One more run

Ha így bírnék dupla ekkora távot már qvára elégedett lennék.

 
Ez még egyelőre nem megy. Szóval az történt hogy a lusta dög barátnőm lemondta a talinkat, nem kellettem tapétamunkásnak, és elküldtek inkább futni. Pedig nagyon nem volt kedvem, aztán mégis meggondoltam magam. Eredetileg akartam menni 2 temető kört, ami hajszál híján 6 km, de 1,5 km-nél ránéztem a runkeeperre, és csodák csodája majdnem 8 km/h-nál volt az átlagsebességem. Itt gondoltam egyet, mégpedig hogy felezem a távot, de tartani próbálom a 8 feletti sebességet. Ez végül is egész jól sikerült, sőt! Külön örülök hogy az uccsó km 7 perc alatt volt. Ami már kevésbé rózsás, hogy rohadtul elfáradtam, és a pulzusom valszeg az egekben volt, szúrt az oldalam, egy szóval nagyon nem esett jól. Lehet fogok még ilyen rövid de gyorsabb futásokat csinálni, különösen mikor nem érek rá, de sztem hosszú távon "kifizetődőbb" a lassabb tempó nekem. Már csak ha azt nézem, hogy a runkeeper szerint semmivel sem égettem több kalóriát így, mint a 7 km/h-s sebességgel, és józan paraszti ész, hogy ha lassan dupla annyit birok jobban is esik, akkor majd a halál fog "rohanni" fele annyi kalóriát égetve, mert nem bírom csak a fele távot.
Amúgy meg zabálhatnékom van, csak ennék és ennék, tömnék magamba bármit, csak ne lennék éhes:((
Ezek voltak eddig:
  •  kv (a hajnali kelést nem preferálta a miku)
  • 2 graham, 4 szelet sonka, 1 paradicsom, falat paprika, 1 db meggyes fornetti, kv
  • 1 narancs, 1 banán, 1 apró kocka hús
  • 1/2 tányér husileves répával, krumplival, husival, 1/2 tányér borsófőzelék, 1 db fornettis sajtos pogi, kv
  • rántotta 2 tojás, 1 újhagyma, olíva olaj, 3 szelet sonka, hozzá 1 graham 1 abonet
És mindezek ellenére még zabálnék...ajj, már itt rinyáltam a zembernek hogy nehogy hagyja hogy csoki után nyúljak. Igazából egy rendes tál kaja is boldoggá tenne. Mert az ebéd az inkább volt olyan mint 2 tányér leves, mert a borsófőzelék totál híg volt, és lehet nem értékeli a gyomrom szilárdnak :( A pláne hogy semmi értékelhető nincs itthon, vacsorára nem is tudom mit kéne enni....sztem tej+ zab lesz belőle, mert se sonka, se túró, de még egy megátalkodott paprika sincs itthon. Grrrrr!!!!!

4 megjegyzés:

  1. légy kicsit engedékenyebb magaddal, ha más nem, egyél meg ebédre egy naaaagy tál rendes kaját (pl rakottkrumpli, brassói, spagetti, stb), igaz ezekben sok a kcal, de ha teleeszed magad, akkor 6-7 óráig rá se bírsz majd nézni kajára. És a lelkednek is jót fog tenni :)

    VálaszTörlés
  2. @thatsme :)
    Áh, nem vagyok engedékeny, főleg hogy fél kilóval több voltam ma reggel:P

    VálaszTörlés