Elkezdtem már, csak eddig nem szóltam...

Ez az új felsőm, szar minőségű a kép, így a színe nem pont ilyen.
Gondoltam ideje lenne már valamit ide is hötyögnöm. Anno "megígértem" hogy szeptemberben újra nekifogok s fogyok még pár kilót. Ez most már úgy néz ki tényleg beindult. A szeptemberem nem túl diéta pozitívan kezdődött s folytatódott, mindig voltam valahol hétvégén, legtöbbször vendégségben, s így tolódott a kezdés, bár addig is odafigyeltem mit eszem hétközben. Aztán múlt héten beütött az újabb dili. Ugyan a csajok közül már sokan hasznának my fitness pal-t, eddig macerásnak gondoltam, viszont elkezdtem tápanyag összetételt is számolni, és ebben már nagy segítség. Meg azért rájöttem 1-2 dologra, ami eddig sem volt titok előttem, csak nem foglalkoztam vele. Ilyen pl a tojás, nagy vígan 70 kalóriában számoltam átlagosan az összeset, és mióta megint méricskélő náci lettem, bizony rá kell döbbenjek  nem igazán pontos, sőt igencsak átb*szós. Ilyen baklövések elkerülése végett nagyon is jó a MFP. Aki szeretné, az követheti ottani ténykedésemet, Csillagpoci felhasználónéven, (nem röhög a ketket már foglalt volt). Írom a futásokat is, múlt héten túl is teljesítettem az előre betervezett kiliket. Hétfőn szarul voltam, ezért 3 km után kiálltam, kedden 5km, szerdán 6,4 km, szombaton pedig 7,5 km. Ez utóbbi nagyon jó futás volt, végre találtunk Tittivel egy jó kört, és nem kell sehol sem visszafordulni. Futás szempontjából örülök hogy már nincs olyan meleg, sokkal nagyobb kedvvel indulok neki, és meg sem akarok halni közben, ez azért nagyban megsegíti a mozgáskedvet. Sikerült zsákolni potom áron egy hosszú ujjú futós felsőt, és egy softshell kabit is, amit most átmeneti kabátként hordok, mert még nincs rendes. Igaz, ez se rendetlen. :P
Lemértem magam:
Minden egy picivel kevesebb, igazából egész nyáron 65-66 között mozogtam, nyár végére (hurrá nyaralás!!) feltornásztam magam 67-68-ra, gyorsan bevágtam a pánik fejet, 3 hét kellett hogy normalizálódjon a súlyom mozgás mellett természetesen. Azért mentek itt a b+-olások elég rendesen, nem értettem mitől van az hogy egész nyáron szinte alig mozgok (meleg fujj) 2000 kcal alatt nem zárok napokat, sőt!, mindezek ellenére vígan tartom a súlyom, majd jön egy odavágós hét hízok 3 kilót, és vért izzadva tornászom le mozgással együtt. Ki érti ezt?
Közben rájöttem, hogy a kar és mell alatti centi kimaradtak, majd holnap reggel pótolom, csak hogy meglegyenek az adatok. Rend a lelke mindennek! Ja, és nem 170 magas vagyok, hanem 172, úgy látszik középiskola után még nőttem, vagy már ott sem mértek pontosan, ez igazából nem oszt nem szoroz, inkább pici magyarázat arra hogy miért tűnök vékonyabbnak a súlyomnál, ez azért merem így leírni, mert sokszor kapom azt a visszajelzést h ne bazz' h ilyen nehéz vagy, hát mondom de.
Kezdő képek nem lesznek, hiszen nem sok értelme lenne, max h megmutassam a félállatos fürdőruhámat, de majd ha úgy gondolom elértem a célt, akkor teszek fel fotókat. Apropó célok, idő táv, stb. Körülbelül 60 kiló szeretnék lenni, azért mondom h kb, mert majd fogyás közben döntöm el hogy mennyi is az annyi, és mi az ami még nem túl gebe. Egyelőre ezt lőttem be, időkorlát nélkül, felesleges. Diétában ugyan azt csinálom amit eddig, 1400-as napok, az összetételen sem kell változtatnom, mert mily meglepő szeretem a húst, és eddig is sok fehérjét ettem kevés zsírral, a ch pedig még kevés is. Az arányok amiket tartok az a 50% ch, 18% zsír 32% fehérje. Igazából az egyetlen gondot a zsír okozza, azt néha átlépem. 
Mozgás. Rohadtul el kellene kezdeni vmi erősítő szutykot, csak kb annyi kedvem van hozzá mint a foghúzáshoz.....a futás jó, a futást szeretem....heti 20-22 km a cél, leginkább jó volna bírni ezeket a 7,5 kilis köröket mert akkor elég 3x menni egy héten. Bár, ismervén magamat, nem mindig leszek toppon, de akkor elmegyek többször inkább, ebben nem látom a problémát annyira, de az igaz h sokat lendít a dolgokon ha 50 percet mozgok egyszerre. Talán Tittivel együtt ráfekszünk vmi gennyes tornára, úgy kevésbé kín ha a másik is szenved. 
Blogolni nem fogok nap mint nap, inkább csak ha lesz mit megmutatni, elmondani. Szóval ennyi, röviden.

7 megjegyzés:

 1. Nyuhujj!Poszt!!:))
  De mondjál már valami olyat amit eddig nem tudtam:)
  Pl kínálj alternatívát a qva tornára, erősítő szutyokra, h lelkiekben rágódhassak 2 hetet a dolgon.

  VálaszTörlés
 2. Végre :)

  Alternatíva a tornára: fegyencedzés :) Próbáljátok ki, hátha bejön, erősítéshez, feszesítéshez szerintem elég jó. És legalább nem kell közben hallgatni valakinek az instrukcióit :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, már régóta mondogatom, csak itt el is akad a dolog sajnos:(

   Törlés
  2. Majd a tapasztalatokról írhatnál itt is!

   Törlés
 3. Dejódejó... már vártam az új posztot :)
  Naja erősítés... énis megkaptam/om mostanság hogy kéne gyúrnom ám hasra... Hát azt hiszem ez nehezebb ügy mint a futás

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. tutira nem kéne gyúrnod hasra, aki ilyet mond az nem ért hozzá:)

   Törlés