogy na a süti a boltból kb. 300, hanem számra pontos érték kell.
    egyébként ha hosszú távra tervezed ezt az időszakot, úgy is csinálhatod, hogy 1 hétig eszel, amit jónak gondolsz, aztán hopp rá a mérlegre. ha +2 kg-nál többet mutat, akkor köv hétre vissza a lifetilt, és 1 hét múlva újra megpróbálod belőni, hogy mennyi az, amitől nem hízol. lehet lesz pár hetes játék így, de a végére kitapasztalod, hogy jó, és utána elég csak hetente ellenőrizni egyet, ha gáz van, akkor pedig a köv héten visszavenni egy kicsit :)

    VálaszTörlés
  4. ettol az otthoni idotol szerda este kicsit beparaztam, mert 11 fokkal volt kevesebb, mint itt nalam. minden tiszteletem az ebben az idoben valo futkarozashoz, ha osszejon.

    ha csak egy honap szuntetet tartasz, nem tartom realisnak, hogy sokat visszahizz, felteve, hogy nem kezdesz el eszeveszetten tre dolgokat enni (aminek nem is lenne sok ertelme, ha januartol megint visszatersz a programodhoz, mert azt a gyomrod szerintem megsinylene)

    VálaszTörlés
  5. Ahogy most kinéznek a dolgot, nem sok sanszom lesz kimenni, a ház még egy merő rettenet, és még tapétázni is kell :S:S De utálom ezt a telet, meg a korán sötétet, én nem szeretek sötétben futni :S
    Thatsme: elég macerás ez a 100 kcal-ánként feltornászott étrend, nem tudnám betartani pontosan. Egyelőre lavírozok, tényleg hülyeség 2 nap rendesebb evés után ráállni a mérlegre, várok egy hetet és aztán pánikolok. Adagra nem eszem sokat, de félek hogy a több ch és zsír megbosszulja magát.

    Alapjáraton nem ezért az 1 hónapért parázok, de ha ebben az 1 hónapban sem sikerül megőrizni a súlyomat, akkor ha még lejjebb fogyok és utána térek vissza a nem diétás étrendre akkor végem lesz...:(

    VálaszTörlés
  6. Mintha eluralkodott volna valakin a borulatas. Kapd ossze magad :)
    Ha ujra ugyanazt es ugyanannyit fogsz enni mint regen, akkor tenyleg veged. Ha meg felhasznalsz innen alapelveket + mozogsz, akkor szerintem tudod tartani a sulyod siman. De majd ugyis meglatod, csak nem orulok hogy addig fos ON allapotban leledzel.

    VálaszTörlés