Légyszi segítsetek!

Kellene egy kis segítség nekem. Illetve nem is nekem, hanem 6 kis kanári kölyöknek. Van egy ismerősöm, szintén kanári bolond, mint én, és születtek náluk kiskutyák. 10-en, mind szuka. A hülye ebadó miatt csomóan visszamondták őket, így eddig csak 4 kölyöknek van gazdája. A helyzet az, hogy mindet nem tarthatja meg, és ha nem lesznek gazdik, akkor fájó szívvel de el kell őket altatni. Próbálok segíteni neki abban hogy ezt elkerülhessük, még az is lehet hogy én is kikönyörgök itthon egyet. Arra kérnélek benneteket, hogy kérdezzetek körbe, hátha kell valakinek, ha 1nek találunk gazdát már az is nagy segítség. Egyébként akár ingyen, oltás árában is elvihetők. Nem ez volt az eredeti terv, de már úgy is odaadná őket az ismerősöm. A szülők mindketten törzskönyves jó vérvonalból származnak, tenyészszemlések és diszplázia szűrtek. A sötét színű Lamia a mami, kedvencem!





11 megjegyzés:

  1. de kis cukorfalatok :) simán vinnék belőlük egyet, de elég fura lenne egy 5 nm-es koliszobában :D esetleg fészbukon próbáltad már megosztani? ott bizti többen olvassák, és az ismerőseid is megoszthatják, így elég gyorsan terjedhet az infó. szurkolok, hogy mindegyiknek találjatok gazdit :)

    VálaszTörlés
  2. Sajnos emeletes lakásba, meg amennyit mi otthon vagyunk, nem volna jó ötlet, de remélem, gazdira találnak.

    VálaszTörlés
  3. @thatsme :)
    Ezerrel "árulom" őket ott is:) Végül meggyőztem a családot( nem volt nehéz) hogy hozzunk mi is egyet a porontyokból, juppé:) Még nem fogtam fel hogy kiskutyánk lesz újra.

    VálaszTörlés
  4. @PrettyWitch
    Persze, nem is oda való:) De ha esetleg megkérdeznéd az ismerőseidet én már azt is nagyon nagyon megköszönném, sose tudhatjuk kinek lágyul meg a szíve, és mikor párosul ez egy kutyatartó lehetőséggel is:)

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Fészbúkon terjesztem az igét, nagyon édesek! (:

    VálaszTörlés
  6. @Pöttyöstúrórudi
    Szia! Köszönöm szépen!:)) Hát Te hova tűntél úgy amúgy?

    VálaszTörlés
  7. Töröltem a blogom, mert nem akartam felkerülni a lifetiltre :D Megúsztam. Igazából nem kellett volna tartanom Tomitól, mert a lifetilt beváltotta a hozzá fűzött reményeket és szerintem jól bírtam, de nehezen viselem a kritikát és valamit úgy is talált volna amibe beleköthet :D
    De nem adtam fel, 18-án van vége a 70 napomnak és pihi van. 48 kiló vagyok (: 34-es farmerrel. Mostanában a 38 volt a legkisebb. Karácsony után újraindul a diéta, de a fogyós rész kimarad és csak alakformálás lesz!

    VálaszTörlés
  8. @Pöttyöstúrórudi
    Wow!Gratulálok!:))) Hiper vékony lettél:) Mit szól hozzá az ember?

    VálaszTörlés
  9. Köszi (: "Nincs több kimenő a lányokkal!" :D

    VálaszTörlés
  10. @Macskacicó
    7-nek van gazdája, lehet még plusz 1nek tegnapi állás szerint.

    VálaszTörlés