A habzsidőzsi és a rémálmok

Ejgen, nincs mit tagadni, rég vártam már a pillanatot hogy bármit megehessek, és már előre megterveztem hogy mi az ami nekem feltétlen kell, nos kissé túl is teljesítettem a célt.
Csak erős idegzetűek olvassák  a tételes kajabeszámolót,egyrészt mert nyálcsorgást okoz, másrészt hőbörgésre is alkalmas:
  • 2 graham kis vajjal, szalámival (1ikre téliszalámit, másikra vmi csípős lóból készültet), fél paradicsom, kv
  • 1 db kinder tejszelet
  • fél tányér húsleves májgombóccal, fél tányér bolognai spagetti, kv
  • 1 graham, 5 karika kolbász :D
  • 1,5 szelet anyukám féle almás süti
 Azt gondoltam, hogy a spagettitől leszek majd elalélva, de érdekes módon az semmiféle eufóriát nem váltott ki belőlem, bezzeg a tejszelet! Tittike tudna mesélni, hány hmmm és aaaa-t lehet belesűríteni 1 szeletbe. A másik ilyen az almás süti volt, végül nem sütött újat nekem anya, de a hétvégéről még maradt 2 szelet, és olyan rendik voltak a többiek h direkt meghagyták nekem. Ez egy olyan típusú cucc, ami csak finomabb lesz ha áll, de mivel lusta népek vagyunk, a 2 kis árva szelet még a tepsiben honolt, én azt csaptam ki a konyhapultra és ősasszony módjára az ötágú villával kezdtem falni. Jól ki is nevettek. A szemem megkívánta a másodikat is, de azt már nem kellett volna, a második felét már ha pisztolyt tartanak a fejemhez se ettem volna meg.  Valószínű, innen táplálkozott a rémálmom, mivel egész éjszaka tortát zabáltam, tömtek mint a libát, és nem lehetett nem megenni. Megszólalt a bűntudatos tudatalattim a sok összevissza kaja miatt. Hajnalban el is döntöttem hogy túrót reggelizem:) Úgyis van még és vészesen közeliek a lejárati idők.
Futó nap lett volna a tegnapi, ebből már ki lehet találni hogy nem voltam, de mielőtt felhördülne a nagyérdemű, jelentem fát pakoltunk. A fiúk vágták, mi pedig raktuk, úgy öt kocsinyit, fel az autóra, le az autóról, be a helyére. Jelszavunk: szeretjük a fát! :) Haha, inkább a meleget, de jót röhögcséltünk közben, érzem is a karomat.
By the way, végtelenül jó érzés hogy ennyien megdicsértetek, még egyszer nagyon szépen köszönöm mindenkinek a támogatást, lelkesítést, sokkal nehezebb lett volna nélkületek!

9 megjegyzés:

  1. ahhoz képest amit én a kolbászos napon toltam a 70 napom után a tiéd igen csak szerény volt :) tejszelet, hmmm, eszembe jutott, milyen finom kinder pingui tortát tudok sütni *.* ha gondolod leírom, mert aaaaahhh meg oooo meg minden ilyen jön ki a szádon, mikor eszed :D
    a fa pakolás meg kb. olyan lehetett mint egy kondis edzés ;)

    VálaszTörlés
  2. Hat ez szerintem egyaltalan nem durva, dicseretes onmersekletet tanusitottal. :)))
    Nem lesz furcsa 1 honapig program nelkul elni? :)

    VálaszTörlés
  3. Thatsme: jöhet a recept, remélem nem kell hozzá nagy konyhatündér tehetség, mert annak híján volnék:) ha nem is volt annyira intenzív a fapakolás, de a cca 3 óra mozgás megvolt, el is fáradtam picit.

    MC: oh, hát azé'...ne dicsérjél vaze, mert fel fogok falni egy fél disznót:)
    Tudod miért nem lesz furi?mert én már rájöttem:D a keretek megmaradnak, 5x enni, 3 lityi vizet meginni, és leginkább az ebédben lesz különbség, mert fogok levest is enni, meg ha úgy értékelem akkor a második is ugyan az lesz mint a többieknek, bár vannak olyan napok amikben már most biztos vagyok h visszatérek a kis sütőzacskómhoz, mert fosok hogy visszahízok, és eltűnik az eredmény januárra, márpedig ha 2 kilónál több visszajön akkor rinya lesz ezerrel!

    VálaszTörlés
  4. Rinya? :))) Na ne ijesztgess bakker, segget csinaltam a szambol??? :D

    VálaszTörlés
  5. Sose tudni:))) De nem ez a cél:) Látod az új csudi kis buttonomat?:)

    VálaszTörlés
  6. Szeretnék nagyon gratulálni neked!Valahogy én is így szeretném majd átélni a 71.napomat(bár egy kicsit kitolódik az enyém, mert az utolsó hetek 8 naposak lesznek), de a hatalmas akaratod ebben is megmutatkozott, lévén, hogy a nem diétás ételeidet is tök tudatosan visszafogtad és felezgetted. Őszintén le a kalappal és a legjobbakat kívánom a továbbiakban is!:)

    VálaszTörlés
  7. Lattam, de most jon az h beismerem, nemertem mire jo :D Marha a comments are loved-ra gondolsz, bar az meg nem tunik buttonnak.
    Szoval ertetlenul allok, mint stallone a harom kagylo felett :D

    Amugy allat volt a mai edzes, a vegen szivacspajzsot tartottunk es lerugdostuk egymas vesejet. Ra kellett jonnom, ez hianyzott :D (tudom, betegen hangzik)

    Figy, holnapra viszont nincs fotosom, szerintem elkezdem ettol irni a dolgokat, aztan majd lesz "0. napi kep" max nem a 0. napon. Szerinted? :)

    VálaszTörlés
  8. Jeanne d'Arc : köszönöm szépen neked is! Örülök hogy újra nekifogtál a programnak, követlek, és szurkolok neked!:)))

    MC: Arra gondoltam, funkciója nincs, csak ezt is buttonnak hívják, ne kérdezd miért:)
    Veserúgás állat, jöhettél volna múlthéten, 'oszt lerugdalhattad voln az ember kövét, biztos hálás lett volna érte:))
    Kezdd el írni nyugodtan, majd lesz kép ha lesz fotósod, csak ilyenért ne halogasd. Egyébként egy nagy tükröd sincs legalább? Nem is kell olyan nagynak lennie, lényeg hogy beleférj:)))

    VálaszTörlés
  9. Van nagy tukrom, de pont ablakkal szemben, ha vakuzom lof@sz sem latszik, ha nem vakuzom, akkor meg kb a sziluett. Mindegy. Megkerem A-t hogy fotozzon le 2hetente es kesz.

    VálaszTörlés