Undating me

Gondoltam felteszek pár képet, mert történt egy s más mióta nem írtam.
1. Levizsgáztam, ajvé! Nem teregetem ki a szennyest, legyen annyi elég, hogy az én bizonyítványom lett a legjobb a csoportban. Note: kevesebbet parázni máskor.
2. Megvolt a maraton váltó a csajokkal! Az eltervezett időn belül futottam le, 49:58 alatt a 7 km-t, ugye a cél 50 percen belül volt, ippeg de sikerült. Igazából picivel jobbat futottam már ennél ideális körülmények között, viszont múlt vasárnap ez nem volt elmondható. Meleg, párás fullasztó idő volt, ezért büszke vagyok magamra és a lányokra hogy megcsináltuk! A váltó előtt még úgy gondoltam hogy jó volt, köszönöm szépen, de többet én nem akarok idegeskedni ilyesmin (mert igen, qvára fusztrált már az egész ahogy közeledett az időpont), viszont olyan sok pozitív pluszt adott a verseny, hogy meggondoltam magam, és igen, één a világ lustája szeretnék még részt venni ilyenen. Meg is van a következő alkalom, ősszel lesz vmi, majd még írok róla később.
Íme, itt virítunk még reggel,izgulósan thatsme, ketket, és anna ebben a sorrendben:) 
Itt pedig éppen hogy befutottam, szakad rólam a víz, lihegek, a fejem vörös :P Valamint érdemes megnézni a sapkámat, sose izzadtam át ennyire még...sö hajrá pinkek, jó választás volt ez a szín, mert a többség kékben nyomta, könnyen észrevettek a lányok legalább. Azt azért megjegyzem hogy egyetlen kép sem készült rólam a szervezők által, pedig végignyálaztam vagy 2000 fényképet. Sebaj, még szerencse hogy Tittike jött, szurkolt és fényképezett:)
Sö, és még egy kép, ezt pedig csak azért mert mostanában voltam shoppingolni pár cuccot, és mutogathatnékom van, ez a mai gúnya:

 

6 megjegyzés:

 1. Jó volt szurkolni nektek, megyek ősszel is!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Itt is köszönöm szépen a szurkolást, nagyon jól esett:)

   Törlés
 2. aaaaa uuuu áááááá láv :)

  jo a szett

  VálaszTörlés
 3. Én Most látlak először és nagyon szépe az eredmény:) gratulálok hozzá:)), nagyon csinos lettél, biztosan sokkal jobb az élet így:))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Köszönöm szépen:) Az élet azért olyan sokat nem változott, egészségügyileg persze pirceless, és vásárolni is jobban szeretek, illetve bárhol bármit,sokkal könnyebb csinosan öltözködni s ez boldoggá teszi a kis lelkemet, de a pénztárcám már kevésbé örül :)
   Benéztem hozzád, nagyon szépen haladsz, és ami nekem feltűnt, hogy nagyon szép a bőröd:)

   Törlés