Hepi Mikudéj:)

Bódogságos csokiban gyümölcsben és mogyoróban dúskálós Mikulást mindenkinek! Aki megérdemli annak virgács pacsi:)
Én nem kaptam csokit, ennek örülnöm kéne, hogy ilyen figyelmes volt a Mikim, de gyanús hogy inkább annyira elhavazott hogy eszébe se jutott az ilyesmi:(
Ez így azért nem teljesen igaz, mert a zemberrel közösen mentünk csokit venni a többieknek, és mivel külön már nem volt időnk elmenni, ezért megegyeztünk egy hatalmas tábla közös rizses Milkában, amit mindketten szeretünk, és még a kcal tartalma is lightos, már csokihoz képest persze:) Aztán hajnal 6kor tömködtük a büdös bakancsokat, és izgultunk hogy a 2 csíkos kutyaállat ne akarja felbontani abban a nettó 1 órában míg felfedezik.
Tegnap nagyon jó kislány voltam, elmentem futni 6 km-t, van róla klassz képem megint.


Ebből kitűnik, hogy az átlagsebességem majdnem hajszálra pontosan annyi mint tegnap is volt. Jobb is lehetett volna, de az uccsó kilométerre jócskán belassultam, ami itt látszik:
Azért az király hogy mentem egy 8 perc alatti kilométert, apró örömök az életben:) Az utcánkban van egy fatelep, fatelepnek két őrző védő fenevadja, akik szabadon járnak kelnek, a kerítés sem képez nekik akadályt, nagyrészt békések, de már láttam hogy megtépnek egy arra kutyát sétáltatót, illetve a kutyáját támadták meg, kicsit féltem hogy reagálnak majd futkorászó kettősünkre, de mákunk volt, mert pont nem voltak szolgálatban:) Vagy lógtak!
A zemberre továbbra is bitang büszke vagyok, ő 5,2 km-t futott, 2 pihenővel, de mindig beért, és le is hagyott, valami egészen elképesztő technikával fut, keze lába kalimpál és eléggé előre van dőlve, mondtam is neki h spórolhatna magának energiát ha ezeket elhagyná. Erre a férfi agy válaszolt: hát nem fogyni akarunk? akkor az a jó ha minél több energiát fektetünk bele. Ehem.
Mit is ettem tegnap? megpróbálok emlékezni:
  • 2 graham 1ik májkrémes paprikás, másik sonkás, kv
  • 1 activia
  • fél tányér zöldségleves, 3 kanál rizs+csirkepaprikás 2 felső combbal, 2 csubi, kv
  • 2 banán (futás előtt és után)
  • 8 dkg sonka, 1 pohár tej
A vacsorát nagyon későn kb 10kor ettem, de olyan iszonyat éhség jött rám, hogy muszáj volt. Este barátnőmnél voltunk, és megálltam mindenféle nassolást, de barátnő aranyos volt,mert készült nekem gyümivel, amiből nem ettem ugyan, mert nem voltam éhes, de akkor is aranyos tőle, és meg is dicsért fogyásom okán, majd kiröhögött a lassú futásomért a genyó! :) Könnyű annak aki alatt kiakad a futógép mert már nincs magasabb fokozat :) Most pedig ideje lenne lekezdenem dolgozni, sőt még a számvitel házit is bent akarom véghezvinni, sietni kell!!!!!

5 megjegyzés:

  1. Az elhavazott Mikulás nagyon sajnálja, de ígéri Jézus kompenzál:)

    VálaszTörlés
  2. Ez nem is volt nagy mikulásos bűnözés! :D a zemberednek is kell fogynia/akar fogyni? aranyos volt a beszólása :D

    VálaszTörlés
  3. @thatsme :)
    A zembernek nem nagyon kell fogynia, meg nem azért jön velem, csak nem hagyja hogy sötétben egyedül kivilágítatlan helyeken futkorásszak. Bár elég sűrű fajta, 182/95, de ruhában meg nem mondod róla hogy ennyi, amúgy van egy kis hasa. (Remélem nem látja meg hogy kiadtam az adatait:DDD )

    VálaszTörlés
  4. majd elfelejtettem, én anno itt találtam a Kinder Pingui torta receptjét :)
    (diétázóknak rákattintás csak saját felelősségre, a képek sérthetnek egyes nézeteket!:P)
    http://angisutfoz.blogspot.com/2011/07/kinder-pingui-torta.html

    VálaszTörlés
  5. @thatsme :)
    lehet nem most kéne emgnéznem...:P (lsd új poszt) de midnenképpen köszi!:)

    VálaszTörlés